reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

lizzy odeślij i już

Wszystkim naszym Iwonkom wszystkiego najlepszego z okazji imienin wczorajszych:)
Przypomnieli mi ludzie bo jeszcze dziś dzwonią z życzeniami a ja październikowa:)

reklama
Lila, oby u Ciebie było ok w zamówieniu... ;)
Nie wiem czy wymienią skoro dali kartkę, ale nie odpuszczę i i tak napiszę... co mi szkodzi, zobaczymy...
Kupiłam pieluchę bambusową, jedną, żeby zobaczyć co to jest itd i jest bardzo przyjemna! Chyba zamówię więcej, ale już gdzie indziej ;)

Ja jak zamawiałam laktator to było napisane +gratis kosmetyczka. Póżniej jak czekałam na niego to zapomniałam że miał byc jakiś gratis. Przychodzi laktator a w opakowaniu poszewka z byle jakiej bawełny taka 10 cm na 10 w pstrokate wzory, bez żadnego zamykania, taki zszyty z 3 stron materiał. Myślę kużwa co to jest?? I wiecie,że dopiero po tygodniu mnie natchnęło,że to "kosmetyczka" ? :D

Lizzy tulkam :) wiem co czujesz bo ja przy pierwszej ciazy tez chcialam zeby bylo w moim miemaniu wszystko idealnie, a jak nie bylo cos po mojej mysli to bylo mi smutno i przykro. Napiszcie do nich maila i najwyzej zwróćcie towar, a zamowicie gdzie indziej :* sciskam

Iwona35 wiesz.. ja czasami jak nakrzycze na malego, a On mi pozniej mowi "mamus nie zlosc sie na mnie, to bylo niechcacy" to serce od razu zaczyna bolec.. i jezeli wiem ze nakrzyczalam bez powodu (bo mialam nerwy) to Go przytylam i przepraszam, tlumacze ze dorosli, ze mama tez popelnia bledy, ze nie chcialam krzyczec ale sie zdenerwowalam.. moze czasami warto w ten sposob postąpić, nikt przeciez nie jest nieomylny i idelany. Sciskam :*

Iwonki Kochane wszystkiego dobrego z okzji wczrajszych imienin :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Iwona
fajnie,że masz pranie już za sobą bo rzeczywiście w takie ciepło prasować to nie bardzo,ja czekam na ochłodzenie,na początku czerwca muszę już to ogarnąc;-)
Lizzy
nie dziwię się,że Ci smutno,ja też sto razy oglądam wybieram,żeby wszystko było najpiękniejsze i zezłościłabym się gdyby coś takiego mi zrobili.odeślij i niech wymienią albo zwrócą pieniądze,zamówisz sobie gdzie indziej takie jak chcesz;-)

Hej Wam,

Nie mam weny na pisanie ale codziennie czytam co u Was.

Niesamowite, że już niektóre z nas mają tak blisko do porodu :) kurczę jak ten czas leci....

Miłego dnia Dziewczyny :)

Dzięki dziewczyny, ochłonęłam i już mi lepiej... ten pierwszy moment był taki szok i przykrość, teraz już ok. Jem pierogi i jest git ;)

I tak coś dokupimy, żeby pasowało, to może odeślemy, zobaczymy co napiszą :)

Ja też tak czytam, że tu dziewczyny już się szykują do porodu, dzidzie po 2-3 kilo... ja myślę, że mój maluch uparcie będzie siedział w brzuchu ile wlezie :p chociaż po 10tym lipca (o ile urośnie sporo!) mógłby jak dla mnie wyłazić ;)

reklama
Dziewczyny znacie jakieś leki na alergie, które można przyjmować w ciąży? Tak mnie dzisiaj nagle dopadło, kicham bez przerwy, a z nosa cieknie jak z kranu

Do góry