reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Da się da ale to z fazerkamm trzeba rozmawiać aczkolwiek to jest utrudnienie dla dziewczyn takich jak ja bo Ja korzystam z fona a z fona nie da się wejść w wątek zamknięty

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Marynka super wiesci! Aż sie ciepło w serduchu robi jak sie czyta ze u Was idzie wszystko ku dobremu. Oby tak dalej. Kochana trzymam kciuki za Was, życzę Wam zdrówka i oby tak dalej. Przytulam i całuje!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!

Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.

Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...

Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić

Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje

Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B

Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]

Mendoza witaj [emoji5]

Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć

Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]

Ogolnie moj pierwszy porod byl ciezki chodzi o choroby zapalenie pecherzyka zolciowego zapalenie trzustki wodonercze zalozony doperjot wymioty krwia atak kolki nerkowej przy porodzie vacum corka po reanimacji i pod tlenem 5 dni ogolnie mam problemy z nerkami a oni maja wszystko gdzies depresja przez to wszystko wraca ;/

Sylwia, spróbuj może umówić się np do Gamety w Rzgowie. To na wjeździe do Łodzi od Twojej strony. To prywatna klinika ale już jakiś czas ma umowę na NFZ. Nie powinni robić problemu z planowanym cc w takim przypadku...

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Da się da ale to z fazerkamm trzeba rozmawiać aczkolwiek to jest utrudnienie dla dziewczyn takich jak ja bo Ja korzystam z fona a z fona nie da się wejść w wątek zamknięty

W takim razie ja tez niestety sie nie załapie bo także korzystam z fona

Sylwia, spróbuj może umówić się np do Gamety w Rzgowie. To na wjeździe do Łodzi od Twojej strony. To prywatna klinika ale już jakiś czas ma umowę na NFZ. Nie powinni robić problemu z planowanym cc w takim przypadku...

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam juz tam przyjmuja tylko kobiety ktore maja termin do 20 czerwca bo konczy im sie umowa z nfz.

Ogolnie moj pierwszy porod byl ciezki chodzi o choroby zapalenie pecherzyka zolciowego zapalenie trzustki wodonercze zalozony doperjot wymioty krwia atak kolki nerkowej przy porodzie vacum corka po reanimacji i pod tlenem 5 dni ogolnie mam problemy z nerkami a oni maja wszystko gdzies depresja przez to wszystko wraca ;/

Sylwia w takim razie ja na Twoim miejscu robiłabym wszystko zeby mieć cesarkę, zorientuj sie w innym szpitalu

reklama
Sylwia polecam lekturę prawa pacjenta . I na to się powołaj . Mój lekarz też powiedział ze padaczka do końca nie jest prxwviwskazaniem do porodu SN . Uświadomiłam go i nie mam problemu .

Do góry