reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Maryńka super wieści. Ale jesteście naprawdę wielcy wielki szacun. Życzę jak najwięcej dobrych wieści. Niech ten mały CUD szybko i zdrowo rośnie. [emoji9]

reklama
Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)

Marynka trzymam kciuki z całych sił zeby było tylko lepiej. Bardzo sie cieszę, ze wszystko idzie ku lepszemu! Ściskam mocno i kibicuje :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Maryńka fantastycznie że wszystko zmierza ku dobremu! Ogromnie się cieszę że synek z dnia na dzień jest coraz większy i zdrowy. A Ty jesteś bardzo dzielną mamą! Trzymaj się cieplutko :*

Maryńka, ciszę się bardzo z dobrych wieści :) Niesamowity ten twój maluch, niech rośnie i nabiera sił! Życze dalej wytrwałości i wszystkiego najlepszego dla was! :)

Marynka <3 <3 <3 bardzo bardzo bardzo się ciesze ze maly cud rosnie pieknie :)
Wiadomo takie krążenie miedzy domem a szpitalem musi być bardzo meczace ale czego nie robi sie dla dzieci ;) dasz rade, a za niedlugo bedzie to tylko Waszym wspomieniem :) co lekarze mowia? Jaka musi mieć wage Skarbek zeby Was wypiscili?

Witajcie czwartkowo :)
Zeby nie było u mnie za kokorowo to cos mnie gardlo boli :/ ehssss na same swieta mnie pewnie rozlozyl :/ (u mnie Wielkanoc w ten weekend).

Milego dnia, dla wizytujacych powodzenia, a dla chorowitek zdrowia zycze.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Puk puk Mamusie! Wpadam sie przypomniec i poprawic Wam humorki :)

Moj synek po 30 dniach w szpitalu wlasnie dobil do pierwszego kilograma. Powolutko nabiera cialka. Lubi sie kangurowac wtedy ma mniej bezdechow. Wcina juz 22 ml na 3h mojego mleczka a ja nic tylko odciagam ten pokarm i zapycham szpitalna mleczna kuchnie :) i tak mi mija dzień za dniem. Dom szpital dom. Troche juz jestem tym zmeczona a jeszcze daleka droga przed nami

Dbajcie o siebie. Odpoczywajcie. Kazdy dzien Maluszka w brzuchu sie liczy! I oby jak nadluzej w dwupaku! Pozdrawiam Was. Wpadne znowu ;)
Super, teraz juz bedzie tylko lepiej! Cuda sie zdarzaja! Sily dla Was!
haha i status kaczki też juz osiągniety? bo ja tak już człapie. Nóżki na boczki i do przodu :)
No osiagniety...

A moja mala od dwoch dni jakos malo sie rusza, niby ja czyje ale nie ma mocnych kopniakow. Moze obrocila sie pleckami do brzucha

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry