reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja oczywiście miałam na myśli targ na starych tychach. W tamtym tygodniu go nie było, ale może teraz będzie :)

reklama
Jeśli chodzi o kolor to ja chciałam coś w odcieniach szarości,ewentualnie z jakimiś wstawkami np.granatowymi, raczej nie zdecyduję się na jakiś konkretny kolor typu zielony czy czerwony;-) problem mam z tym że jak już z zewnątrz mi się podoba to w środku gondola i wnętrze budki dośc często jest białe,albo są białe wykończenia - myślę że to jest niepraktyczne i bedzie sie brudziło, a po praniu różnie może być jakieś zacieki wyjdą albo zszarzeje,więc szukam takich żeby środek był w innym kolorze niż biały;-)
a Ty na jakie się zapatrujesz??

ja 27 tc+ 3 dni i na plusie 10kg ;-) lekarka powiedział że w sam raz ;-)

Ja właśnie tylko chce szary z białym na gondoli i stelażu☺
I właśnie w odcieniach szarości mam problem, jak na zdjęciu mi się podobał to na żywo okazało się że całkiem inny szary i już mi się nie podobał, ale zamówilam i teraz żałuję...ehhh...w sobotę jedziemy kolejny raz i zmienie swój wybór chyba na pierwszy jaki mi się spodobał zanim zaczęłam kombinować.
Mam problem też że nie podobają mi się spacerówki w tych wszystkich wózkach ale nie poradzę nic na to!

A my dziś zamówiliśmy rzeczy wielkogabarytowe i kurier ma być w poniedziałek :) jestem bardzo zadowolona, że idziemy do przodu z wyprawką :)

Cześć dziewczyny

U nas pogoda zapowiada się super. Oby tylko nie wiało to będzie ciepło. Robię cd z prania, a popołudniu wizyta. Zobaczę ile ta moja kruszyna waży. Na pewno mniej niż wasze.

Mehle ty też dziś czy kto?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi trzymam kciuki za wizytę.
Ja też dzisiaj wizytuję, ale lekarz tylko mnie zbada, usg nie będzie robił, miałam robione tydzień temu w poradni przyszpitalnej i za tydzień znowu.

Hej Dziewczyny!

Trzymam kciuki za wizyty! Ja mam w środę...usg miałam w 22tyg a teraz będę miała w 30, więc pewnie sporo się zmieniło :)

Sylwia- ja przytyłam z 13kg (29 tydz obecnie) waga i tak idzie w górę, myślę że to woda

Co do wózka ja mam kolor szaro- pomarańczowy i naprawdę dobrze się prezentuje :D

Którąś z Was mąż przepraszał, nie doczytałam dlaczego, ale mój ostatnio mnie wkurza to dostaje w łeb z poduszki (mamy taką puchową) i wtedy idzie spać :D

reklama
Do góry