reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
tak,tak, ale już znalazłam swoją opinie, którą pisałam na licencjacie, dzięki Bogu nie usunełam jej także dzięki. Jest po 22, ja jestem padnieta a piszę prace zaliczeniową, dobrze ze koncze te studia bo już nie mam siły.

ja też dziś nie mam na nic, po powrocie od fryzjera przelezałam do 18.. :) w nocy kiepsko spie i przez to tez taka zrezygnowana jestem, biodra mnie bolą niemiłosiernie, ciezko mi sie na bok przewrócić w nocy

reklama
Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)

Do góry