reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm ja mam 2,5 letnią jędzę. Istna Mamusia. Dzisiaj dała czadu a jeszcze ja nie w sosie i co chwile awantury bo ja strasznie nerwowy człowiek jestem. Także nie masz co mieć wyrzutów z powodu jednego klapsa na roka bo u nas to często smyramy się po dupce. Ja to mam dopiero wyrzuty.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gwiazda_237 dokładnie, tez od jakiegos czasu zlewam bo po prostu nie daje rady, mnie nawet siedzenie czy lezenie meczy ;)

Alinka ojjjj zdrowka!!! Obys szybko dobrze się poczuła (tulkam)

Neddi zyje przekonaniem ze przy dwojce jest latwiej i mniej sie czlowiek denerwuje.. iby moja teroia sie sprawdzila bo obie oszalejemy ;) obie w sensie Ty i ja bo ja tez nerwus sie zrobilam.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczynki sprzątanie na błysk? można chyba o tym teraz zapomnieć ☺☺☺
Ja staram się co dziennie ogarniac kuchnie i zwykle na tym się kończy. A faktycznie najgorzej z łazienką! A przed porodem trzeba pomyśleć o generalnym sprzątaniu, ale to już rodzinka się zaoferowała☺

dobry wieczór;-)

dzisiaj ja złapałam doła...poszłam odwiedzić parę sklepów bo takie ładne teraz nowe wiosenne kolekcje,chciałam kupić jakąś może sukienkę i masakra czegokolwiek nie przymierzyłam to wyglądałam okropnie,w mój rozmiar się nie mieszczę bo brzuch i piersi nie puszczają;-) ,rozmiar większy jest niby ok w brzuchu mnie puści ale ramiona i dekolt za szeroki bo tutaj moje wymiary się nie zmieniły,a i boczki widać,pozatym ja nigdy nie nosiłam szerokich ciuchów tylko raczej przyciele i w tych szerszych czuję się strasznie grubo...wróciłam z jedną bluzka i przekonaniem że ciąża i figura nie ida w parze;-/ nie ma innej możliwości;-) mój M stara się mnie pocieszyć,a ja czekam w takim razie do kolejnej wiosny;-)

Gwiazda_237 dokładnie, tez od jakiegos czasu zlewam bo po prostu nie daje rady, mnie nawet siedzenie czy lezenie meczy ;)

Alinka ojjjj zdrowka!!! Obys szybko dobrze się poczuła (tulkam)

Neddi zyje przekonaniem ze przy dwojce jest latwiej i mniej sie czlowiek denerwuje.. iby moja teroia sie sprawdzila bo obie oszalejemy ;) obie w sensie Ty i ja bo ja tez nerwus sie zrobilam.

Może się nie będę odzywać w temacie bo odbiorę Ci resztki złudzeń:D między moimi córkami jest własnie 4 lata różnicy i liczę, że pomoże im się dogadać junior w drodze:) albo chociaż nawiązać nić porozumienia;)

Ja póki co cośtam sprzątam, ale ma raty. Łazienkę robi mąż :p sam.się zdeklarował, żebym nie musiała chemii wdychać.

I Dominika odpadła... a ja zaczęłam Huberta podejrzewać, bo się skumali dziś...

Może się nie będę odzywać w temacie bo odbiorę Ci resztki złudzeń:D między moimi córkami jest własnie 4 lata różnicy i liczę, że pomoże im się dogadać junior w drodze:) albo chociaż nawiązać nić porozumienia;)
Hehehe tak tez myslalam.... nadzieja matka glupich[emoji14]no nic kawa mi juz całkiem nie bedzie potrzebna[emoji14]
A ja energię w ciazy mam za dwoje- w domu sprzątam, na działce kosze trawę, sadze rośliny itp. Oczywiście jak przegne to kręgosłup mi dokazuje :-/
W pierwszej ciazy tak mialam.. kazdy sie pukal po glowie jak mnie widzial :)
Ja póki co cośtam sprzątam, ale ma raty. Łazienkę robi mąż[emoji14]sam.się zdeklarował, żebym nie musiała chemii wdychać.

I Dominika odpadła... a ja zaczęłam Huberta podejrzewać, bo się skumali dziś...
Tez stawiam na Huberta

reklama
Witajcie środowo :)
Leżę sobie jeszcze w łóżku, córcia śpi a zza okna dobiega śpiew ptaków. Dooobrze mi... :)
Do terminu porodu pozostało mi równe 80 dni.[emoji50]

Do góry