reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dżudka, my teraz śpimy i spać będziemy w dużym pokoju, chłopcy mają razem i malutki dla córy więc u niej będzie łóżeczko, ale wczoraj koleżanka pożyczyła mi ten kosz Mojżesza i się zastanawiam czy będzie mi potrzebny, no bo sypialni aktualnie nie mamy to gdzie go wstawić?

Ja bym wstawiła w dużym pokoju, tam gdzie śpicie :) O ile masz miejsce.

Kamejka, zrezygnowałam ze stelażu, bo kupiliśmy wanienkę z Ikei, ona jest mała i mi się idealnie mieści na mojej wąskiej pralce :)

A to chyba wiem która wanienka :) Taka biała z zielonym antypoślizgowym czymś w środku? ;) Właśnie ja jej nie kupiłam dlatego że taka mała :p Wszyscy mówią żeby kupować dużą wanienkę bo dziecko szybko rośnie i zaraz będzie i tak większa potrzebna.
I mam przewijak z Ikei i w sklepie to mieli tą małą wanienkę położoną na półeczce tego przewijaka i ten pomysł mi się spodobał. Tylko że na tej półeczce się zmieści chyba tylko ta ich mała wanienka.
No najwyżej będziemy trzymać gdzieś w pokoiku dziecięcym albo w wannie naszej po prostu.

Czy jak biorę żelazo na anemię to witaminy mogę (w których też jest żelazo)?????????

Ja bym się poradziła lekarza, możliwe że dawka będzie za duża.

Iwona35 jaki masz wózek? ;)

reklama
Kaskaw na 11.07 :)

Paula_dobro w watku SOS napisala Venicee..

Aga termin na 11 lipca masz?

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Według wszelkich aplikacji obliczajacych termin porodu mam na 12.07, mój ginekolog z jakiegoś kółeczka wyliczył na 16.07 a według usg na 9.07 i ja już nie wiem czym mam się sugerować..

Powodzenia dla wizytujacych :-) trzymam kciuki

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba sugerowac sie terminem wpisanym w karte ciazy tym co ginekolog wyliczyl bo u mnie tez jest roznica bo mam dlugie cykle i pewnie znow przenosze cos czuje ;p chociaz sie nie oszczedzam a tu nic sie nie dzieje.
Według wszelkich aplikacji obliczajacych termin porodu mam na 12.07, mój ginekolog z jakiegoś kółeczka wyliczył na 16.07 a według usg na 9.07 i ja już nie wiem czym mam się sugerować..

Powodzenia dla wizytujacych :-) trzymam kciuki

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam bardzo nieregularne cykle, i co do ostatniej miesiączki to nawet nie jestem na 100% pewna czy była wtedy, ale mniej więcej pamiętam kiedy miałam owulację/ Tak czy siak, jak do 9.07 nie urodzę to mam się stawić w szpitalu i czekać nie będą. Mam jednak nadzieję, że urodzę przed tym terminem.

Co do wanienki to trzymam na razie na balkonie. Stelaża nie mam, będziemy ustawiać na krzesłach ;)

Drugi lipcowy maluszek na świecie! Gratulacje! Aaaa teraz już się zacznie ;) jak ktoś ma kontakt do Venicee to napiszcie, że przesyłamy serdeczności i gratulacje :)

Jejku, jejku, aż mi łzy w oczach stanęły! Już pogratulowałam i widziałam Ślicznotę na fb, tutaj Venicce jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!! Wierzę, że będzie dobrze Kochana!!! Uściski!!!

Kamejka, dziękuję Ci ślicznie!! Tak, to ta :) No, może i mała, ale za to wchodzi nam na pralkę i nie trzeba będzie biegać z wodą do góry, bo kiedyś kąpaliśmy na górze, w pokoiku, ustawialiśmy na stołkach. Miejsce by było, tylko my mamy te pokoje przechodnie, ale w sumie w dużym najszybciej :)

Ostatnia edycja:
Ja też się wzruszalam jak przeczytałam że kolejny lipcowy Maluch jest na świecie :biggrin2::biggrin2:
Serdeczne gratulacje dla Venicce i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!!

reklama
Jejku, jejku, aż mi łzy w oczach stanęły! Już pogratulowałam i widziałam Ślicznotę na fb, tutaj Venicce jeszcze raz GRATULUJĘ!!!!!! Wierzę, że będzie dobrze Kochana!!! Uściski!!!

Kamejka, dziękuję Ci ślicznie!! Tak, to ta :) No, może i mała, ale za to wchodzi nam na pralkę i nie trzeba będzie biegać z wodą do góry, bo kiedyś kąpaliśmy na górze, w pokoiku, ustawialiśmy na stołkach. Miejsce by było, tylko my mamy te pokoje przechodnie, ale w sumie w dużym najszybciej :)
A to jest grupa dla wybranych czy można się zapisać?

Do góry