reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Lila, oby u Ciebie było ok w zamówieniu...
Nie wiem czy wymienią skoro dali kartkę, ale nie odpuszczę i i tak napiszę... co mi szkodzi, zobaczymy...
Kupiłam pieluchę bambusową, jedną, żeby zobaczyć co to jest itd i jest bardzo przyjemna! Chyba zamówię więcej, ale już gdzie indziej
Nie wiem czy wymienią skoro dali kartkę, ale nie odpuszczę i i tak napiszę... co mi szkodzi, zobaczymy...
Kupiłam pieluchę bambusową, jedną, żeby zobaczyć co to jest itd i jest bardzo przyjemna! Chyba zamówię więcej, ale już gdzie indziej
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Iwona to ja dziś pierwsza serię prania robie dopiero..ale fakt pogodę to sobie wybrałam..
Ja jak zamawiałam laktator to było napisane +gratis kosmetyczka. Póżniej jak czekałam na niego to zapomniałam że miał byc jakiś gratis. Przychodzi laktator a w opakowaniu poszewka z byle jakiej bawełny taka 10 cm na 10 w pstrokate wzory, bez żadnego zamykania, taki zszyty z 3 stron materiał. Myślę kużwa co to jest?? I wiecie,że dopiero po tygodniu mnie natchnęło,że to "kosmetyczka" ?
fazerkamm
Lizzy tulkam wiem co czujesz bo ja przy pierwszej ciazy tez chcialam zeby bylo w moim miemaniu wszystko idealnie, a jak nie bylo cos po mojej mysli to bylo mi smutno i przykro. Napiszcie do nich maila i najwyzej zwróćcie towar, a zamowicie gdzie indziej :* sciskam
Iwona35 wiesz.. ja czasami jak nakrzycze na malego, a On mi pozniej mowi "mamus nie zlosc sie na mnie, to bylo niechcacy" to serce od razu zaczyna bolec.. i jezeli wiem ze nakrzyczalam bez powodu (bo mialam nerwy) to Go przytylam i przepraszam, tlumacze ze dorosli, ze mama tez popelnia bledy, ze nie chcialam krzyczec ale sie zdenerwowalam.. moze czasami warto w ten sposob postąpić, nikt przeciez nie jest nieomylny i idelany. Sciskam :*
Iwonki Kochane wszystkiego dobrego z okzji wczrajszych imienin
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona35 wiesz.. ja czasami jak nakrzycze na malego, a On mi pozniej mowi "mamus nie zlosc sie na mnie, to bylo niechcacy" to serce od razu zaczyna bolec.. i jezeli wiem ze nakrzyczalam bez powodu (bo mialam nerwy) to Go przytylam i przepraszam, tlumacze ze dorosli, ze mama tez popelnia bledy, ze nie chcialam krzyczec ale sie zdenerwowalam.. moze czasami warto w ten sposob postąpić, nikt przeciez nie jest nieomylny i idelany. Sciskam :*
Iwonki Kochane wszystkiego dobrego z okzji wczrajszych imienin
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Iwona
fajnie,że masz pranie już za sobą bo rzeczywiście w takie ciepło prasować to nie bardzo,ja czekam na ochłodzenie,na początku czerwca muszę już to ogarnąc;-)
Lizzy
nie dziwię się,że Ci smutno,ja też sto razy oglądam wybieram,żeby wszystko było najpiękniejsze i zezłościłabym się gdyby coś takiego mi zrobili.odeślij i niech wymienią albo zwrócą pieniądze,zamówisz sobie gdzie indziej takie jak chcesz;-)
fajnie,że masz pranie już za sobą bo rzeczywiście w takie ciepło prasować to nie bardzo,ja czekam na ochłodzenie,na początku czerwca muszę już to ogarnąc;-)
Lizzy
nie dziwię się,że Ci smutno,ja też sto razy oglądam wybieram,żeby wszystko było najpiękniejsze i zezłościłabym się gdyby coś takiego mi zrobili.odeślij i niech wymienią albo zwrócą pieniądze,zamówisz sobie gdzie indziej takie jak chcesz;-)
paula_dabro
Hej Wam,
Nie mam weny na pisanie ale codziennie czytam co u Was.
Niesamowite, że już niektóre z nas mają tak blisko do porodu kurczę jak ten czas leci....
Miłego dnia Dziewczyny
Nie mam weny na pisanie ale codziennie czytam co u Was.
Niesamowite, że już niektóre z nas mają tak blisko do porodu kurczę jak ten czas leci....
Miłego dnia Dziewczyny
Lizzy_
Dzięki dziewczyny, ochłonęłam i już mi lepiej... ten pierwszy moment był taki szok i przykrość, teraz już ok. Jem pierogi i jest git
I tak coś dokupimy, żeby pasowało, to może odeślemy, zobaczymy co napiszą
Ja też tak czytam, że tu dziewczyny już się szykują do porodu, dzidzie po 2-3 kilo... ja myślę, że mój maluch uparcie będzie siedział w brzuchu ile wlezie chociaż po 10tym lipca (o ile urośnie sporo!) mógłby jak dla mnie wyłazić
I tak coś dokupimy, żeby pasowało, to może odeślemy, zobaczymy co napiszą
Ja też tak czytam, że tu dziewczyny już się szykują do porodu, dzidzie po 2-3 kilo... ja myślę, że mój maluch uparcie będzie siedział w brzuchu ile wlezie chociaż po 10tym lipca (o ile urośnie sporo!) mógłby jak dla mnie wyłazić
reklama