reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

witam poniedziałkowo
Wszystkim w tym tyg życzę udanych wizyt i usg ,dobrych wyników !
Dziś w planach odpoczywać....wogóle gdyby nie dziecko moje to bym non stop leżała ...
Wy tu żeby nie przenosić ...a ja marzę żeby dotrwać do ukończonego 36....
Lila przeraża cię ? hehhe ja to dopiero będę mieć sajgon..... ale w sumie najważniejsze żeby mała była zdrowa jak i ja ,i żeby wszystko szcześliwie się potyczyło....a sajgon ,no trudno ...

reklama
Na ostatnim usg puszczał nam oko
ojej, jaki słodziak...! mój na usg to całą buzię zasłonił i guzik :p taki złośnik ;)
Nooo, strasznie. Ale z drugiej strony może to lepsze niż upały ;) przynajmniej lżej mi jakoś ;)
no.. nir licząc ze jeszcze nic nie prałam..
Ja też nie prałam jeszcze, ale chyba w przyszłym tygodniu bym się za to wzięła... Jaki proszek polecacie? Dzidziuś, Lovela, inny? Są różnice jakieś? Czy użyć płynu do płukania czy im mniej tym lepiej?

Teraz o mnie trochę... Od wczoraj mam jakiegoś pecha strasznego. Najpierw katar, zrobiłam sobie herbatę i przeszło. Potem bolały mnie plecy, mąż pomasował i w miarę było ok. Potem nagle zaczęło mi walić serce, zmierzyłam ciśnienie - w normie. Chwilę poleżałam - ciśnienie wzrosło, ale po chwili znowu spadło... Byłam już potwornie zmęczona, ciężko mi było zasnąć, ale w końcu się udało... Tylko 2 razy w nocy wstawałam na siku, więc nie było źle. Rano byłam meeega zmęczona, ale musiałam zawieźć auto do mechanika, więc musiałam wstać... Tak na marginesie, auto w reklamacji, bo powymieniali coś za 1200zł, bo stukał silnik, ale jak stukało, tak stuka. Wściekła na tych mechaników jestem, bo dla mnie to sporo kasy, teraz wymienią w ramach reklamacji uszczelkę za 50zł, a tamto robili niepotrzebnie. Masakra jakaś... Jak się człowiek nie zna to tak jest.
Po drodze od mechanika poszłam na zakupy, chciałam kupić drożdże, żeby upiec chlebek i guzik, całe osiedle przeszłam i NIGDZIE nie ma drożdży :p nie wiem czy ludzie tak pieką, że wykupili, czy tak nie pieką, że nie zamawiają. A, że jestem bez auta, to nie kupię. Trudno.

Ach, wypisałam się i jakoś mi lżej ;) więc nawet jak żadna nie przeczyta moich wypocin, to mi pomogło :D

Witam się I jak z nowym tygodnie i znowymi objawami ; ( powoli zaczynam mieć dość ale cóż tak jak Kasia marze żeby dotrwac jeszcze 4 tygodnie ale zobaczymy co to będzie bo powoli zaczynam chyba mieć oznaki jakiegoś porodu albo sobie wmawiam; ( a dziś dzień zaczął się od skurczu łydki i niestety nie chce puścić nadal nawet po magnez ie ; (

Wizytujacyn udanych wizyt .A dziewczyny w szpitalu wychodzic z niego jeszcze nie pora ;)

Iwona dobrze ze cie lekarze uspokoili tez bym chyba tak chciała ; ( a ja ciągle myślenie ;)

a co do wanienki kupiłam sama bez niczego I myślę że damy rade ;)

Ciuszki w większości wyprane pochowane a ja się obijam ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Olcia - super zdjecie :) Tez mi sie marzy taka sesja... musze poczekac jak sie ladniej zrobi :)
LuckyJuly - tez by mi nerwy poscily w podobnej sytuacji..
Mojego meza puszczam luzem z kolegami by sie nacieszyl swoboda poki moze, ale wiadomo ze w granicach rozsadku. Ja osobiscie nie mam juz sil na spotkania towarzyskie..
Co do spotkań to ja też nie mam siły za to mój mąż jest bardzo towarzyski i uwielbia spotkać sie ze znajomymi i poznawać nowych znajomych ja za to domatorka. Często sie przez to kłócimy więc albo siedzą w ogrodzie piwkują albo go puszczam do znajomych ale teraz rzadziej. Tłumacze mu że źle się czuję i nie chcę znajomych narazie. A teraz właśnie listonosza na kawę zaprosił eh. Lubi do nas przyłazić bo o piłce gadają. A ja w pościeli[emoji19]

@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn do płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.

Halo,halo :)

Megami, ja też tak czasami czuję, jakby mi się już pchać chciała :/
Neddi - :) Mój Nikodem też ostatnio na urodziny dostał akwarium :) Radość była, ale zmiana wody do mnie należy, niestety :D A oni mają już 6 i 11 lat więc daliby radę, teraz ten starszy twierdzi, że nie on dostał, a młodszy sam wody nie zmieni więc robię to ja :/
Iwona haha, jesteś świetna!! :D Cieszę się, że Cię w tym szpitalu uspokoili :)

Mnie zostało 68, a do donoszonej hmm, z 54? Matko, a my dalej w proszku!!!!!!!!!!!

A tak w ogóle to zaczyna mnie przerażać fakt radzenia sobie z trójką dzieci, ogarnięcia tego wszystkiego, jeszcze latem, kiedy wszystkie dzieci w domu, z jednej strony to lepiej, bo nie ma obowiązków szkolnych czy przedszkolnych, ale z drugiej... Rychło w czas mnie trafiło przerażenie :D

Miłego dnia! Zimno, nie?
No ja też z trójeczką będę się zmagać[emoji6] ale wymyśliłam im obóz konny a potem jak juz sie ogarne miesiąc to pewnie potrwa wysyłam męża z dziećmi i znajomymi na wczasy. Będę mogła w pełni zająć się dzieckiem zresztą zobaczymy

@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn do płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.
No właśnie tak też o płynie pomyślałam. Dzięki wielkie za odpowiedź ;) na następnych zakupach muszę już coś do prania kupić...

reklama
Tak na marginesie, auto w reklamacji, bo powymieniali coś za 1200zł, bo stukał silnik, ale jak stukało, tak stuka. Wściekła na tych mechaników jestem, bo dla mnie to sporo kasy, teraz wymienią w ramach reklamacji uszczelkę za 50zł, a tamto robili niepotrzebnie. Masakra jakaś... Jak się człowiek nie zna to tak jest.
nooo,nam 2 lata temu taką akcję mechanik zrobił,że pierwszy remont prawie 2000zł wyszedł i dalej jak stukało,tak stukało- ,po czym się okazało że wystarczyło coś za 50zł zrobić i przeszło;-P
@Lizzy_ ja kupiłam do prania płyn Bobini, zrobiłam już trzy prania i jestem zadowolona. Widzialam też płyn -o płukania z tej firmy, ale stwierdziłam, że na początek właśnie chyba im mniej tym lepiej.
ja też mam ten Bobini płyn do prania i do płukania bo dostałam od koleżanki z pracy,jeszcze nie prałam,ale myśle ze będzie ok;-)

Do góry