Witajcie
wow fajnie ze niektore z Was czuja az tak czy dzidzia lezy w poprzek czy w inne pozycjija nie czuje nie wiem..czuje tylko ze kopie-czasem mocniej czasem lzej...ale nie wiem jaka ma pozycje
Co do piersi-sluchajcie az tak ogromnie mi sie jeszcze nie powiekszyly a Wam? Wiadomo kazda z nas ma inna budowe inne piersi-wiec nie mozna sie tak sugerowac ze jednym bardzo jednym mniej..ale ogolnie mi sie nic nie saczy czuje ze troszke sie powiekszyly ale zeby az takkkk to nieeee nie sa tez jakies mega twarde-to dobrze czy nie dobrze? Mleko na pewno sie zbiera ale moze mniej..nie wiem jem wszystko co mozna w ciazy jesc i jem zdrowo-wiec nie wiem..
A co myslicie o herbatkach laktacyjnych???????????????????Pijecie teraz w ciazy slyszalyscie ze mozna pic ?
Ja ogolnie czuje sie dobrze-kregoslup owszem pobolewa-ale daje rade wytrzymuje Za tydzien zaczynam szkole rodzenia
Agnes, mnie sie NIC nie powiekszylo, ani nawet ociupinke, ale na razie sie tym nie przejmuje.
Nieufna, super, ze zeby masz w porzadku Co do babyshower - nie ma mowy, nie planuje
PS. To ja, Stokrotka, cos mi sie "stalo" z kontem - na razie nie bede mowila, co ;-) ;-) ;-)