reklama
paula_dabro
Fanka BB :)
Ja tez jestem dziś jakaś nie do życia. jednego dnia jestwm pełna optymizmu i siły a drugiego mam dość wszystkiego..
Mam dokładnie to samo. Jak mnie Maz nie zostawi do konca ciazy to bedzie sukces. Mam takie humory ze aż mi go szkoda jak juz sie uspokoję...ech
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
alinka
Nieufna poważnie???Dziewczyny, mam newsa dla tych co dzieciaczki nie są główka w dół
Dziś pani na szkole rodzenia powiedziała, że jest taka metoda, która sprawdza się dla 40% takich dzieci, że trzeba ziarnkiem gorczycy ucisnąć przy małym palcu prawej nogi w najbardziej wystającym miejscu hmmm.... może spróbujcie
A, i, że podczas pełni rodzi się najwięcej dzieci
Fajnie dziś było, poćwiczylismy sobie, więc nabrałam werwy, muszę codziennie tak ćwiczyć. No i oddechy
a w którym to konkretnie miejscu mówiła?
Nie smiejcie się ale ja bym sobie juz wszystko i wszędzie oraz czymkolwiek uciskała żeby tylko ten mój łobuz się obrócił.
A z tą pełnią faktycznie coś jest na rzeczy, słyszałam o tym.
No cóż widzę że nie tylko ja puchnę, byle do przyszłego tygodnia, w poniedziałek wizyta a w środę szpital to mi przegląd zrobią.
fazerkamm
Iwona Ty lepiej wujka google nie czytaj! Na bank jest wszystko ok! Ja w to wierze
Aaaaaaaa mam ochote zrobic krzywde mojemu mezowi.. nosz kurka osiadlo to, to na laurach ostatnio.. ani nie posprzata, ani z dzieckiem na spacer nie pojdzie.. a jak ja narzekam ze syf jest w domu i zaczynam sprzątać to mowi "nie rob" cos mu sie porobilo.. chyba mysli ze to krasnoludki sprzataja. Specjalnie dzis podlogi zaczelam robic jak przyszedł do domu, spodziewałam się tesktu "zostaw ja zrobie" a tu jeszcze pretensje ze glosno odkurzacz chodzi.. aaaaa udusze Go....
Achh.... przepraszam ze tak o sobie ale musialam sie wygadac.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaa mam ochote zrobic krzywde mojemu mezowi.. nosz kurka osiadlo to, to na laurach ostatnio.. ani nie posprzata, ani z dzieckiem na spacer nie pojdzie.. a jak ja narzekam ze syf jest w domu i zaczynam sprzątać to mowi "nie rob" cos mu sie porobilo.. chyba mysli ze to krasnoludki sprzataja. Specjalnie dzis podlogi zaczelam robic jak przyszedł do domu, spodziewałam się tesktu "zostaw ja zrobie" a tu jeszcze pretensje ze glosno odkurzacz chodzi.. aaaaa udusze Go....
Achh.... przepraszam ze tak o sobie ale musialam sie wygadac.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej, nadrobiłam zaległości w czytaniu, jestem nad jeziorem i tu dość słabo chodzi net, zasięgu czasami nie ma prawie wcale. U nas dobrze wszystko, ostatnio nawet brzuch mi się mało napina. Już nie mogę się doczekac spotkania z Maluchem, mam termin cc wyznaczony na 30 czerwca :-)
Poproszę przepis na zupę meksykańską!
Ja dziś też słabiej i znów się martwię, dobrze że mam detektor to sprawdzam jak bije serduszko.
weszłam na stronkę, ile zamawiałaś? bo z opisu wynika, że minky ma 155 cm szerokości więc 1 m wystarczy na kocyk.
Ja czuję takie raczej przesuwanie się teraz i wypinanie, już mało typowych kopniaków, ale mój Maluch waży ponad 2 kg więc miejsca ma coraz mniej. Najbardziej mnie niepokoi że są takie dni że rusza się często a są takie kiedy jest spokojny - ja wtedy raczej nie.hej dziewczyny mam pytanie jak czujecie ruchy ? słabiej ? mniej a może ze tylko dzidzia się przesuwa ?
ja też mam problem ze spaniem, a własciqwie z podniesieniem się albo przekręceniem z boku na bok. Z ubraniem skarpetek też :-)Cześć Wszystkim,
Ja też kiepsko śpię. Nie mogę zasnąć bo ciężko mi się ułożyć..najgorzej jak się budzę w nocy na siku i muszę się podnieść. ............................................
Co dzisiaj serwujecie na obiadek? ja robię zupę meksykańską bo robi się ją bardzo szybko i łatwo
A czemu masz tą kartę od położnych? Ja mam tylko zwracać uwagę na ruchy ale nie zapisywać.Ja tak mam Kochana ! inaczej już odczuwam ruchy ,teraz raczej jak sie wierci przesuwa ,kopanie sporadycznie ...Liczę ruchy ,mam kartę od położnych.
Moja też się bardziej rozpycha niż kopie. Raz czuję częściej raz rzadziej. Dziś jako słabo Może dlatego, że i ja dziś jakoś bez sił, nie wiem co się dzieje.
Ja dziś też słabiej i znów się martwię, dobrze że mam detektor to sprawdzam jak bije serduszko.
Alinka, ja bym nie czekała do poniedziałku tylko skontaktowała się z ginem, bo zatrucie ciążowe jest bardzo niebezpieczne.Dziewczyny pomocy, czy wam też tak puchną nogi?
Ja mam kostki prawie jak łydki i takie poduchy na wierzchu stopy i palcach, musiałam sobie kupić klapki na rzepie bo nic założyć nie mogę, ciśnienie obniżam tabletkami ale mimo wszystko boję się czy to nie zatrucie ciążowe, wizytę
dobrze, ż pojechałaś i że jesteś pod kontrolą. Mi gin powiedział na wizycie w poniedziałek, że teraz jak coś niepokoi to od razu jechać na IP.Dziewczyny jadę na IP. Lekarz powiedział, że kilkunastogodzinne szarpane, mocne ruchy to może być nic a może być wszystko. On ktg w gabinecie nie ma.
zaraz ci wysle link do sprzedawcy
weszłam na stronkę, ile zamawiałaś? bo z opisu wynika, że minky ma 155 cm szerokości więc 1 m wystarczy na kocyk.
Moj Mały waży 2035g (2 dni temu), synuś Fazer też spory jestmoja dzidzia juz 2kg wazy to chyba jakis gigant!! :O :O :O
LuckyJuly2016
Julka ja ani razu nie dostałam 100%, oni mi to powinni wyrównać?
Bo ktoś mi mówił ze to tak jest ze oni liczą dni robocze i ze w każdym M-cu dostanę inna kwotę
Gwiazda ja czuje ruchy bardzo, aż czasami mam dość, w nocy potrafi mnie obudzić kopniak i nawet zaboleć [emoji849]
Ze spaniem to standard, nie ma przespanej nocy, cały czas sie przekręcam
Ja dzis wyciągnęłam torbę i rzeczy które mam do niej pakować pomału przygotowuje... [emoji51]
W najbliższym czasie chyba wezmę sie za pranie i prasowanie bo cos czuje ze mi z tym zejdzie, szczególnie z prasowaniem bo normalnie nie prasuje praktycznie wogole
Ja chyba miałabym problemy ze zliczeniem kopniaków mojego małego, on ciagle mnie okłada [emoji85]
Na ten posiew to tez myśle ze gin pobiera, ja teraz miałam pobrany wymaz, na nast. Wizytę bedzie wynik
Needi ja dzis tez porządki robiłam, cos we mnie wstąpiło rano i tak mi zeszło do popołudnia, ale za okna sie nie biore, moze bliżej terminu umyje zeby przyspieszyć akcje [emoji6]
