reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej,

U mnie paskudna pogoda :( kiedy w końcu bedzie ciepło juz tak sie nie moge doczekac...

Idę dzisiaj na zakupy zajrzeć do mothercare, zamykają dzisiaj definitywnie sklep moze jeszcze cos upoluje ;)

Miłego dnia Kochane ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witajcie. Ja dziś jestem wściekła od rana... pozniej idę do fryzjera to może mi się humor poprawi. pogoda paskudna a w nocy bardzo kiepsko spalam.

Cześć dziewczyny!

U mnie też niestety paskudnie i pada. Szkoda, że taka pogoda akurat w urodziny mojej córy.
Ja na nogach od 5, bo na 8 musiałam córkę zawieźć do szkoły i wracać do domu, bo dziś remontu dzień drugi. A nie wyspałam się, bo śpimy w trójkę w jednym pokoju chwilowo i z dwóch stron jestem atakowana chrapaniem i sapaniem.

Mehle, ja też mam dziś dokładnie 80 dni do terminu. Masz na 16 lipca?

Fazerka, też lubię takie fotki. Ostatnio znajoma urodziła córeczkę, taka śmieszna, ciemna, czarne bujne włosy :-)

U mnie sprzątanie dopiero po malowaniu. Najgorsze będzie dzisiaj kładzenie tynków na ściany, a potem ich wygładzanie. Na pewno wszystko w domu będzie białe :/

Miłego dnia!

Ta pogoda też już mnie męczy. Niby przebija się słońce ale wciąż jest wietrznie i chłodno. Jednym słowem kwiecień plecień. Miejmy nadzieję że maj będzie lepszy.
Julka, fryzjer na pewno poprawi Ci nastrój! :)

Ja też się witam w ten pochmurny i niezbyt przyjemny dzień☺
Ja rano wczesna pobudka bo byłam na pobraniu krwi a potem już spać nie mogłam. Jutro wizyta wreszcie zobacze moje Maleństwo☺ mój synus coś od wczoraj słabo kopie...ehh...i już się martwie:oo:

Ja od wczoraj też miałam mało kopniaków, teraz zaczął tak bardzo nisko kopać, hm, nie wiem co to oznacza, może się przekręcił jakoś... Mamy prenatalne trzecie za tydzień to dokładnie go zobaczę i zostanie pomierzony :)

reklama
Do góry