julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Wiesz ja zostawiam młodą w domu, ona tak czeka na ten moment kiedy mały się urodzi że chyba nie wybaczyłaby mi że jej nie było jak mały się urodził. Ona ciagle dopytuje czy będzie mogła go pierwsza w szpitalu odwiedzić i chce mu zrobic niespodziankę jak przyjedzie do domuWitam!
Iwona, współczuję bólu Oby gin coś wymyślił!!
Flammie - dzięki
Needi - dzięki
Aga, ja nawet nie wiem :/ To kciuki!!!
Alinko - zdróweczka, no to Cię nieźle złapało
Asia, głowa do góry! Ja też się przejmowałam, a to wyglądem, a to, że nie mam co założyć, ale już mi chyba przeszło! Ktoś mi powiedział fajną rzecz, że ciąża nie trwa wiecznie i tego się trzymam
Fazerkam, ojoj Ale słodko
PannaMigotka - najlepsze życzenia dla Córeczki
Lizzy, nie? Zgłupiałam :/ Myślisz, że Hubert...może...Byłam pewna, że Dominika...
Ja w ten ciąży mega nerwowa jestem, tylko się drę :/ Jak chłopcy zaczynają szaleć czy się kłócić to dostaję palpitacji serca :/
Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
Ja małego czuję zazwyczaj wysoko, wręcz między piersiami;P