reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam [emoji5]
Dziś musiałam pojsc do pracy i chyba moja tolerancja na niektóre starsze Panie drastycznie zmalała [emoji57][emoji849]
Ech w tym tygodniu jeszcze w czwartek i piątek muszę iść, mam nadzieje ze nie wybuchnę [emoji16]
I brzusio jednak nienajlepiej znosi długie posiedzenia za biurkiem, troche mnie spina pózniej.

Agula udanego wypoczynku [emoji5]
Mój M tez proponuje żebyśmy sie wybrali nad morze ale mamy spory kawał drogi bo prawie z Zakopanego i wymyslil sobie żeby poleciec ale w tym miesiącu to ja sie raczej nie zdecyduje na lot a zreszta nie wpuścili by mnie pewnie.

Jutro kończę 29 tydzień i mam około 9kg na plus to chyba nie najgorzej co nie? [emoji848]

Lila mi na przeziębienie mój gin pozwolił herbapect 1 łyżeczkę dziennie i Apap

Paula_dabro nie martw sie na zapas napewno zdążycie ze wszystkim ja od jutra mam malarza w domu i tez sobie tego nie wyobrażam ale trzeba byc dobrej myśli [emoji5]
A pogoda u mnie masakra wczoraj i dziś to nawet śnieg padał [emoji15] masakra

A słyszałyście przesad ze do fryzjera w ciąży nie wolno? Miałam niedawno wykład od ciotki [emoji28] ze "wody gazowanej ABSOLUTNIE, ŻADNYCH LEKÓW, FRYZJERA WYBIJ SIBIE Z GŁOWY!" Ciocia była po % [emoji57] i trzeba ja było słyszeć, śmiesznie gadała

IwonaiMaja zdroooowia dużo dla Ciebie i Mamy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja leciałam samolotem w 26 tygodniu, a wracać będę w 30-31. Większość linii lotniczych nie wpuszcza na pokład kobiet po 34-36 tc, ale najlepiej przeczytać w regulaminie konkretnych linii. W moim przypadku musiałam mieć zaświadczenie od lekarza, że nie ma przeciwwskazań do lotu, ale i tak nikt ode mnie tego zaświadczenia nie chciał.

Witam się I ja kochane w piękny wtorkowy dzień ale wietrzny; )

Iwonaimaja dużo zdrówka dla was i mamy twojej niech zdrowiej jak najszybciej ;)
Panna migotka to naprawdę masz siłę ale inaczej jak firma rodzinna a inaczej niż taka prywatna ;)

Ruda ja myślałam że ty juz wróciłas; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi, pracuję w firmie rodzinnej, można powiedzieć że u siebie, więc niejako muszę pracować, ale też jak potrzebuję wyjść do lekarza, to nie ma problemu.

Kasiulka, będę pewnie pracować do końca, ile się da. W poprzedniej ciąży dzień przed porodem wysłałam jeszcze Vaty :-)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak ja i nawet wyglada na to, ze obowiazki podobne mamy! :) I w sumie tez bede pracowac do konca, dopoki mi sie urlop macierzynski nie zacznie (pare tyg przed terminem). Takie uroki firm rodzinnych.. ale na plus jest, ze praca siedzaca i jak sie slabiej czuje, to nie musze sie nikogo pytac o pozwolenie tylko ide sobie odpoczac :) Ale poki sie dobrze czuje, to pracuje ile sie da, bo ekstra kasa sie przyda wlasnie teraz.

Witam się I ja kochane w piękny wtorkowy dzień ale wietrzny; )

Iwonaimaja dużo zdrówka dla was i mamy twojej niech zdrowiej jak najszybciej ;)
Panna migotka to naprawdę masz siłę ale inaczej jak firma rodzinna a inaczej niż taka prywatna ;)

Ruda ja myślałam że ty juz wróciłas; )

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracam w maju, chyba 10 :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry. Czytam was codziennie ale mam coraz gorszy nastrój i już mi się nawet pisać nie chce. Nic tylko łóżko , toaleta i jakieś jedzonko chociaż mąż obiady robi. Dopiero w czwartek ide na wyniki a w środe za tydzień mam usg. Muszę jakoś wytrzymać choć czasami mam wrażenie że oszaleje.
Co do materaca to ja chce ten kokos, gryka. Mam problem czy zamówić zestaw z baldachimem czy bez?

Dzień doberek!

Mój Maluch sporo buszuje, brzuszek często podskakuje, ale niech się bawi póki ma miejsce... Ciekawe czy po porodzie też będzie aktywny, czy będzie więcej spał :D

Wczoraj przyszedł nam wózek, fotelik i łóżeczko. Wózek posprawdzaliśmy i schowaliśmy, a łóżeczko, co prawda nie rozłożone, ale "wietrzymy" ;) Muszę jeszcze poszperać i wyszukać ciuszki w dobrych cenach.

Wczoraj na szkole rodzenia była pani z PBKM. Potem wysłała nam na maila informacje dodatkowe, cennik, no i taki obszerniejszy tekst o komórkach macierzystych i krwi pępowinowej. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie, przekopiuję na pw, żeby może tutaj nie zaśmiecać, chyba, że będzie dużo zainteresowanych.

Piękna pogoda dziś za oknem, oby taka majówka była:)

Ja bardzo proszę na priv, chetnie poczytam jesli to nie problem dla Ciebie!!:)

reklama
Oooo panna_migotka witaj :) wieki Cie tu nie bylo!!! Odzywaj sie czesciej!

Agula2016 nie wiem nie pomoge co to moze oznaczać jak jest wbc ponad norme.

Nedi tez takie normy mam
95
180
153
Mi cale szczęście spadko i mam po dwoch godzinach 147. Oby sama dieta wystarczyla! Juz malo do porodu zostalo to dasz rade :)

Iwona77W odradzam gryka kokosa lozeczko jak dla mnie bez baldachimu dla mnie to niepotrzebny gadzet, tzw zbieracz kurzu :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry