Dżudka, my teraz śpimy i spać będziemy w dużym pokoju, chłopcy mają razem i malutki dla córy więc u niej będzie łóżeczko, ale wczoraj koleżanka pożyczyła mi ten kosz Mojżesza i się zastanawiam czy będzie mi potrzebny, no bo sypialni aktualnie nie mamy to gdzie go wstawić?
Ja bym wstawiła w dużym pokoju, tam gdzie śpicie O ile masz miejsce.
Kamejka, zrezygnowałam ze stelażu, bo kupiliśmy wanienkę z Ikei, ona jest mała i mi się idealnie mieści na mojej wąskiej pralce
A to chyba wiem która wanienka Taka biała z zielonym antypoślizgowym czymś w środku? Właśnie ja jej nie kupiłam dlatego że taka mała Wszyscy mówią żeby kupować dużą wanienkę bo dziecko szybko rośnie i zaraz będzie i tak większa potrzebna.
I mam przewijak z Ikei i w sklepie to mieli tą małą wanienkę położoną na półeczce tego przewijaka i ten pomysł mi się spodobał. Tylko że na tej półeczce się zmieści chyba tylko ta ich mała wanienka.
No najwyżej będziemy trzymać gdzieś w pokoiku dziecięcym albo w wannie naszej po prostu.
Czy jak biorę żelazo na anemię to witaminy mogę (w których też jest żelazo)?????????
Ja bym się poradziła lekarza, możliwe że dawka będzie za duża.
Iwona35 jaki masz wózek?