reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna piłka nożna [emoji3]

Lizzy udało nam się wyjść przed gazem ale jak widzialam jak do tych krat doskakuja i nasi kibice do nich biegną to sie balam mam nadzieje ze juz wiecej takoch akcji nie bedzie choć maz mówi że jak awansują to będzie gorzej bo tam jest Górnik Zabrze GKS Katowice a wiadomo oni mają blisko więc będą przyjeżdŻać
Szkoda bo zawsze była fajna atmosfera a przez takie akcje ludzie nie będą chodzić przynajmniej nie z dziećmi

Lizzy jakby co to my zawsze sektor N ok 5 rzędu [emoji3]

Nieufna widziałam ten link ale jakoś się tym artykułem nie przejęłam. Kiedyś czytałam ile rowerów "zabija " dzieci i musiałabym polikwidować rowery w domu i ciekawe że na to zakazu sprzedaży jeszcze nei wprowadzili.. Nie dajmy się zwariowac.. Nad wszystkim zwyczajnie trzeba mieć kontrolę

Nieufna, już Iwona teraz napisała;)

Iwona, będę pamiętać sektor;-) za 2tygodnie bym bardzo chciała być...
Ja mam na stadion blisko, przy otwartym oknie słyszę jak są gole, zwłaszcza dla naszych. Ba, jak już jest półmrok i bardziej się niesie to i gwizdek słyszę z kanapy... :p a z paznokciami to podziwiam, bo ja mam problem ze skróceniem, a gdzie do malowania!

Właśnie miałam się Ciebie pytać czy byłaś, bo przed meczem była jazda - podobno policja pokierowała autobus gości koło gol baru, a to wiadomo, nie wróżyło nic dobrego ;) też chciałam iść na ten mecz, ale mam "zakaz stadionowy" od męża na mecze kiedy są kibice gości :( właśnie boi się o mnie gdyby były takie sytuacje... dobrze, że wyszliście... Mam nadzieję, że za 2 tygodnie na ostatnim meczu się pojawię...

My zamówiliśmy. Wiem, że prędko nie użyjemy, ale kupiliśmy z ochraniaczem cały zestaw, kołderka i podusia poczeka na później. Ale kupiliśmy też kocyk minky, pieluszki bambusowe i flanelowe i tym planuję przykrywać latem :)

Ja wczoraj zasnęłam O DZIWO w miarę szybko, choć było gorąco, ale mieliśmy otwarte okienko... i tak koło drugiej jakaś pijana parka wracała z knajpki i darli się na całe osiedle i się obudziłam (nie tylko ja, bo słyszałam, że jakaś baba z okna ich opiernicza:p). Potem już ciężko było zasnąć :(

Ja weekend miałam pod znakiem picia, czyli te swoje minimum 3litry na dzień wypijałam, jednak wolę się pilnować i wypłukać tego jak najwięcej niż potem inne problemy. Ale przez to czułam się jak balon!

Gorąco dzisiaj jak nie wiem, aż wychodzić się nie chce, a muszę wyskoczyć po jakieś mięsko na obiad :( Co prawda do sklepu mam rzut beretem, ale sam fakt wyjścia mnie przeraża :p

Kupujecie karuzelkę nad łóżeczko? Ja ogólnie chcę, tylko oglądam i są takie kręcące, grające i świecące. Doświadczone mamusie, czy te światełka interesują dzieci? Warto takie kupić? Bo mi się wydaje, że to fajna sprawa, no ale nie wiem jak maluchy na to reagują... Miałyście takie?
Ja mialam tylko grająca więc nie wiem. Ale jak mają projektor dodatkowo to chyba fajniejsze

reklama
Ja tez zamierzam dzisiaj pomalować paznokcie bo jest gorąco a nie lubię chodzić w sandałach bez pomalowanych paznokci tylko tak myślę jak ja to zrobię. A jak u was z depilacją ma dole ? Bo ja sobie od jakiegoś czasu odpuściłam bo nic nie widzę , ostatnim razem się tam pozacinałam. Głupio mi za każdym razem jak ide do gina, bo taka nieogolona, nie lubie tak.

Do góry