Aguś to jak chcesz ofertę to daj znaćCo do auta to też sprzedajemy ale nadszedł czas na nowy też kombi, bo większy a tam zresztą przynajmniej raz w życiu trzeba zaszaleć [emoji6] Oczywiscie poprzednie nasze samochody były zawsze fordami z wyjątkiem obecnego (kupiliśmy w dobrej cenie). Teściu też tylko fordy - pracował tam.
reklama
alinka
Fanka BB :)
Sylwia a skąd Ty właściwie jesteś jeśli mogę spytać?
Z belchatowa woj łódZkieSylwia a skąd Ty właściwie jesteś jeśli mogę spytać?
Lila
Sylwia - Masakra jakaś!!! Jedź do tego innego szpitala i się dowiedz, może tam zrobią jednak cc, po co aż tak ryzykować A Twój ginekolog pracuje w tym szpitalu? Bo nawet jeśli wystawi skierowanie to jak w szpitalu nie pracuje to ci ze szpitala i tak po swojemu mogą zrobić chyba :/ A Twoje ubezpieczenie to grupowe czy indywidualne?
Kamejka, ten mebel to z Ikei, oni też mają taką podkłądkę dmuchaną na przewijak, z materacykiem w środku i na to mają pokrowiec z frotte, pasuje idealnie
Madziolina, też nie mam jeszcze szlafroka i mam tylko jedną koszulę.
Julka, pokazywałaś już ten szlafrok? Pokaż jaki
Kamejka, ten mebel to z Ikei, oni też mają taką podkłądkę dmuchaną na przewijak, z materacykiem w środku i na to mają pokrowiec z frotte, pasuje idealnie
Lila
Kamejka, spójrz My właśnie takie kupiliśmy, bo przewijak mamy duży i drewniany właśnie
Link do: SKÖTSAM Podkładka do pielęgnacji - IKEA
Link do: SKÖTSAM Pokrycie - IKEA
Link do: SKÖTSAM Podkładka do pielęgnacji - IKEA
Link do: SKÖTSAM Pokrycie - IKEA
Witam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...
Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu
Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata
Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy Buzki...
Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu
Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata
Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy Buzki...
Gwiazda_237
Maryńka gratulacje aż mi łezki poleciły :* Dużo zdrówka dla was i żeby mały dalej rósł :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Gwiazda_237
Maryńka jak będziecie w domu czekamy na zdjęcie naszego Teosia nasz Hero
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Marynka to cudownie ! Alez sie ciesze!
Lila ja kupilam taki Link do: ŚLICZNY SZLAFROK DAMSKI BAWEŁNA paski XL-XXL
Lila ja kupilam taki Link do: ŚLICZNY SZLAFROK DAMSKI BAWEŁNA paski XL-XXL
reklama
nie wiem kochana jakie ubezpieczenie maz nas ubezpiecza w pracy a co do szpitala napewno pojade do innego jutro wykonam telefon zeby sie na wizyte umowic.Sylwia - Masakra jakaś!!! Jedź do tego innego szpitala i się dowiedz, może tam zrobią jednak cc, po co aż tak ryzykować A Twój ginekolog pracuje w tym szpitalu? Bo nawet jeśli wystawi skierowanie to jak w szpitalu nie pracuje to ci ze szpitala i tak po swojemu mogą zrobić chyba :/ A Twoje ubezpieczenie to grupowe czy indywidualne?