reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

paula_dobro super jeansy;-)

Ja wylicytowalam na allegro za 4 zł taką sukieneczkę,właśnie przyszła i jest jak nowa;-)

J
6130371748

reklama
Needi, aaa, to Nafoczka mi gdzieś umknęła :)
Julita, Iwona - dziękuję za napisanie swojej opinii. Zwłaszcza, że Mikołaj to wrażliwiec i później może przeżywać. Tylko problem w tym, że to wyjazd dla ministrantów i scholki z naszego kościoła (byliśmy już zimą, my jako opiekunowie) i to właśnie tydzień od 18-24 lipca :/ Bo wcześniej jakaś pielgrzymka, później księdza urlop i nie można było innego terminu, choć był taki plan, żeby wtedy też Arek pojechał. No nic, może jak cc będę miała wcześniej to się uda, muszę zresztą z Mikołajem pogadać, no zobaczymy. Dzięki!
Julita - powodzenia!!

paula_dabro, Asia28BK - super ubranka!! :)

Mam pytanie do dziewczyn po badaniu krzywej cukrowej. Kiedy ostatni raz moge zjesc wieczorem przed badaniem? Lekarka mi tylko kazała byc na czczo i nic wiecej nie powiedziala.
Jutro o 8:30 mam sie zgłosic na badanie :)

Witam Was po krótkiej przerwie.
Miałam taki nawrót depresji, że strach, ale minęło, dzięki mężowi <3
Przepraszam, że dziś tylko o sobie.....

Byliśmy wczoraj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i nie żałuję, że się zdecydowaliśmy. Fajnie babka prowadzi, wiele rzeczy sobie przypominam, dla męża to nowości, też bardzo zadowolony. Dziś idziemy na ćwiczenia...

Zapisałam się na rehabilitację, bo kręgosłup mam jak starsza babcia i nie wytrzymam dwa miesiące.

Jutro rano mam trzecie badanie prenatalne, cykam się jak cholera, trzymajcie kciuki!!!

Byliśmy wczoraj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i nie żałuję, że się zdecydowaliśmy. Fajnie babka prowadzi, wiele rzeczy sobie przypominam, dla męża to nowości, też bardzo zadowolony. Dziś idziemy na ćwiczenia...

Zapisałam się na rehabilitację, bo kręgosłup mam jak starsza babcia i nie wytrzymam dwa miesiące.

Jutro rano mam trzecie badanie prenatalne, cykam się jak cholera, trzymajcie kciuki!!!
trzymam :*

paula_dabro, Asia28BK - super ubranka!! :)

Mam pytanie do dziewczyn po badaniu krzywej cukrowej. Kiedy ostatni raz moge zjesc wieczorem przed badaniem? Lekarka mi tylko kazała byc na czczo i nic wiecej nie powiedziala.
Jutro o 8:30 mam sie zgłosic na badanie :)
jak z córką byłam na wycięciu migdałków to ordynator nam mówił że na czczo to 12h i ja tak się już tego trzymam

Nieufna super ze juz wszystko dobrze i samopoczucie lepsze :*

Trzymam kciuki na pewno bedzie dobrze! :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry