reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Maryńka, dalej życzymy wam wszystkigo dobrego i zdrówka dużooo! Mój mąż się dołącza do życzeń - bardazo go poruszyła wasza historia. Małego Cuda masz!! :)

Ja dziś upolowałam trochę używanych ubrań ciążowych i do karmienia. Bez szału, ale za grosze i w końcu mam w czym chodzić :) No i klapki do szpitala sobie kupiłam, brzydkie jak wszyscy diabli, ale polecane tutaj :p
Mały dziś mnie kopał gdzies tak nisko, że miałam wrażenie, że ze mnie wyleci zaraz :-p Przedziwne uczucie, ale na szczęście zmienił pozycję później.

reklama
Witam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...

Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu :rofl2: Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu :laugh2:

Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h :laugh2: Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata :happy2:

Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie :biggrin2: O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy :yes: Buzki...

Martnka w którym tygodniu urodziłaś? Mały jest bardzo silny i dzielny i widać walczy z całych sił oby sie zdrowo chował dużo ciepełka i zdrówka dla Was [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Maryńka super, Teoś to silny chłopak i pewnie na takiego wyrośnie, jeszcze przerośnie naszych chłopaków ;) czekamy na zdjęcia z domku już :)

Sylwia, mam nadzieję, że uda Ci się jakoś, że cc zrobią...

My dziś na szkole rodzenia ćwiczyliśmy przewijanie i kąpanie. Powiem Wam, że mój mąż uważnie słuchał i pięknie przebrał i wykąpał lalę. Na tle innych tatusiów rozpierała mnie duma ;) zobaczymy jak za 2 miesiące mu będzie szło :)

Maryńka super, Teoś to silny chłopak i pewnie na takiego wyrośnie, jeszcze przerośnie naszych chłopaków ;) czekamy na zdjęcia z domku już :)

Sylwia, mam nadzieję, że uda Ci się jakoś, że cc zrobią...

My dziś na szkole rodzenia ćwiczyliśmy przewijanie i kąpanie. Powiem Wam, że mój mąż uważnie słuchał i pięknie przebrał i wykąpał lalę. Na tle innych tatusiów rozpierała mnie duma ;) zobaczymy jak za 2 miesiące mu będzie szło :)
Dzieki ale juz dzis nie mam glowy do tego poprostu sie zalamalam totalnie.

Maryńka!!! Tak się cieszę!! To piękne, niesamowite, fantastyczne - to Cud! Brawo dla Teosia! No właśnie, poprosimy jakieś zdjęcie naszego małego Bohatera! Tak o niego walczyłaś, kiedy inni już nie chcieli i zobacz ile szczęścia i radości!! Za wytrwałość Twoją i cierpliwość wielki szacun! Całuję Was bardzo mocno i przytulam do serducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Julka, o dzięki! Całkiem, całkiem, i fajnie, bo długi jak na moje 180 :)
Mendoza - fajnie, że wreszcie jesteś :)
Asia28 - i bardzo dobrze, że musiała sobie poczekać!!!
Lizzy - widzisz, jak pięknie :)

Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!

Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.

Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...

Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić

Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje

Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B

Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]

Mendoza witaj [emoji5]

Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć

Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]

Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!

Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.

Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...

Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić

Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje

Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B

Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]

Mendoza witaj [emoji5]

Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć

Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]

W premerica .i tez mi się tak wydaje ale mam grupowe ;) zobaczymy jutro będę działała

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry