reklama
Witam się i ja☺☺☺
Maryńka ale się czy cieszę że wszystko idzie w dobrym kierunku...jesteś silna i masz silnego synka!!powodzenia i nadal będę trzymać za Was kciuki&&&
Lila ja też od wczoraj czuje moje Maleństwo słabo, nie ma porównania jak było jeszcze parę dni temu a jak jest teraz
Oczywiście od razu stres wrrrr ale dzisiaj wreszcie wizyta więc liczę na same dobre wieści o moim skarbie
Trochę już się uspokoilam z rana bo byłam na spotkaniu z położną i badała tętno detektorem więc trochę ulzylo.
Gratuluję wizyty
Za mnie dzisiaj trzymajcie kciuki , wieczorem wizyta...
Maryńka ale się czy cieszę że wszystko idzie w dobrym kierunku...jesteś silna i masz silnego synka!!powodzenia i nadal będę trzymać za Was kciuki&&&
Witam!
Nieufna, właśnie zastanawiałam się gdzie się podziewasz. Dobrze, że jesteś! Trzymam kciuki!
Julka, wytrwałości!
Maryńka, kochana!! Tak się cieszę, że dzień za dniem leci, a u Was z każdym dniem do przodu Oby ten czas szybko minął i żebyście mogli już być razem szczęśliwie w domku! Dużo jeszcze sił i wytrwałości życzę, a dla Syneczka siły i zdrówka!!!!!
Margerita - oby było dobrze!!!!
Madziolina, moja też dzisiaj jakoś mało od rana i jakby znów do tyłu pleców
Flammie - powodzenia
Agnesdam, Pauladabro - nie przejmujcie się! U mnie już też teksty o chrzcinach były, o chrzestnych. A niech sobie gadają, ja i tak po swojemu zrobię i mówię im, że do chrzcin to jeszcze daleko :/
Gwiazda, idę poczytać.
Kurcze, moje dziecię takie spokojne, coś tam dawało znać leciutko, z 10 razy tego było, ale teraz cisza, a przeważnie w okolicach tych godzin ją czułam Znowu się odwróciła? Bo czuję ją inaczej, jakby kopała do pleców :/
A w ogóle jakoś tak!!
Słuchajcie, dwa zwolnienia ostatnio zaniosłam do księgowej, na 5 dni od mojej ogólnej, bo gina nie było i potem od gina do 29 kwietnia. Bez dnia przerwy. I za te 5 dni dostałam wypłatę, a reszty kasy nie ma. Szlak mnie już trafi w końcu! Miała któraś tak? Kiedy przyjdzie druga, większa część wypłaty?? Z rozliczenia też kasy nie mam, dwa miesiące temu internetowo składałam, PORAŻKA!!!
Ugh!
Lila ja też od wczoraj czuje moje Maleństwo słabo, nie ma porównania jak było jeszcze parę dni temu a jak jest teraz
Oczywiście od razu stres wrrrr ale dzisiaj wreszcie wizyta więc liczę na same dobre wieści o moim skarbie
Trochę już się uspokoilam z rana bo byłam na spotkaniu z położną i badała tętno detektorem więc trochę ulzylo.
Maryńka, duzo sił dla Ciebie i maluszka. Jesteście wielcy
Ja po wizycie, jestem szczęśliwa, bo wszystko idealnie, mała rośnie, ułożona główką w dół, dostałam wreszcie fajne fotki Opisałam w wątku wizytowym!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja jutro idę wreszcie na rehabilitację, bo nie dość, że chodzę jak kaczka to jeszcze kuleję
Gratuluję wizyty
Za mnie dzisiaj trzymajcie kciuki , wieczorem wizyta...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
u mnie tez czuje jak sie przekreca jeszcze, ostatnio byl glowka do dolu a teraz jakos w poprzek chyba ja słabo czuje kopniaki, bardzo czuje jak mały sie rozpycha, chyba juz nie ma tyle miejsca.
o to ja mam tak jak Ty, bardziej już rozpychanie niż kopanieu mnie tez czuje jak sie przekreca jeszcze, ostatnio byl glowka do dolu a teraz jakos w poprzek chyba ja słabo czuje kopniaki, bardzo czuje jak mały sie rozpycha, chyba juz nie ma tyle miejsca.
alinka
Fanka BB :)
Dżudka kciuki
A ja właśnie zamówiłam sobie walizkę, mam tylko taką torbę sportową i niemogę jej potem unieść, a raz się żyje w końcu, tak sobie wyciągne rączkę i pojedzie na kółeczkach
A ja właśnie zamówiłam sobie walizkę, mam tylko taką torbę sportową i niemogę jej potem unieść, a raz się żyje w końcu, tak sobie wyciągne rączkę i pojedzie na kółeczkach
Flammie
Nieufna - super!!
