reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwonaimaja oczywiście miałam na myśli targ na starych tychach. W tamtym tygodniu go nie było, ale może teraz będzie :)

reklama
Jeśli chodzi o kolor to ja chciałam coś w odcieniach szarości,ewentualnie z jakimiś wstawkami np.granatowymi, raczej nie zdecyduję się na jakiś konkretny kolor typu zielony czy czerwony;-) problem mam z tym że jak już z zewnątrz mi się podoba to w środku gondola i wnętrze budki dośc często jest białe,albo są białe wykończenia - myślę że to jest niepraktyczne i bedzie sie brudziło, a po praniu różnie może być jakieś zacieki wyjdą albo zszarzeje,więc szukam takich żeby środek był w innym kolorze niż biały;-)
a Ty na jakie się zapatrujesz??

ja 27 tc+ 3 dni i na plusie 10kg ;-) lekarka powiedział że w sam raz ;-)

Ja właśnie tylko chce szary z białym na gondoli i stelażu☺
I właśnie w odcieniach szarości mam problem, jak na zdjęciu mi się podobał to na żywo okazało się że całkiem inny szary i już mi się nie podobał, ale zamówilam i teraz żałuję...ehhh...w sobotę jedziemy kolejny raz i zmienie swój wybór chyba na pierwszy jaki mi się spodobał zanim zaczęłam kombinować.
Mam problem też że nie podobają mi się spacerówki w tych wszystkich wózkach ale nie poradzę nic na to!

A my dziś zamówiliśmy rzeczy wielkogabarytowe i kurier ma być w poniedziałek :) jestem bardzo zadowolona, że idziemy do przodu z wyprawką :)

Cześć dziewczyny

U nas pogoda zapowiada się super. Oby tylko nie wiało to będzie ciepło. Robię cd z prania, a popołudniu wizyta. Zobaczę ile ta moja kruszyna waży. Na pewno mniej niż wasze.

Mehle ty też dziś czy kto?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Needi trzymam kciuki za wizytę.
Ja też dzisiaj wizytuję, ale lekarz tylko mnie zbada, usg nie będzie robił, miałam robione tydzień temu w poradni przyszpitalnej i za tydzień znowu.

Hej Dziewczyny!

Trzymam kciuki za wizyty! Ja mam w środę...usg miałam w 22tyg a teraz będę miała w 30, więc pewnie sporo się zmieniło :)

Sylwia- ja przytyłam z 13kg (29 tydz obecnie) waga i tak idzie w górę, myślę że to woda

Co do wózka ja mam kolor szaro- pomarańczowy i naprawdę dobrze się prezentuje :D

Którąś z Was mąż przepraszał, nie doczytałam dlaczego, ale mój ostatnio mnie wkurza to dostaje w łeb z poduszki (mamy taką puchową) i wtedy idzie spać :D

reklama
Do góry