reklama
paula_dabro
Fanka BB :)
Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki
Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami
Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu
Marynka trzymam kciuki z całych sił zeby było tylko lepiej. Bardzo sie cieszę, ze wszystko idzie ku lepszemu! Ściskam mocno i kibicuje :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dzień dobry
Maryńka bardzo się cieszę ze przynosisz takie dobre wieści!!!
Maryńka bardzo się cieszę ze przynosisz takie dobre wieści!!!
fazerkamm
Marynka <3 <3 <3 bardzo bardzo bardzo się ciesze ze maly cud rosnie pieknie
Wiadomo takie krążenie miedzy domem a szpitalem musi być bardzo meczace ale czego nie robi sie dla dzieci dasz rade, a za niedlugo bedzie to tylko Waszym wspomieniem co lekarze mowia? Jaka musi mieć wage Skarbek zeby Was wypiscili?
Witajcie czwartkowo
Zeby nie było u mnie za kokorowo to cos mnie gardlo boli :/ ehssss na same swieta mnie pewnie rozlozyl :/ (u mnie Wielkanoc w ten weekend).
Milego dnia, dla wizytujacych powodzenia, a dla chorowitek zdrowia zycze.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiadomo takie krążenie miedzy domem a szpitalem musi być bardzo meczace ale czego nie robi sie dla dzieci dasz rade, a za niedlugo bedzie to tylko Waszym wspomieniem co lekarze mowia? Jaka musi mieć wage Skarbek zeby Was wypiscili?
Witajcie czwartkowo
Zeby nie było u mnie za kokorowo to cos mnie gardlo boli :/ ehssss na same swieta mnie pewnie rozlozyl :/ (u mnie Wielkanoc w ten weekend).
Milego dnia, dla wizytujacych powodzenia, a dla chorowitek zdrowia zycze.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Marynka super! masz takiego dzielnego maluszka
madziolina_p
Super, teraz juz bedzie tylko lepiej! Cuda sie zdarzaja! Sily dla Was!Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki
Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami
Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu
No osiagniety...haha i status kaczki też juz osiągniety? bo ja tak już człapie. Nóżki na boczki i do przodu
A moja mala od dwoch dni jakos malo sie rusza, niby ja czyje ale nie ma mocnych kopniakow. Moze obrocila sie pleckami do brzucha
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gwiazda_237
Maryńka super wieści nadal trzymamy kciuki :* będzie wszystko dobrze :* czekamy na więcej :* niech nasz cud rośnie
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom