reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam Was.
Zaraz lece na kontrolę do dentysty i potem na rehabilitację. Oczywiście mniej mnie boli kregosłup, ale i tak idę, Na szkole rodzenia babka zwróciła nam uwagę, jak wykonywać pewne czynności, żeby nie bolało i wczoraj, jak prasowałam to właśnie to zastosowałam (jedna noga podparta na czymś) i o dziwo ból minal!!!!! Coś w tym jest ...

U nas słonecznie, ale rześko. Powiem Wam, że wolę taką pogodę i mam nadzieję, że nie będzie ponad 20 stopni, bo przeraża mnie fakt założenia czegoś lekkiego. Jestem kwadratowa po prostu, mimo, że jem jak kurczak, widocznie ten typ tak ma. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa i odzywiona;)

Mam też zamiar coś zrobić dobrego chłopakom do jedzenia, bo trochę ich pod tym względem zaniedbałam przez swoje nastroje. Planuję sałatkę z indykiem a na obiad zrobię im pulpety z makaronem.

Jutro chcemy się przejechać do sklepu Świat dziecka pod Warszawą, gdzie jest podobno ogromny wybór wszystkiego i może kupimy łóżeczko.

Też nie planuję baby shower.
Miłego dnia!

reklama
Witam [emoji5]
Gdybym urządziła babyshower to pewnie większość odebrałoby to jako próba wyłudzenia prezentów [emoji52] wiec nie robię, poza tym nawet nie bardzo miałabym kogo zaprosić, a z 1 koleżanka to można umówić sie na jakiś deserek w formie relaxu [emoji6] U mnie malowania ciąg dalszy, i znów do pracy dziś muszę biec, kręgosłup boli oj boli [emoji20] juz chyba nic z tradycyjnych metod ani plastrów nie pomaga, muszę męża poprosić żeby pomasował
Kończę śniadanko i mykam na jakiś spacer przed praca bo moze troche mi to pomoże [emoji848] a pogoda sprzyjająca wiec trzeba to wykorzystać
Miłego dnia oraz długiego weekendu [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam Was :D

Wczoraj miałam tak zalatany dzień :( dziś wyjeżdżamy po 15:00, więc muszę ogarnąć mieszkanie i spakować nas.

Masakra.

Jeszcze mnie przeziębienie ogarnia, bo wczoraj włączyłam w aucie zimny nawiew i nie wiedziałam, ze jest aż tak mocny a ja nie czułam, za to moje zatoki owszem :(

Co do ruchów u dzidzi to ja się nie przejmuję :) ważne, że się rusza a czy mniej czy więcej to już od niej zależy.
Dziś obudziłam się w nocy na siku i miałam całą koszulkę mokrą :( z tego jednego cyca mi leci tak :/ nie chce spać w staniku i wsadzać wkładki, ale chyba mnie to czeka.

Baby shower mnie nie kręci i nie robię :)

Polecam stanik sportowy na noc z wkładkami. Ja tak stosuje, ale nie na każda noc bo chce zeby mi piersi troszkę odpoczywały tez. Jak zaczęło mi tak galancie lecieć to nawet na materac przeciekało wszystko mokre wiec myśle ze to dobre rozwiazanie. Kupiłam sobie taki w go sporcie za 19zl jest mega wygodny także polecam ;-)

Witajcie w piątek :)

Ja mam brak chęci do czegokolwiek, czekam aż będziemy mogli wejść do mieszkanka zeby remontować wtedy sie czymś zajmę przynajmniej.

Czeka mnie weekend u teściów jak sobie pomyśle to juz mi słabo...

Kiedyś wspominalyscie o snach. Mnie sie co drugi dzien śni ze Małżon mnie nie chce, jak sie budzę to tak mi zle...mam nadzieje ze to tylko sny i nie maja zupełnie nic wspólnego z rzeczywistością.

Miłego dnia i długiego weekendu Dziewczyny :)

Ostatnia edycja:
Hejka!

