reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm ja swojego M tez mam ochotę udusić, dzis chyba mam ten jeden z gorszych dni, i tez usłyszałam "po co to sprzątasz?" Nosz nie no lepiej zgnić w syfie, a on chce wymienić kontakty ale ja mu je muszę policzyć.... Ja pier... nie wiem czasem jak znoszę jeszcze to jego nieróbstwo w domu... I jeszcze dzwoni dzis z pretensjami ze cos mu nie pasuje ze tak długo trwało spotkanie w szkole rodzenia, mialam 15 połączeń! No nie na randkę pojechałam!!! [emoji15][emoji36][emoji35]
Ogólnie to "gotuje" od paru dni, chyba wybuchnę!
Jeszcze od paru dni w nocy meczy mnie zgaga niemiłosierna [emoji45]
Ach to chyba jakas kumulacja sie zbliża [emoji30]
Przepraszam za to użalanie sie nad sobą

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Julka to jeśli przez ostatnie 10 M-cy miałam stała niezmienna pensje 2000 to dlaczego raz mi wypłacają np 1940,- a następnym razem 1900,-?

Iwona szybkiego powrotu do domu Ci życzę, nie czytaj za dużo w necie, od tego można osiwieć

Nieufna poważnie???:eek:
a w którym to konkretnie miejscu mówiła?
Nie smiejcie się ale ja bym sobie juz wszystko i wszędzie oraz czymkolwiek uciskała żeby tylko ten mój łobuz się obrócił.o_O
A z tą pełnią faktycznie coś jest na rzeczy, słyszałam o tym.

No cóż widzę że nie tylko ja puchnę, byle do przyszłego tygodnia, w poniedziałek wizyta a w środę szpital to mi przegląd zrobią.
Pani fizjoterapeutka, bo jeden tata zapytał:)

Lucky wysokość zależy od ilości dni w kalendarzu bo masz płacone za każdy dzień w miesiacu a nie za roboczy.
Leżą że mną 2 dziewczyny z 29 tygodnia (jedna już drugi miesiąc jest tu) jedna z nich z blizniakami i każdą z nich bije na wielkość brzucha. Nawet początek rozmowy byl :a pani już koniec? A tu kuźwa 2 miesiące jeszcze. Muszę na lipiec jakiś wózek widłowy zamówić ;-)

Dzień dobry dziewczynki :)

Nie zabobon, podobno to działa wśród 40% ciąż dziecko się obróciło.

To muszę spróbować ;)

Pokażę Wam co udało mi się dostać w lumpiku :) jak nowe dosłownie.

Ślicznie;) dzieciaczki tak krótko noszą te rzeczy że często są jak nowe albo w ogóle nowe tylko np. bez metki bo wycięta do prania :)

Julka tez tak mam, chociaż zaczynają przeważac gorsze dni .
Ostatnio zabrałam się za ubranka, chciałam posegregowac rozmiarami i kolorami do prania, prawie mnie to przerosło, płakać mi się nad tym chciało. Za dużo tego mam a ciężko mi się gimnastykowac.

Ojejku to znaczy, że to nie był dzień na to :) wybierz lepszy moment gdy nie będziesz zmęczona to jeszcze Ci to przyjemność i radość sprawi :) i podziel sobie pracę na części, nie musisz wszystkiego na raz ogarnąć

Zostawili mnie i rozpisali trzy razy dziennie ktg żeby zobaczyć czy to nie przez jakieś skoki ciśnienia te nerwy małego. Potwierdzili wagę ginia i mały jest duży 1800 :-) podczas usg też mnie taranowal i okazalo sie ze cały czas macha ręką jakby w tenisa grał..to niezły bokser mi się szykuje. I news: mi której od drugiego trymestru podejrzewali wyciek wód teraz powiedzieli ze mam ich trochę za dużo ale jeszcze w normie.. Dziękuję za wszystkie miłe słowa :-*

Iwona no to szpitalujemy się razem... Jeszcze pewnie nie wiesz jak długo będą Cię trzymać? Nic w necie nie czytaj bo to nie ma sensu, tylko się nadenerwujesz. Masz lekarzy pod ręką to ich wypytaj a nie dr Google ;) ja jak czytam o jakichś objawach które miewam to zawsze wychodzi że mam raka albo coś równie poważnego :p

Fazerkamm ja swojego M tez mam ochotę udusić, dzis chyba mam ten jeden z gorszych dni, i tez usłyszałam "po co to sprzątasz?" Nosz nie no lepiej zgnić w syfie, a on chce wymienić kontakty ale ja mu je muszę policzyć.... Ja pier... nie wiem czasem jak znoszę jeszcze to jego nieróbstwo w domu... I jeszcze dzwoni dzis z pretensjami ze cos mu nie pasuje ze tak długo trwało spotkanie w szkole rodzenia, mialam 15 połączeń! No nie na randkę pojechałam!!! [emoji15][emoji36][emoji35]
Ogólnie to "gotuje" od paru dni, chyba wybuchnę!
Jeszcze od paru dni w nocy meczy mnie zgaga niemiłosierna [emoji45]
Ach to chyba jakas kumulacja sie zbliża [emoji30]
Przepraszam za to użalanie sie nad sobą

Cześć Dziewczyny!

Ja już jem śniadanko :D jajko w majonezie mniam mniam :D

Lucky- współczuję, ale może to przez hormony tak slabo to wygląda?
Mój ostatnio mnie wkurzył, jak wróciliśmy ze spaceru i poszedł się wykąpać. Kuwetę kota mamy w łazience a w niej był mega syf i co mój zrobił? NIC. Wykąpał się i tyle i do mnie z tekstem "czy robisz obiad?". Nastąpił wybuch :D tak się wydarłam, że mój dostał wielkie oczy i z taką energią poszłam kotu wymienić i do niego w kuchni " za 10min widzę tu obiad! nie interesuje mnie to!!!" :D Obiad był :D Kot szczęśliwy a mój mąż słowa nie powiedział. Myślę, że to hormony mna kierowały, ale każdy dostałby szału :D

Kamejka
- racja, bo dużo jest rzeczy jak nowych dosłownie. Mam kupione nowe a teraz jak gdzieś idę to wchodzę do lumpików i szukam czegoś :)

Iwona- Ty już nie czytaj nic o wodach. Super, że maluszek rośnie i jest ok :)

LuckyJuly2016 ja od wczoraj tez sie "gotuje" mam ochote naprawde zrobić mu krzywde  wkurza mnie doslownie Jego kazdy ruch ktory wykonuje... moj M. Nigdby nie był skory do robienia w domu ale w ciazy pomagal a teraz niedosc ze nie pomaga to jeszcze syfi taki robi ze cos mnie trafi niedlugo :/ dzis z rana postanwil pochowac naczynia... i co z tego jak tylko powkladal do szafek byle jak, a w ten sposob to za chwile jak sie będzie szafkę otwieralo to wszystko z niej wypadnie... grrr

Mnie jak M. Wkurza to zawsze robie takie obiady za ktorymi nie przepada albo nie lubi wiec dzis na obiadek pierogi leniwe[emoji14]synek się ucieszy bo to Jego jeden z najbardziej ulubionych obiadkow :)

Witajcie czwartkowo :)

Kazdy dzien do przodu to dla nas duzy plus dziewuszki :) damy rade razem tu wszystkie zebrane :) :)[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

i co z tego jak tylko powkladal do szafek byle jak, a w ten sposob to za chwile jak sie będzie szafkę otwieralo to wszystko z niej wypadnie... grrr
Wrrrr jak ja nie lubię jak mój mąż chce pomóc a powkłada mi wszystko.inaczej i szukam potem po całej kuchni... albo czasem.jak oferuje się, że ugotuje to: "Kochanie, a gdzie jest makaron, a gdzie ziele angielskie? A czym najlepiej zrobić to czy to?" I szybciej bym.sama zrobiła ;)

Iwona35, uwielbiam Twój dystans do siebie i poczucie humoru;) zdrówka dla Was!

My już po śniadanku, mały nie dał mi.pospać dziś... drożdżowka i kakao, a teraz poranna gimnastyka syna:p czyli chyba pospane na dziś;)

Miłego Brzuchatki!

reklama
Lizzy ooo tak tak :) hehe wlasnie chciałam wyjac pojemniczek plastikowy z szafki i polowa wypadla na podloge.. nic tylko odstrzelic ich pozostaje[emoji14]

Kakao mniaaam :) zarowno w pierwszej ciąży jak i teraz hektolitrami pije kakao :) (a normlanie prawie ze nietykam mleka, kakao)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry