alinka
Fanka BB :)
Oj to do Poznania za daleko, tutaj aż nazbyt chętnie kroją wszystkich jak leci.Z belchatowa woj łódZkie
Maryńka gratulacje, niech mały zdrowo rośnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to do Poznania za daleko, tutaj aż nazbyt chętnie kroją wszystkich jak leci.Z belchatowa woj łódZkie
Super ze maly sie tak pieknie rozwija niech rosnie duzy i silny chlopak moj maz sie urodzil w grudniu a powinien w marcu i wazyl 1 kg i jest normalny duzy chlop wiec twoj synus tez taki bedzieWitam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...
Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu
Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata
Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy Buzki...
Niestety za daleko u nas mowia ze nie kroja bo to powazna operacja i naprawde musi sie cos dziac zeby kroili tak to nie ma mowy.Oj to do Poznania za daleko, tutaj aż nazbyt chętnie kroją wszystkich jak leci.
Maryńka gratulacje, niech mały zdrowo rośnie.
kurcze jak ja slysze słowo 'kiedys" to mnie cos bierze.. tak kiedys to nawet w dżungli rodziły a znieczuleniem było: maczugą po głowie...No tak kiedyś kobiety tak rodziły i nie marudzily a zwierzęta tak rodZą i my tez możemy to jest normalne.
swietnekurcze jak ja slysze słowo 'kiedys" to mnie cos bierze.. tak kiedys to nawet w dżungli rodziły a znieczuleniem było: maczugą po głowie...
niestety to byl ordynator szpitala taki madry.Maryńka super wieści;-)
Sylwia,ale wymyślił ten lekarz,może jeszcze można z nim pogadać,a jeśli nie to ja szukałabym innego szpitala,moja koleżanka rodziła drugie dziecko pośladkowo,ale ja bym nie zgodziła się chyba.
Ja dzisiaj zaliczyłam miłą i niemiłą sytuację zakupową:
najpierw ucieszyłam się na straganie,że są jeszcze normalni ludzie,kiedy babeczka powiedziała,że pani nie powinna tak stać i poprosiła mnie na początek kolejki-miłe to było. Ale moje zadowolenie nie trwało długo kiedy w markecie jakaś baba najpierw do mnie na Ty-czy ja stoję w kolejce (nie,nudziło się mi i tak przyszłam postać bez celu;P
a potem tak się pchała wykładając zakupy na taśmę,że ledwo mnie nie wypchała wogóle zza tej kasy! a ja byłam z reklamacją akurat i sobie poczekała trochę bo to trwało i trwało;D