reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

W sumie to bym się nie zdziwiła. Aga a czemu nie składasz przez internet?
A
Alinka mi też patrzenie na maleńkie body sprawia przyjemność. Ale taka pogoda że nie piorę bo chcę żeby schły na dworze.

Używacie płynu dodatkowo do tych bobasowych Proszków?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę prać w płynie dla dzieci, bez płynu do płukania

reklama
Nawet nie wiedzialam ze mozna przez neta. Ale mam troche umow bo z 2015 tez mi kazala pokazac dochody z dzialalnosci I przez to dostane na jedno dziecko prawdopodobnie [emoji19]

Tez tak zrozumialam. Ale to sie dopytajcie dziewczyny
Ale bzdury wam ktoś na gadal.

Urodzisz w lipcu i składasz wniosek i dostajesz. Chodzi o dochód ze skarbowego za zeszły rok ze z 2015 będzie potrzebny.

eiktkw7i1lgslap3.png

Needi a to przepraszam, musiałam faktycznie przeoczyć. Fakt ulgę dały, nie boli jak wcześniej, ale niestety nie wyeliminowały go. I dalej nie mogę spać :p

Needi a to przepraszam, musiałam faktycznie przeoczyć. Fakt ulgę dały, nie boli jak wcześniej, ale niestety nie wyeliminowały go. I dalej nie mogę spać :p
Nie przepraszaj mnie[emoji6]
Kisiel pij to też trochę poślizgu będzie bo przecież nie możesz brać tabletek.

Paradoksalnie czasem pomagają mi lody. Oczywiście jedzone w domu

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wylądowałam i ja na IP:(
Ból był już nie do zniesienia, zaczął mnie z nerwów boleć też brzuch:(
Dostałam zastrzyk, z mała wszystko ok, waży już 1200gram (przez 3 tygodnie przybrała 400 gram), dr powiedział, że teraz będzie najwięcej rosnąć, co widzę po brzuchu. Poza tym ok, mam się nie stresować (a niestety tak było).
Idę Was doczytać.
Dziś mam urodziny, ale generalnie dzień do dupy.

Pauladabro, to czyli nie jestem sama i tak bywa,no to ok :D Tylko u Ciebie z większym natężeniem :D
Aga, Mehle - ja też o to pytałam, to zrozumiałam, ze mam przynieść zaświadczenie po urodzeniu dziecka i oni od następnego miesiąca zaczną wypłacać. A, oni tam sami nie wiedzą :/
Kkasiulka, no bo chłopca jak widać to już widać, z dziewczynką częściej pomyłki :) No, ale w sumie racja. No co ma być to przecież już jest i będzie. Albo poczekam do 29 kwietnia,a potem do 10 maja i podpytam jeszcze albo już nie...;)

Wylądowałam i ja na IP:(
Ból był już nie do zniesienia, zaczął mnie z nerwów boleć też brzuch:(
Dostałam zastrzyk, z mała wszystko ok, waży już 1200gram (przez 3 tygodnie przybrała 400 gram), dr powiedział, że teraz będzie najwięcej rosnąć, co widzę po brzuchu. Poza tym ok, mam się nie stresować (a niestety tak było).
Idę Was doczytać.
Dziś mam urodziny, ale generalnie dzień do dupy.

Ojej nieufna to nie dobrze ze aż na IP wylądowałas :( dobrze ze z Malutka wszystko ok. 1200g to piekna waga juz ;) nie stresuj sie Kochana wiem łatwo powiedziec bo sama sie ciagle czymś stresuje ale musimy sie starać jak najmniej zeby z Maluszkami wszystko było ok.

Kochana w takim razie wszystkiego co najlepsze :* niech spełniają sie wszystkie Twoje marzenia, duzo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania w terminie :-* buziak przytulam mocno :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry