reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dzieci urodzone w 2016 będą rozliczane w następnym roku tak mi dzisiaj pani powiedziała bo teraz płacą za 2015. Ale mówiła żeby akt urodzenia dostarczyć

Ale przecież to świadczenie przysługuje każdemu dziecku od urodzenia do 18-ego roku życia. To kasę za dziecko urodzone w 2016 r. dostanę dopiero w 2017? Bo chyba nie rozumiem...

reklama
Ja się tym 500+ nie interesowałam, bo nas nie obejmuje, ale przyszedł mi sms z banku,.że przez bank.można wnioskować jakoś...

Dziewczyny, byłam w aptece, chciałam kupić to tantum, ale najpierw zapytałam, czy jest coś dla kobiet w ciąży i mi dała tabletki typowo dla ciężarnych i karmiących, tabletki tylko z naturalnymi składnikami. Wzięłam, właśnie ssam i zobaczymy. Jak nie będzie lepiej to po drodze z pracy mąż kupi tantum. Dziękuję za rady!

Co do prowadzenia. Nie lubię w ciąży. Jestem jakaś rozkojarzona i się boję:( poza tym, muszę przestawiać fotel, bo nie wsiądę jak mam ustawiony na siebie, potem przesuwam i przy wysiadanii znowu:p ale jak mam gdzieś jechać to jadę, z tym, że jak.jadę z mężem to on prowadzi:)
Ja pisałam o tych tabletkach ale chyba nie przeczytalas[emoji12]
Dają ulgę ale nie na mocne bóle

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a ja właśnie pożegnałam położną
posłuchałyśmy tętna doradziła co jeść żeby dzidziuś przybierał na wadze
poleciła żeby jeść też kwasy omega 3 600mg i dziennie 2 łyżki oleju lnianego ale takiego z apteki
a i w maju dostanę detektor bo ona idzie na urlop będę musiała tylko dzwonić do przychodni i mówić że wszystko ok

co do samochodu to jeżdżę i to dużo niestety muszę Majkę wozić do szkoły i zajęcia ale jak jest mąż to on jeździ
ostatnio w ciąży sama do szpitala pojechałam wtedy co rodziłam tylko że nie wiedziałam że już będę rodzić
A co trzeba jeść?

reklama
W sumie to bym się nie zdziwiła. Aga a czemu nie składasz przez internet?
A
Alinka mi też patrzenie na maleńkie body sprawia przyjemność. Ale taka pogoda że nie piorę bo chcę żeby schły na dworze.

Używacie płynu dodatkowo do tych bobasowych Proszków?

Do góry