reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Ja mam 163 to pewnie będę wyskakiwać na łóżko nie byłam nigdy w szpitalu więc nie wiem jak jest, ale skoro dla Was, wysokich było ciężko to ja nie wiem
A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo
A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo
Needi
Lila tak jak paula napisała, my Cię love za to że nam odpisujesz.Pauladabro - dziękuję Ja kiedyś zapisywałam na kartce, co której, korzystam z laptopa, bo z komórki strasznie nie lubię. A teraz co stronę coś odpisuję i kopiuję, bo jakby mi zeżarło to
Needi - ale już zdrowa jesteś? Co Ci było?
A było mi to co nam wszystkim czyli przeziębienie bez możliwości leczenia
To może my głupie nie wiemy a te łózka treningowi mają służyć a my się tak użalamy, że nogi daleko do podłogi mająJa mam 178 czy tam 180, nigdy nie wiem, a i tak zejść nie mogę :/ U mnie znowu na odwrót, sukienki wiecznie za krótkie, rękawy w bluzkach czy marynarkach też
no ja też 163 i zawsze mam dylemat: zczołgać się czy skakaćJa mam 163 to pewnie będę wyskakiwać na łóżko nie byłam nigdy w szpitalu więc nie wiem jak jest, ale skoro dla Was, wysokich było ciężko to ja nie wiem
Powiem tak, coś jestdziwnego w tych pampersach bo jak zaczniesz od nich to ciężko później przejść na inne pieluchy. Przerabiałam to na obydwóch córkach. Jak chciałam przejśc na inne jakiekolwiek, nawet podobne w cenie huggies to momentalnie były obsypane pośladki krostami czerwonymi. Powrót do pampersa i jak ręką odjął. A wiem,że dziewczyny chwalą sobie tańsze pieluszki z biedronki np.Ja mam 163 to pewnie będę wyskakiwać na łóżko nie byłam nigdy w szpitalu więc nie wiem jak jest, ale skoro dla Was, wysokich było ciężko to ja nie wiem
A jak już o pieluchach to pampersy - Pampers na początek? Bo już tak się rozglądam. Nie chciałabym na początek oszczędzać, tylko czy Pampers są dobre? Czy jakieś inne lepiej na początek? Nigdy w życiu dziecka nie przewijałam, więc dla mnie to całkowicie nowy temat i nie wiem co jest ważne. Na szkole rodzenia dostałyśmy torbę z różnymi próbkami i tam tak się własnie Pampers reklamował i zachwalał swoje produkty, no ale to wiadomo
Flammie
Pauladabro - dziękuję Ja kiedyś zapisywałam na kartce, co której, korzystam z laptopa, bo z komórki strasznie nie lubię. A teraz co stronę coś odpisuję i kopiuję, bo jakby mi zeżarło to
Needi - ale już zdrowa jesteś? Co Ci było?
A więc tak to robisz Tak się właśnie zastanawiałam jak ci się udaję tak każdej odpisać. I poperam przedmówczynię to bardzo miłe, że dla każdej pare słów znajdziesz.
Ja się gubię szybko i mam pamięc jak motylek..
Lila
Iwona, hahaha, no tak, ćwiczyć, ćwiczyć Matko, jakbym ja zeskoczyła to już nie wstałabym
Needi - dzięki :* Mnie niby też przeszło przeziębienie, ale nadal mam katar i co jakiś czas kaszlę :/ No, ale tak to jest, bez możliwości leczenia, jak napisałaś
Flammie - :*
Ja na początku tylko pampers. A potem pamiętam używałam te z Lidla.
Idę się ruszyć, co by dziecko obudzić, bo takie siedzenie po turecku nie daje mu dużych możliwości :/
Needi - dzięki :* Mnie niby też przeszło przeziębienie, ale nadal mam katar i co jakiś czas kaszlę :/ No, ale tak to jest, bez możliwości leczenia, jak napisałaś
Flammie - :*
Ja na początku tylko pampers. A potem pamiętam używałam te z Lidla.
Idę się ruszyć, co by dziecko obudzić, bo takie siedzenie po turecku nie daje mu dużych możliwości :/
reklama
Lizzy_
Zobaczymy jak ze mną będzie, może taki plastikowy stojaczek dla dziaciaków kupię, tylko nie wiem czy wytrzyma mój ciężarno ja też 163 i zawsze mam dylemat: zczołgać się czy skakać
Właśnie te ostatnio oglądałam, dzięki wielkie Dziś idziemy na zakupy to może jakąś paczkę przyniesiemy jak będzie fajna cenaJa uważam że Pampers premium care najlepsze ma początek.