Alinka u mnie zero obrzęków i opuchnięć, no moze poza tym ze czasem zdąży sie ze cieżko obrączkę sciągnąć wieczorem ale nic poza tym
Lizzy ja mam termin bliski twojego bo na 14.07
Bo ktoś mi mówił ze to tak jest ze oni liczą dni robocze i ze w każdym M-cu dostanę inna kwotę
Gwiazda ja czuje ruchy bardzo, aż czasami mam dość, w nocy potrafi mnie obudzić kopniak i nawet zaboleć [emoji849]
Ze spaniem to standard, nie ma przespanej nocy, cały czas sie przekręcam
Ja dzis wyciągnęłam torbę i rzeczy które mam do niej pakować pomału przygotowuje... [emoji51]
W najbliższym czasie chyba wezmę sie za pranie i prasowanie bo cos czuje ze mi z tym zejdzie, szczególnie z prasowaniem bo normalnie nie prasuje praktycznie wogole
Ja chyba miałabym problemy ze zliczeniem kopniaków mojego małego, on ciagle mnie okłada [emoji85]
Na ten posiew to tez myśle ze gin pobiera, ja teraz miałam pobrany wymaz, na nast. Wizytę bedzie wynik
Needi ja dzis tez porządki robiłam, cos we mnie wstąpiło rano i tak mi zeszło do popołudnia, ale za okna sie nie biore, moze bliżej terminu umyje zeby przyspieszyć akcje [emoji6]
Alinka u mnie zero obrzęków i opuchnięć, no moze poza tym ze czasem zdąży sie ze cieżko obrączkę sciągnąć wieczorem ale nic poza tym
Lizzy ja mam termin bliski twojego bo na 14.07
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lucky to jest tak ze oni biorą twoje wynagrodzenie z ostatnich bodajże 10 miesięcy i liczą średnia. i to jest podstawa twojego wynagrodzenia chorobowego, które masz płacone 100% jeżeli Twój lekarz a zapewne tak jest wpisuje ci kod B na zwolnieniu
Oczywiście zaczęłam czytać w necie czym grozi jak jest wód za dużo.. Jutro muszę lekarzy wypytac bo przecież zaraz czarnowidztwo się załącza
Iwona trzymam kciuki żeby wszystko się unormowalo a Ty nie denerwuj się na zapas. Pogadaj jutro z lekarzami i wszystko się wyjaśni☺☺bedzie dobrze glowa do gory
Hej, nadrobiłam zaległości w czytaniu, jestem nad jeziorem i tu dość słabo chodzi net, zasięgu czasami nie ma prawie wcale. U nas dobrze wszystko, ostatnio nawet brzuch mi się mało napina. Już nie mogę się doczekac spotkania z Maluchem, mam termin cc wyznaczony na 30 czerwca :-)
Ja czuję takie raczej przesuwanie się teraz i wypinanie, już mało typowych kopniaków, ale mój Maluch waży ponad 2 kg więc miejsca ma coraz mniej. Najbardziej mnie niepokoi że są takie dni że rusza się często a są takie kiedy jest spokojny - ja wtedy raczej nie.
ja też mam problem ze spaniem, a własciqwie z podniesieniem się albo przekręceniem z boku na bok. Z ubraniem skarpetek też :-)
A czemu masz tą kartę od położnych? Ja mam tylko zwracać uwagę na ruchy ale nie zapisywać.
Alinka, ja bym nie czekała do poniedziałku tylko skontaktowała się z ginem, bo zatrucie ciążowe jest bardzo niebezpieczne.
dobrze, ż pojechałaś i że jesteś pod kontrolą. Mi gin powiedział na wizycie w poniedziałek, że teraz jak coś niepokoi to od razu jechać na IP.
Moj Mały waży 2035g (2 dni temu), synuś Fazer też spory jest
Doris a tak z ciekawości na kiedy masz termin z OM skoro CC wyznaczone na 30 czerwca???
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dżudka z OM mam termin na 10 lipca, z usg prenatalnego na 3 lipca. 30 czerwca to bedzie jakoś 38,4 tc wg om