reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam!

Iwona
, współczuję bólu :( Oby gin coś wymyślił!!
Flammie - dzięki :D
Needi - dzięki :)
Aga, ja nawet nie wiem :/ To kciuki!!!
Alinko - zdróweczka, no to Cię nieźle złapało :(
Asia, głowa do góry! Ja też się przejmowałam, a to wyglądem, a to, że nie mam co założyć, ale już mi chyba przeszło! Ktoś mi powiedział fajną rzecz, że ciąża nie trwa wiecznie i tego się trzymam :D
Fazerkam, ojoj :) Ale słodko :)
PannaMigotka - najlepsze życzenia dla Córeczki :)
Lizzy, nie? Zgłupiałam :/ Myślisz, że Hubert...może...Byłam pewna, że Dominika...

Ja w ten ciąży mega nerwowa jestem, tylko się drę :/ Jak chłopcy zaczynają szaleć czy się kłócić to dostaję palpitacji serca :/

Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
Wiesz ja zostawiam młodą w domu, ona tak czeka na ten moment kiedy mały się urodzi że chyba nie wybaczyłaby mi że jej nie było jak mały się urodził. Ona ciagle dopytuje czy będzie mogła go pierwsza w szpitalu odwiedzić i chce mu zrobic niespodziankę jak przyjedzie do domu:)

Ja małego czuję zazwyczaj wysoko, wręcz między piersiami;P

reklama
Witam!

Iwona
, współczuję bólu :( Oby gin coś wymyślił!!
Flammie - dzięki :D
Needi - dzięki :)
Aga, ja nawet nie wiem :/ To kciuki!!!
Alinko - zdróweczka, no to Cię nieźle złapało :(
Asia, głowa do góry! Ja też się przejmowałam, a to wyglądem, a to, że nie mam co założyć, ale już mi chyba przeszło! Ktoś mi powiedział fajną rzecz, że ciąża nie trwa wiecznie i tego się trzymam :D
Fazerkam, ojoj :) Ale słodko :)
PannaMigotka - najlepsze życzenia dla Córeczki :)
Lizzy, nie? Zgłupiałam :/ Myślisz, że Hubert...może...Byłam pewna, że Dominika...

Ja w ten ciąży mega nerwowa jestem, tylko się drę :/ Jak chłopcy zaczynają szaleć czy się kłócić to dostaję palpitacji serca :/

Dziewczyny! Czy na czas porodu, tego wyjątkowego czasu w rodzinie, starsze dzieci powinny być w domu czy mogą na tydzień wyjechać na wakacje?? (Akurat ten tydzień, co chyba będę miała cc!!) Bo sama nie wiem jak lepiej. Co myślicie? Nie wiem czy nie głupio, żeby Mikołaj wrócił jak już dziecko będzie, no chyba, że urodzę wcześniej i on jeszcze będzie w domu :/
a może lepiej nie od razu? Wyslij ich później na wakacje..tak mi się przynajmniej wydaje. Jesteście rodziną i tak mi się wydaje,że oni tez powinni go przywitac w domu kiedy wrócicie. Niech będą przed wujkami, dziadkami etc.. a za kilka dni ich wyslesz..pewnie też czekają na dzidzie. MOje dziewczyny same wyraziły opinię na temat wakacji: no way:)

Aga to powodzenia w szpitalu☺
Wszystkim wizytującym życzę powodzenia, chorujacym zdrówka ☺☺

Condo ruchów to mój mało od wczora j się odzywa, ale tak ogólnie to nisko czuje ruchy, a często koło pępka tak mi się się pcha:biggrin2:

Dziękuję Sylwia, nawet jest fajnie [emoji5] Cisza i spokój mąż nie zrzędzi. Dzieci się nie drą. Tęsknię trochę za ogrodem co by w nim trochę porobić [emoji18]
To super że masz spokój ;) U mnie masakra dzieci się dra biją itp ja 6lat temu przeżyłam koszmar w szpitalu L ezalam 21 tyg a po miesiącu znowu L ezalam miesiąc bo miałam operacje

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wizytujące i będące w szpitalu :* chorującym duzo zdrówka :*

Wlasnie wróciłam z zakupów moje nogi odmawiają posłuszeństwa a muszę szybko obiad mężowi zrobic. Dzisiaj w Auchanie byłam przyczyna niezłego awanti bo Pani w wieku ok 60 lat wepchala sie w kolejkę dla kasy dla kobiet ciężarnych i niepełnosprawnych i była ostro oburzona ze ide bez kolejki a Pani kasjerka nie lepsza hehe, ach ta uprzejmość :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zapomniałam sie pochwalić zdobyczami :) bluza na 68 a jeasny na 62 ale razem komponują sie uroczo :) juz sie nie moge doczekac aż bede stroic mojego Niunia w te cudowności :-)
1461762356-foyd32.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry