reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Co do auta to też sprzedajemy ale nadszedł czas na nowy też kombi, bo większy a tam zresztą przynajmniej raz w życiu trzeba zaszaleć [emoji6] Oczywiscie poprzednie nasze samochody były zawsze fordami z wyjątkiem obecnego (kupiliśmy w dobrej cenie). Teściu też tylko fordy - pracował tam.
Aguś to jak chcesz ofertę to daj znać :)

reklama
Sylwia - :( Masakra jakaś!!! Jedź do tego innego szpitala i się dowiedz, może tam zrobią jednak cc, po co aż tak ryzykować :( A Twój ginekolog pracuje w tym szpitalu? Bo nawet jeśli wystawi skierowanie to jak w szpitalu nie pracuje to ci ze szpitala i tak po swojemu mogą zrobić chyba :/ A Twoje ubezpieczenie to grupowe czy indywidualne?
Kamejka, ten mebel to z Ikei, oni też mają taką podkłądkę dmuchaną na przewijak, z materacykiem w środku i na to mają pokrowiec z frotte, pasuje idealnie :)
Madziolina, też nie mam jeszcze szlafroka i mam tylko jedną koszulę.
Julka, pokazywałaś już ten szlafrok? Pokaż jaki :)

Witam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...

Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu :rofl2: Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu :laugh2:

Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h :laugh2: Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata :happy2:

Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie :biggrin2: O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy :yes: Buzki...

reklama
Sylwia - :( Masakra jakaś!!! Jedź do tego innego szpitala i się dowiedz, może tam zrobią jednak cc, po co aż tak ryzykować :( A Twój ginekolog pracuje w tym szpitalu? Bo nawet jeśli wystawi skierowanie to jak w szpitalu nie pracuje to ci ze szpitala i tak po swojemu mogą zrobić chyba :/ A Twoje ubezpieczenie to grupowe czy indywidualne?
Kamejka, ten mebel to z Ikei, oni też mają taką podkłądkę dmuchaną na przewijak, z materacykiem w środku i na to mają pokrowiec z frotte, pasuje idealnie :)
Madziolina, też nie mam jeszcze szlafroka i mam tylko jedną koszulę.
Julka, pokazywałaś już ten szlafrok? Pokaż jaki :)
nie wiem kochana jakie ubezpieczenie maz nas ubezpiecza w pracy a co do szpitala napewno pojade do innego jutro wykonam telefon zeby sie na wizyte umowic.

Do góry