reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna a można niestety. Starszego rodziłam w terminie a mlodszego 10 dni po terminie i poród był dużo cięższy i dłuższy

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

przeczytała jakaś:)
Dziękuję i... przepraszam ;)
Lizzy - ja przy chłopcach używałam Dzidziusia i teraz też chce. Zastanawiam się też nad Lovele. Mówisz, że bez płynu można by było...No w sumie...
Nie mam zielonego pojęcia, o byciu mamą, o dzieciach a tym bardziej o praniu, ale tak mnie naszło jakoś, czy może im mniej chemii tym lepiej?
nie masz od nas zgody na poród:)
Nie masz i żadna nie ma! Minimum czerwiec każda ;)
Dziewczyny najważniejsze to rozpoznawać skurcze od stawiania się brzucha.
No właśnie... wy ciągle piszecie o stawianiu się brzucha, a nie wiem czy to mam czy nie mam, jak to rozpoznać? Czasem czuje twardszy ale to jak się rusza Mały i zaraz ucieka gdzie indziej, teraz mniej więcej tam gdzie ma pupcię ;) i wiem, że to tam ta pupcia jest...
Raz mnie złapał taki skurcz, ale to chwilkę tylko, z tym, że bolesny, że powiedziałam do męża, że ja nie rodzę tylko on :p

Dzwonił mechanik, podobno te części, które zamówili miały wadę fabryczną i dlatego stuka dalej. W ramach reklamacji wymienią znowu te części, a tamte zwrócą swojemu dostawcy. Zobaczymy...

Ja bym chciała tak 10-15 lipca urodzić, żebyśmy na rocznicę ślubu byli już we trójeczkę w domciu :)

Za pranie się zabieram koniecznie w przyszlym tygodniu, żeby poprasować, choć mój mąż się zaoferował, że jak coś to on wyprasuje i ciuszki i pościel i wszystko... Na szczęście należy do mężczyzn, którzy żelazka się nie boją ;) mam koleżankę, która mieszka z chłopakiem i musi mu prasować koszule, bo "on nie umie". Do 30go roku życia mieszkał z mamą i ona mu prasowała, a teraz to tej mojej koleżanki obowiązek, on żelazka nie dotyka :p

Położyłam się też i trochę pospałam, teraz o niebo lepiej. Jeszcze gorący rosołek, bo mi zostało z wczoraj i od razu lepiej! :)

reklama
Część dziewczyny
I mnie to jakaś masakra czytam was tylko a nie mam mocy żeby odpisać.
Ciągle sobie obiecuję że odpisze wieczorem. I tak schodzi.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry