reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
dzień dobry brzuchatki ❤ u mnie noc w miarę ok, nie mam na co narzekać fazerkamm współczuję! ja też bym spanikowała napewno
Witam U mnie dZiś wkoncu normalna noc nieufna współczuję sąsiada ja bym chyba wybuchła na taki widok i poszła do niego niech zasłania okna
Fazerkamm współczuję nocy ja bym chyba też dostała zawału na twoim miejscu ale przy obu powodach dopiero prze 6 cm rozdarcia dochodziły mi wody.
Fazerkamm współczuję nocy ja bym chyba też dostała zawału na twoim miejscu ale przy obu powodach dopiero prze 6 cm rozdarcia dochodziły mi wody.
Witam
Fazerka o kurde chyba bym padła przy takiej akcji....co tu mówić to bardzo stresujące..
Ja mam ostatnio jakiegoś doła....czemu? hmmm no chyba hormony mi na głowę biją...
Spanie mam okropne ...nogi mi drętwieją ,boli jak nie wiem....
miłego dnia wszystkim !!!!!!!!!!!!!
Fazerka o kurde chyba bym padła przy takiej akcji....co tu mówić to bardzo stresujące..
Ja mam ostatnio jakiegoś doła....czemu? hmmm no chyba hormony mi na głowę biją...
Asia28BK
Fanka BB :)
noo to do torby trzeba w takim razie dorzucić jeszcze zmywacz do paznokci i już załatwione;-)ja na razie maluję będę bliżej to przestanę, może wyznacznikiem będzie odejście czopa, nie wiem, a jak nie to zmyję jadąc rodzić
Kochana jeszcze troszke i bedzie po wspolczuje problemow z nogami sama tez takie posiadam nie dosc ze dretwieja dostaje skurczy to jeszcze tak spuchly ze bola ;/Witam
Do co czopa....koleżankom mc przed odchodziły takie kawałki,więc może tak być....Ja akurat niedoświadczona w temacie.... Ja mogę o cc bardziej.
No Sylwiad jakbym prąd w nodze miała ....okropnie boli,nie wiem czy to nie rwa kulszowa ;/ Jak położe się na plecach przestaje,więc chyba uciski jakieś...
No Sylwiad jakbym prąd w nodze miała ....okropnie boli,nie wiem czy to nie rwa kulszowa ;/ Jak położe się na plecach przestaje,więc chyba uciski jakieś...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
venice a zazywasz magnez ? może masz niedobór... jej ależ dzis gorąco
tez zastanawialam sie nad rwa ale sama nie wiem lekarz tez nie pomogl w tej kwestii ale cos okropnego ja mam tak po prawej stronie ;/ a co do czopa z cora odszedl mi 2 tyg przed porodem a z synem dwa dni przed.Do co czopa....koleżankom mc przed odchodziły takie kawałki,więc może tak być....Ja akurat niedoświadczona w temacie.... Ja mogę o cc bardziej.
reklama