reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

witajcie....u mnie dzis tak sobie- wczoraj mialam wielka ochote zjesc ogorki malosolne-i kupilammmm i zaluje bo dzis mam rewolucje w brzuchu- malutka kopie..ale boli mnie zoladek i tak mnie gazy mecza..i odbija mi sie ogorkami- a do tego kogo nie spotkam to ma jelitowke..i boje sie zebym sie nie zarazila...juz na poczatku ciazy mialam jelitowke i fatalnie to przeszłam.....dzis nawet apetytu nie mam:(

reklama
co do konfliktu to ja mam minusowa a maz dodatnia i wiem ze bede miala podana po porodzie bo teraz nie ma takiej potrzeby.
Jezeli dzieciatko weźmie po Tobie minus to immunoglobina nie bedzie potrzeba by Ci dawac :)

Ja tez mam z mezem konflikt serologiczny, ja 0rh- maz Arh+. Maks ma 0rh+ wiec po porodzie miałam podana immunoglobine. Ciekawe jaka krew teraz bedzie miala Fasolinka :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie..ja tez jestem ciekawa..:) dziewczyny kurcze slaba dzis jestemnie wiem jakos minal mi ten power a Wam? Najchetniej bym lezala..chodzila tylko na spacer i nci wiecej..serio..do tego nie chce mi sie jesc wogole- nie wiem czy to dobrze czy zle...nie mam apetytu- bozeeee martwie sie

Witam się ;) u mnie bez zmian boli jak cholera mały kopie ;) ciesze się ;) Ale mój wynik z glukozy coś mi się nie podoba i w czwartek idę do lekarza ; ( zobaczyny co powie ; (

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes - to może kup sobie węgiel, takie tabletki w aptece. On zbiera wszystko z żołądka, pamiętam brałam w drugiej ciąży, bo córa miała jelitówkę i trafiłysmy do szpitala.... Bardziej zaszkodzi Ci (i małej) Twoje niepotrzebne zamartwianie się, niż brak apetytu..... Dziecku nic nie będzie, organizm matki zawsze najpierw dba o lokatora, a organizm jakieś tam zapasy ma, więc weźmie sobie z tego. Głowa do góry kochana, dzis już piątek, jutro się wyśpisz, odpoczniesz..... To normalne, że masz mniej siły. :*

nieufna - rozumiem, bywa ciężko, ja miałam taki spadek formy psychicznej w zeszłym tygodniu. Na szczęście minęło.

U mnie pięknie świeci słońce, ale okropnie (!!) wieje. Meble na tarasie mi latają :-(

Idę dziś na warsztaty z Supernanią ;-) A co, trzeba sie szkolić, nie? ;-) W byciu rodzicem też :-)

reklama
Juz jej powiedziałam żeby się nie wtracala i mam nadzieje ze poskutkuje ;) ja ostatnio mam czas odpoczywania, głównie leze i krótkie spacery urządzam i wtedy się czuje najlepiej. wczoraj miałam trochę załatwiania i biegania i stresu i kiepsko spalam w nocy. a w ten weekend mam studia :(

Do góry