W końcu słoneczko i cieplej!! Od razu człowiekowi lepiej! Oby po wizycie też tak było...

Dżudka - :*
Julka, no to rzeczywiście! Bo jak zapłacone to można zapomnieć. Ugh! Oby przyszedł wózek jak najszybciej!!

U mnie też czasami brzuch się wybrzuszy z jednej strony, ale to na chwilę :)

Nie planuję baby shower.

Miłego dnia!!

Witajcie:)

wow fajnie ze niektore z Was czuja az tak czy dzidzia lezy w poprzek czy w inne pozycji:)ja nie czuje nie wiem..czuje tylko ze kopie-czasem mocniej czasem lzej...ale nie wiem jaka ma pozycje:)

Co do piersi-sluchajcie az tak ogromnie mi sie jeszcze nie powiekszyly a Wam? Wiadomo kazda z nas ma inna budowe inne piersi-wiec nie mozna sie tak sugerowac ze jednym bardzo jednym mniej..ale ogolnie mi sie nic nie saczy czuje ze troszke sie powiekszyly ale zeby az takkkk to nieeee nie sa tez jakies mega twarde-to dobrze czy nie dobrze? Mleko na pewno sie zbiera ale moze mniej..nie wiem jem wszystko co mozna w ciazy jesc i jem zdrowo-wiec nie wiem..

A co myslicie o herbatkach laktacyjnych???????????????????Pijecie teraz w ciazy slyszalyscie ze mozna pic ?

Ja ogolnie czuje sie dobrze-kregoslup owszem pobolewa-ale daje rade wytrzymuje:) Za tydzien zaczynam szkole rodzenia:)

Witam Was.
Zaraz lece na kontrolę do dentysty i potem na rehabilitację. Oczywiście mniej mnie boli kregosłup, ale i tak idę, Na szkole rodzenia babka zwróciła nam uwagę, jak wykonywać pewne czynności, żeby nie bolało i wczoraj, jak prasowałam to właśnie to zastosowałam (jedna noga podparta na czymś) i o dziwo ból minal!!!!! Coś w tym jest ...

U nas słonecznie, ale rześko. Powiem Wam, że wolę taką pogodę i mam nadzieję, że nie będzie ponad 20 stopni, bo przeraża mnie fakt założenia czegoś lekkiego. Jestem kwadratowa po prostu, mimo, że jem jak kurczak, widocznie ten typ tak ma. Najważniejsze, że dzidzia zdrowa i odzywiona;)

Mam też zamiar coś zrobić dobrego chłopakom do jedzenia, bo trochę ich pod tym względem zaniedbałam przez swoje nastroje. Planuję sałatkę z indykiem a na obiad zrobię im pulpety z makaronem.

Jutro chcemy się przejechać do sklepu Świat dziecka pod Warszawą, gdzie jest podobno ogromny wybór wszystkiego i może kupimy łóżeczko.

Też nie planuję baby shower.
Miłego dnia!
Też nie chcę upałów. Niestety moja budowa ciała też jest kwadratowa. Grube ramiona, kwadratowy brzuch i biodra oraz grube cellulitowe nogi. Cellulit ochydny zrobił mi się w ciąży mam aż do kolan. Wcześniej biegałam i nie miałam albo minimalnie na pupie. [emoji19]

Ja baby shower tez nie planuje :)
Moj Syn to mały złośliwiec, kopie od samego rana ale jak chce nagrać filmik to przestaje, odkładam telefon kopie, nagrywam i cisza. Od małego chroni prywatność hehe :)

Ja już biustonosz zmieniłam o 3 rozmiary, mam nadzieję, że więcej już nie będę musiała, bo mi ciężko już... czy po porodzie, karmieniu wrócą do dawnych rozmiarów? Nie chcę takich wielkich na stałe:p
My dziś też się pakujemy i jutro w góry. Tak bardzo się cieszę, bo od stycznia w domku jestem... zawsze to coś nowego, byle Maluch był grzeczny;)

reklama
Do góry