reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witam poniedziałkowo
Wszystkim w tym tyg życzę udanych wizyt i usg ,dobrych wyników !
Dziś w planach odpoczywać....wogóle gdyby nie dziecko moje to bym non stop leżała ...
Wy tu żeby nie przenosić ...a ja marzę żeby dotrwać do ukończonego 36....
Lila przeraża cię ? hehhe ja to dopiero będę mieć sajgon..... ale w sumie najważniejsze żeby mała była zdrowa jak i ja ,i żeby wszystko szcześliwie się potyczyło....a sajgon ,no trudno ...

reklama
Na ostatnim usg puszczał nam oko
ojej, jaki słodziak...! mój na usg to całą buzię zasłonił i guzik :p taki złośnik ;)
Nooo, strasznie. Ale z drugiej strony może to lepsze niż upały ;) przynajmniej lżej mi jakoś ;)
no.. nir licząc ze jeszcze nic nie prałam..
Ja też nie prałam jeszcze, ale chyba w przyszłym tygodniu bym się za to wzięła... Jaki proszek polecacie? Dzidziuś, Lovela, inny? Są różnice jakieś? Czy użyć płynu do płukania czy im mniej tym lepiej?

Teraz o mnie trochę... Od wczoraj mam jakiegoś pecha strasznego. Najpierw katar, zrobiłam sobie herbatę i przeszło. Potem bolały mnie plecy, mąż pomasował i w miarę było ok. Potem nagle zaczęło mi walić serce, zmierzyłam ciśnienie - w normie. Chwilę poleżałam - ciśnienie wzrosło, ale po chwili znowu spadło... Byłam już potwornie zmęczona, ciężko mi było zasnąć, ale w końcu się udało... Tylko 2 razy w nocy wstawałam na siku, więc nie było źle. Rano byłam meeega zmęczona, ale musiałam zawieźć auto do mechanika, więc musiałam wstać... Tak na marginesie, auto w reklamacji, bo powymieniali coś za 1200zł, bo stukał silnik, ale jak stukało, tak stuka. Wściekła na tych mechaników jestem, bo dla mnie to sporo kasy, teraz wymienią w ramach reklamacji uszczelkę za 50zł, a tamto robili niepotrzebnie. Masakra jakaś... Jak się człowiek nie zna to tak jest.
Po drodze od mechanika poszłam na zakupy, chciałam kupić drożdże, żeby upiec chlebek i guzik, całe osiedle przeszłam i NIGDZIE nie ma drożdży :p nie wiem czy ludzie tak pieką, że wykupili, czy tak nie pieką, że nie zamawiają. A, że jestem bez auta, to nie kupię. Trudno.

Ach, wypisałam się i jakoś mi lżej ;) więc nawet jak żadna nie przeczyta moich wypocin, to mi pomogło :D

Witam się I jak z nowym tygodnie i znowymi objawami ; ( powoli zaczynam mieć dość ale cóż tak jak Kasia marze żeby dotrwac jeszcze 4 tygodnie ale zobaczymy co to będzie bo powoli zaczynam chyba mieć oznaki jakiegoś porodu albo sobie wmawiam; ( a dziś dzień zaczął się od skurczu łydki i niestety nie chce puścić nadal nawet po magnez ie ; (

Wizytujacyn udanych wizyt .A dziewczyny w szpitalu wychodzic z niego jeszcze nie pora ;)

Iwona dobrze ze cie lekarze uspokoili tez bym chyba tak chciała ; ( a ja ciągle myślenie ;)

a co do wanienki kupiłam sama bez niczego I myślę że damy rade ;)

Ciuszki w większości wyprane pochowane a ja się obijam ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia - super zdjecie :) Tez mi sie marzy taka sesja... musze poczekac jak sie ladniej zrobi :)
LuckyJuly - tez by mi nerwy poscily w podobnej sytuacji..
Mojego meza puszczam luzem z kolegami by sie nacieszyl swoboda poki moze, ale wiadomo ze w granicach rozsadku. Ja osobiscie nie mam juz sil na spotkania towarzyskie..
Co do spotkań to ja też nie mam siły za to mój mąż jest bardzo towarzyski i uwielbia spotkać sie ze znajomymi i poznawać nowych znajomych ja za to domatorka. Często sie przez to kłócimy więc albo siedzą w ogrodzie piwkują albo go puszczam do znajomych ale teraz rzadziej. Tłumacze mu że źle się czuję i nie chcę znajomych narazie. A teraz właśnie listonosza na kawę zaprosił eh. Lubi do nas przyłazić bo o piłce gadają. A ja w pościeli[emoji19]

@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn do płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.

Halo,halo :)

Megami, ja też tak czasami czuję, jakby mi się już pchać chciała :/
Neddi - :) Mój Nikodem też ostatnio na urodziny dostał akwarium :) Radość była, ale zmiana wody do mnie należy, niestety :D A oni mają już 6 i 11 lat więc daliby radę, teraz ten starszy twierdzi, że nie on dostał, a młodszy sam wody nie zmieni więc robię to ja :/
Iwona haha, jesteś świetna!! :D Cieszę się, że Cię w tym szpitalu uspokoili :)

Mnie zostało 68, a do donoszonej hmm, z 54? Matko, a my dalej w proszku!!!!!!!!!!!

A tak w ogóle to zaczyna mnie przerażać fakt radzenia sobie z trójką dzieci, ogarnięcia tego wszystkiego, jeszcze latem, kiedy wszystkie dzieci w domu, z jednej strony to lepiej, bo nie ma obowiązków szkolnych czy przedszkolnych, ale z drugiej... Rychło w czas mnie trafiło przerażenie :D

Miłego dnia! Zimno, nie?
No ja też z trójeczką będę się zmagać[emoji6] ale wymyśliłam im obóz konny a potem jak juz sie ogarne miesiąc to pewnie potrwa wysyłam męża z dziećmi i znajomymi na wczasy. Będę mogła w pełni zająć się dzieckiem zresztą zobaczymy

@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn do płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.
No właśnie tak też o płynie pomyślałam. Dzięki wielkie za odpowiedź ;) na następnych zakupach muszę już coś do prania kupić...

reklama
Tak na marginesie, auto w reklamacji, bo powymieniali coś za 1200zł, bo stukał silnik, ale jak stukało, tak stuka. Wściekła na tych mechaników jestem, bo dla mnie to sporo kasy, teraz wymienią w ramach reklamacji uszczelkę za 50zł, a tamto robili niepotrzebnie. Masakra jakaś... Jak się człowiek nie zna to tak jest.
nooo,nam 2 lata temu taką akcję mechanik zrobił,że pierwszy remont prawie 2000zł wyszedł i dalej jak stukało,tak stukało- ,po czym się okazało że wystarczyło coś za 50zł zrobić i przeszło;-P
@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn -o płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.
ja też mam ten Bobini płyn do prania i do płukania bo dostałam od koleżanki z pracy,jeszcze nie prałam,ale myśle ze będzie ok;-)

Do góry