reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Sroka o ...
tam recenzje o kosmetykach i co warto wybrac dla swej pociechy
Ja się wieloma firmami rozczarowałam totalnie.

reklama
Lizzy, mi się brzuch napina tak, że czasem boli. Dziś mała aktywna, rozpycha sie w tym brzuchu aż miło:) Ja miewam skurcze brzucha takie jak np w łydce, nie są to skurcze porodowe. Skurcz porodowy czuje się od krzyża i nie da się go pomylić ze zwykłymi skurczami.

Mi tez się parę razy zdarza to napinanie, jak nie jest często i nie trwa długo to jest to normalne bo macica ćwiczy. ja tez po drzemce 30 minutowej :) juz wymarudzulam od mojego ze jak przyjadę po niego do pracy to jedziemy na gofry!

Lila ja używałam mleczko/płyn do prania i do płukania tez troszkę ale to jak kto woli i uważa [emoji5]

Ja sie cieszę ze nie mieszkam w bloku ale niestety nie mam podwórka/ogródka co jest minusem, za to babcia z dziadkiem maja [emoji28][emoji108]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czyli mi tez sie stawia chyba. Czasem jak chodze brzuch mi sie napina, czuje ze jest taki twardy i ciezki... nie boli, bardziej to taki dyskomfort czuje.

mam koleżankę, która mieszka z chłopakiem i musi mu prasować koszule, bo "on nie umie". Do 30go roku życia mieszkał z mamą i ona mu prasowała, a teraz to tej mojej koleżanki obowiązek, on żelazka nie dotyka :p

Ciezko uwierzyc! :-D Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie :)

Lizzy, mi się brzuch napina tak, że czasem boli.
No to mnie boli bardzo sporadycznie. Mój mały też dzisiaj się rozpycha jakoś ;)

A, na poprawę humoru, przypomniało mi się właśnie... Pokazywałam mężowi stronki z kocykami minky, żeby się wypowiedział czy mu się podobają itd. I zobaczył taki kokon, otulacz, o, coś takiego:
350785047_2_644x461_kokon-kojec-otulacz-dla-noworodka-niemowlaka-dodaj-zdjecia.jpg

i pyta mnie: "a to pontony dla niemowlaków też sprzedają?" ;) oczywiście powiedział to już pół żartem, ale nieźle się uśmiałam ;)

Ciezko uwierzyc! :-D Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie :)
Lepiej niech się czegoś uczą ;) ja mam porównanie męża i szwagra. Mężowi rodzicie dawali jakieś obowiązki, typu odkurzanie czy coś i ogólnie teraz jest bardzo zaradny, wiele rzeczy umie zrobić, natomiast jego brat już szedł "bezstresowym" i bezobowiązkowym wychowaniem i taka sierota trochę nieporadna :p Wyobraź sobie, że pierwszy raz jak na Święta mieszkaliśmy razem, to szwagier zadzwonił po męża, żeby mu światełka na choince zawiesił, a szwagier miał wtedy uwaga... 19lat ;)

Czyli mi tez sie stawia chyba. Czasem jak chodze brzuch mi sie napina, czuje ze jest taki twardy i ciezki... nie boli, bardziej to taki dyskomfort czuje.

to jeszcze nic , moja koleżanka z pracy czyści i pastuje buty swojemu synowi, ma 22-24 lata, w każdym razie to już studencik, pomijając, że młodszemu 14 letniemu też to robi

reklama
Hej dziewczyny ja już po wizycie, mały dalej głową w góre i lekarz mówi że raczej nie wygląda żeby miał ochotę się obracać.
Nie rozumiem jak można dwa razy mieć takiego pecha, niewiem co zemną jest nie tak, w czym jestem gorsza od innych.
Załamana jestem i tylko wyć mi się chcę.

Do góry