Iwona35 tez bylam w dwojce i wkurzalo mnie ze przy babce obok non stop ktos byl (cale szczescie tylko jeden dzien tak mialam, bo pierwsze dwa byłam sama w pokoju). Z tym lozkiem doskonale Cie rozumiem, tez kombinowalam jak tu z niego zejsc zeby czterech liter nie pokazać a i zeby krocze nie bolalo (pocharatali mnie tam na dole i dwa tygodnie nie mogłam siedziec). Teraz bede miala lux jedynkę i meza 24h ze soba takze mam nadzieje ze bedzie o niebo lepiej. Tak czy siak juz marze zeby bylo po bo się cholernie stresuje ze znow mnie tak będzie bolalo...
Btw rozmiawialam na ten temat wczoraj z ginem (ma teraz innego niz przy pierwszej ciazy) i sie mnie pyta czy mialam znieczulenie przy pierwszym ze sie tak boje i mowie mu ze tak to On na to ze dziwne ze Cie dalej bolalo bo powinnas moec usmiech na twarzy jak dziala znieczulenie, takze zglupialam i śmiem twierdzic ze jakas scieme mi dali/zrobili skoro mnie dalej bolalo.
Lila jestem tego samego zdania co Paula_dabro
Lubie czytac Twoje komentarze/odpowiedzi
Nedi ile paczek pampersow 1 kupujesz? Bo sie wlsnie zastanawiam ile 1 potrzebnych mniej wiecej.. nie pamiętam ile mi poszlo przy Maksiu.
Ja mam cale 157 dziewczyny to juz calkiem liliput ze mnie[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji
Forum BabyBoom