reklama
nieufna
Fanka BB :)
Lizzy, mi się brzuch napina tak, że czasem boli. Dziś mała aktywna, rozpycha sie w tym brzuchu aż miło Ja miewam skurcze brzucha takie jak np w łydce, nie są to skurcze porodowe. Skurcz porodowy czuje się od krzyża i nie da się go pomylić ze zwykłymi skurczami.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mi tez się parę razy zdarza to napinanie, jak nie jest często i nie trwa długo to jest to normalne bo macica ćwiczy. ja tez po drzemce 30 minutowej juz wymarudzulam od mojego ze jak przyjadę po niego do pracy to jedziemy na gofry!
LuckyJuly2016
Lila ja używałam mleczko/płyn do prania i do płukania tez troszkę ale to jak kto woli i uważa [emoji5]
Ja sie cieszę ze nie mieszkam w bloku ale niestety nie mam podwórka/ogródka co jest minusem, za to babcia z dziadkiem maja [emoji28][emoji108]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja sie cieszę ze nie mieszkam w bloku ale niestety nie mam podwórka/ogródka co jest minusem, za to babcia z dziadkiem maja [emoji28][emoji108]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Flammie
Czyli mi tez sie stawia chyba. Czasem jak chodze brzuch mi sie napina, czuje ze jest taki twardy i ciezki... nie boli, bardziej to taki dyskomfort czuje.
Ciezko uwierzyc! Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie
mam koleżankę, która mieszka z chłopakiem i musi mu prasować koszule, bo "on nie umie". Do 30go roku życia mieszkał z mamą i ona mu prasowała, a teraz to tej mojej koleżanki obowiązek, on żelazka nie dotyka
Ciezko uwierzyc! Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie
Lizzy_
No to mnie boli bardzo sporadycznie. Mój mały też dzisiaj się rozpycha jakośLizzy, mi się brzuch napina tak, że czasem boli.
A, na poprawę humoru, przypomniało mi się właśnie... Pokazywałam mężowi stronki z kocykami minky, żeby się wypowiedział czy mu się podobają itd. I zobaczył taki kokon, otulacz, o, coś takiego:
i pyta mnie: "a to pontony dla niemowlaków też sprzedają?" oczywiście powiedział to już pół żartem, ale nieźle się uśmiałam
Lizzy_
Lepiej niech się czegoś uczą ja mam porównanie męża i szwagra. Mężowi rodzicie dawali jakieś obowiązki, typu odkurzanie czy coś i ogólnie teraz jest bardzo zaradny, wiele rzeczy umie zrobić, natomiast jego brat już szedł "bezstresowym" i bezobowiązkowym wychowaniem i taka sierota trochę nieporadna Wyobraź sobie, że pierwszy raz jak na Święta mieszkaliśmy razem, to szwagier zadzwonił po męża, żeby mu światełka na choince zawiesił, a szwagier miał wtedy uwaga... 19latCiezko uwierzyc! Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy ja też to pokazywałam mężowi i dokładnie tak samo skomentował haha
to jeszcze nic , moja koleżanka z pracy czyści i pastuje buty swojemu synowi, ma 22-24 lata, w każdym razie to już studencik, pomijając, że młodszemu 14 letniemu też to robiCzyli mi tez sie stawia chyba. Czasem jak chodze brzuch mi sie napina, czuje ze jest taki twardy i ciezki... nie boli, bardziej to taki dyskomfort czuje.
reklama
alinka
Hej dziewczyny ja już po wizycie, mały dalej głową w góre i lekarz mówi że raczej nie wygląda żeby miał ochotę się obracać.
Nie rozumiem jak można dwa razy mieć takiego pecha, niewiem co zemną jest nie tak, w czym jestem gorsza od innych.
Załamana jestem i tylko wyć mi się chcę.
Nie rozumiem jak można dwa razy mieć takiego pecha, niewiem co zemną jest nie tak, w czym jestem gorsza od innych.
Załamana jestem i tylko wyć mi się chcę.