reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Maryńka super wieści. Ale jesteście naprawdę wielcy wielki szacun. Życzę jak najwięcej dobrych wieści. Niech ten mały CUD szybko i zdrowo rośnie. [emoji9]

reklama
Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)

Marynka trzymam kciuki z całych sił zeby było tylko lepiej. Bardzo sie cieszę, ze wszystko idzie ku lepszemu! Ściskam mocno i kibicuje :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Maryńka fantastycznie że wszystko zmierza ku dobremu! Ogromnie się cieszę że synek z dnia na dzień jest coraz większy i zdrowy. A Ty jesteś bardzo dzielną mamą! Trzymaj się cieplutko :*

Maryńka, ciszę się bardzo z dobrych wieści :) Niesamowity ten twój maluch, niech rośnie i nabiera sił! Życze dalej wytrwałości i wszystkiego najlepszego dla was! :)

Marynka <3 <3 <3 bardzo bardzo bardzo się ciesze ze maly cud rosnie pieknie :)
Wiadomo takie krążenie miedzy domem a szpitalem musi być bardzo meczace ale czego nie robi sie dla dzieci ;) dasz rade, a za niedlugo bedzie to tylko Waszym wspomieniem :) co lekarze mowia? Jaka musi mieć wage Skarbek zeby Was wypiscili?

Witajcie czwartkowo :)
Zeby nie było u mnie za kokorowo to cos mnie gardlo boli :/ ehssss na same swieta mnie pewnie rozlozyl :/ (u mnie Wielkanoc w ten weekend).

Milego dnia, dla wizytujacych powodzenia, a dla chorowitek zdrowia zycze.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)
Super, teraz juz bedzie tylko lepiej! Cuda sie zdarzaja! Sily dla Was!
haha i status kaczki też juz osiągniety? bo ja tak już człapie. Nóżki na boczki i do przodu :)
No osiagniety...

A moja mala od dwoch dni jakos malo sie rusza, niby ja czyje ale nie ma mocnych kopniakow. Moze obrocila sie pleckami do brzucha

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry