reklama
będzie dobrze gratuluję obu i życzę szybkiego dojścia do siebieVenicee urodziła w nocy!!! Troszkę mała ma problemy z oddychaniem, ale na pewno będzie dobrze..
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
coneco comodo 2w1Ja bym wstawiła w dużym pokoju, tam gdzie śpicie O ile masz miejsce.
A to chyba wiem która wanienka Taka biała z zielonym antypoślizgowym czymś w środku? Właśnie ja jej nie kupiłam dlatego że taka mała Wszyscy mówią żeby kupować dużą wanienkę bo dziecko szybko rośnie i zaraz będzie i tak większa potrzebna.
I mam przewijak z Ikei i w sklepie to mieli tą małą wanienkę położoną na półeczce tego przewijaka i ten pomysł mi się spodobał. Tylko że na tej półeczce się zmieści chyba tylko ta ich mała wanienka.
No najwyżej będziemy trzymać gdzieś w pokoiku dziecięcym albo w wannie naszej po prostu.
Ja bym się poradziła lekarza, możliwe że dawka będzie za duża.
Iwona35 jaki masz wózek?
sugerować tak, ale termin i tak wyliczają sobie sami na IP i za drugim razem było tak,że pielęgniarka która mi wyliczała korzystała z kólek i liczyła wg om i tu uwaga: w zależnosci jakiej firmy kólko wzięła to miała rózny termin, nawet róznica ponad 2 tyg..... ani jeden nie pokrył sie tutaj z suwaczkiem, który notabene jest identyczny jak wyliczył mi mój ginekolog ze swojego kółka. 3 tyg. temu byłam na patologii i już wtedy na ktg pisały mi 31 tydzień.. a póki co dopiero teraz jestem w 32, wg mojego lekarza to był 29 wtedy i wg suwaczka też..więc ja do wszystkiego mam dystans wyliczeniowyTrzeba sugerowac sie terminem wpisanym w karte ciazy tym co ginekolog wyliczyl bo u mnie tez jest roznica bo mam dlugie cykle i pewnie znow przenosze cos czuje ;p chociaz sie nie oszczedzam a tu nic sie nie dzieje.
oby nie tylko na FB inaczej domagamy się wklejeniaVenice gratulacje!!! Będzie wszystko ok! !!
Czekamy na szczegóły
kurcze dziewczyny..nie można przywiązywać nas do siebie na forum, doprowadzać do tego że się martwimy jak kimś najbliższym a póżniej co ważniejsze wrzucać na FB
Asia28BK
Fanka BB :)
Ooo oo a to wiadomość drugi "lipcowy" maluch na świecie gratulacje!!!
Mysle, że korzystając z telefonu w szpitalu łatwiej posługiwać się aplikacja facebook niż tym forum więc pewnie dlatego nic nam jeszcze nie napisała
Venicee czekamy na jakieś wieści!!!
Mysle, że korzystając z telefonu w szpitalu łatwiej posługiwać się aplikacja facebook niż tym forum więc pewnie dlatego nic nam jeszcze nie napisała
Venicee czekamy na jakieś wieści!!!
Aga30+
Termin na 6 lipca mam.Kaskaw na 11.07
Paula_dobro w watku SOS napisala Venicee..
Aga termin na 11 lipca masz?
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flammie
W pewnym sensie to my niewybrane mamy tutaj swoją grupę, bo na przykład nie kojarzę dziewczyn co przeszły na FB, a was jakoś tam już znamOk, czyli dla wybranych
Ale dobrze, że ktoś wieści przekazuje bo tu czekamy, kciuki trzymamy, myślimy, modlimy się i w ogóle