Udało mi się przeżyć to badanie krzywej cukrowej. Nie było tak źle Na wyniki muszę poczekać.
Nie mam pojęcia jak mój mały jest ułożony, ale mam takie wybrzuszenie po lewej stronie pępa, trochę u góry. Czuję, że jest tam coś solidnego Ruchy to też zwykle mam właśnie po lewej u góry i symetrycznie po prawej u dołu.
Udało mi się przeżyć to badanie krzywej cukrowej. Nie było tak źle Na wyniki muszę poczekać.
Nie mam pojęcia jak mój mały jest ułożony, ale mam takie wybrzuszenie po lewej stronie pępa, trochę u góry. Czuję, że jest tam coś solidnego Ruchy to też zwykle mam właśnie po lewej u góry i symetrycznie po prawej u dołu.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
zła jestem troche, zamawialismy wozek 2,5 tygodnia temu w sklepie, mieli sie odezwac po 2 tygodniach, ale nikt nie dzownil. Maż dzis zadzwonil do nich ze czemu nie ma zadnej informacji i czy wozek jest to przeciagneli sprawe i przed chwila sie okazalo ze wozka nie ma bo nie zamowili. zrobil im taka awanture ze ma byc w trybie pilnym. najgorsze jest to ze zaplacilismy z góry...
nam sie nie spieszy ale jakby przytrafilo sie to komus komu sie naprawde spieszy?
Co za ludzie..
nam sie nie spieszy ale jakby przytrafilo sie to komus komu sie naprawde spieszy?
Co za ludzie..
Asia28BK
Hejka;-)
jajku ale robią,człowiek się nastawi a oni zapominają o zamówieniu i dlatego lepiej mieć większe rzeczy wcześniej żeby się potem nie stresować czy zdążymy czy nie;-)
mnie tak mała wczoraj wieczorem kopała,jak nigdy myślałam że się przebije za chwile;-) cały brzuszek się ruszał;-) w dzień spokój,a teraz czuję że znów się zaczyna;-)
co do szumisia,to czytałam,oglądałam,ale raczej nie kupuje narazie;-)
byłam dzisiaj ostatni raz w pracy....trochę mi smutno,mam mieszane uczucia,z jednej strony się cieszę,już bolą mnie plecy więc i tak nie dałabym rady pracować,a z drugiej jak sobie pomyśle co ja będę robić z taką masą wolnego czasu to boję się że się zanudzę;-)
zła jestem troche, zamawialismy wozek 2,5 tygodnia temu w sklepie, mieli sie odezwac po 2 tygodniach, ale nikt nie dzownil. Maż dzis zadzwonil do nich ze czemu nie ma zadnej informacji i czy wozek jest to przeciagneli sprawe i przed chwila sie okazalo ze wozka nie ma bo nie zamowili. zrobil im taka awanture ze ma byc w trybie pilnym. najgorsze jest to ze zaplacilismy z góry...
Co za ludzie..
jajku ale robią,człowiek się nastawi a oni zapominają o zamówieniu i dlatego lepiej mieć większe rzeczy wcześniej żeby się potem nie stresować czy zdążymy czy nie;-)
mnie tak mała wczoraj wieczorem kopała,jak nigdy myślałam że się przebije za chwile;-) cały brzuszek się ruszał;-) w dzień spokój,a teraz czuję że znów się zaczyna;-)
co do szumisia,to czytałam,oglądałam,ale raczej nie kupuje narazie;-)
byłam dzisiaj ostatni raz w pracy....trochę mi smutno,mam mieszane uczucia,z jednej strony się cieszę,już bolą mnie plecy więc i tak nie dałabym rady pracować,a z drugiej jak sobie pomyśle co ja będę robić z taką masą wolnego czasu to boję się że się zanudzę;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Asia przyzwyczaisz się. mi tez wydawało ze nie dam rady i co ja będę robić. a póki co mi leci
reklama
Needi
Martynka się urodziła owinięta pępowiną ale nikt mi nic nie mówił. Dostała 10/10 i dopiero w domu w książeczce wyczytałam. Nie możemy nic na to poradzić.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom