reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna a można niestety. Starszego rodziłam w terminie a mlodszego 10 dni po terminie i poród był dużo cięższy i dłuższy

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

przeczytała jakaś:)
Dziękuję i... przepraszam ;)
Lizzy - ja przy chłopcach używałam Dzidziusia i teraz też chce. Zastanawiam się też nad Lovele. Mówisz, że bez płynu można by było...No w sumie...
Nie mam zielonego pojęcia, o byciu mamą, o dzieciach a tym bardziej o praniu, ale tak mnie naszło jakoś, czy może im mniej chemii tym lepiej?
nie masz od nas zgody na poród:)
Nie masz i żadna nie ma! Minimum czerwiec każda ;)
Dziewczyny najważniejsze to rozpoznawać skurcze od stawiania się brzucha.
No właśnie... wy ciągle piszecie o stawianiu się brzucha, a nie wiem czy to mam czy nie mam, jak to rozpoznać? Czasem czuje twardszy ale to jak się rusza Mały i zaraz ucieka gdzie indziej, teraz mniej więcej tam gdzie ma pupcię ;) i wiem, że to tam ta pupcia jest...
Raz mnie złapał taki skurcz, ale to chwilkę tylko, z tym, że bolesny, że powiedziałam do męża, że ja nie rodzę tylko on :p

Dzwonił mechanik, podobno te części, które zamówili miały wadę fabryczną i dlatego stuka dalej. W ramach reklamacji wymienią znowu te części, a tamte zwrócą swojemu dostawcy. Zobaczymy...

Ja bym chciała tak 10-15 lipca urodzić, żebyśmy na rocznicę ślubu byli już we trójeczkę w domciu :)

Za pranie się zabieram koniecznie w przyszlym tygodniu, żeby poprasować, choć mój mąż się zaoferował, że jak coś to on wyprasuje i ciuszki i pościel i wszystko... Na szczęście należy do mężczyzn, którzy żelazka się nie boją ;) mam koleżankę, która mieszka z chłopakiem i musi mu prasować koszule, bo "on nie umie". Do 30go roku życia mieszkał z mamą i ona mu prasowała, a teraz to tej mojej koleżanki obowiązek, on żelazka nie dotyka :p

Położyłam się też i trochę pospałam, teraz o niebo lepiej. Jeszcze gorący rosołek, bo mi zostało z wczoraj i od razu lepiej! :)

reklama
Część dziewczyny
I mnie to jakaś masakra czytam was tylko a nie mam mocy żeby odpisać.
Ciągle sobie obiecuję że odpisze wieczorem. I tak schodzi.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry