reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nieufna, ufff, dobrze, że się dobrze skończyło! A w dniu urodzinek życzę spełnienia marzeń, bezbolesnej końcówki ciąży i małobolesnego(jeżeli tak w ogóle można :D) porodu, szczęśliwego rozwiązania, radości z życia osobistego, z Twojego zdolnego Syna i samych przyjemnych i miłych chwil!!!!! :)

reklama
Mehle[emoji8]
A Ty idziesz w końcu drugi raz czy jak lekarz nienaciska to nie?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poczekam do poniedziałkowej wizyty i jeszcze raz pogadam z lekarzem o konieczności wykonania badania. Wtedy zdecyduję - o ile nie będzie już za późno bo to będzie już 29tc.

Ale bzdury wam ktoś na gadal.

Urodzisz w lipcu i składasz wniosek i dostajesz. Chodzi o dochód ze skarbowego za zeszły rok ze z 2015 będzie potrzebny.

eiktkw7i1lgslap3.png

No... To by się zgadzało.

agnes ile dokładnie miała ta twoja dzidzia i który to był tydzień i dzień bo niemogę odszukać jak pisałaś.

A u mnie katastrofa, córka ma pękniętą kość ręki i założyli jej korytko gipsowe, awansowałam teraz na kierowce, bo jej do autobusu z tą jedną łapką nie wpakuje jeszcze z tym wielkim plecakiem, i jeszcze będe musiała jej lekcje pisać popołudniami bo ona niemoże, będzie tylko siedzieć i słuchać:oo:
Krótko mówiąc jak nie urok to...

A jakie jest wasze zdanie na temat prowadzenia auta...jeździcie same?
Ja zasadniczo niemam jakichś zawrotów głowy czy słabości więc prowadze, boję się tylko że jakby co to mam strasznie blisko do kierownicy i mogłabym w nią uderzyć, bo wiadomo zanim pasy się napną i zatrzymają to trochę się poleci.
Jeszcze troche problem się rozwiąże bo się nie zmieszcze:cool2:

Nafoczka uszy do góry i cierpliwości , sama wiesz napewno że po podaniu sterydów maluch z taką wagą ma wszelkie szanse żeby było ok, a każdy dzień działa tylko na plus.
Trzymam kciuki:happy:

Ja jeżdzę cały czas.
I chyba przez ostatnią długą jazdę mam problem z kręgosłupem, teraz tylko krótkie trasy.Zdrowia dla córki.

paula, Lily, dziękuję za życzenia :*

Mnie jeszcze w piątek czeka zastrzyk z immunoglobuliny Dziś zamówiłam, ma być na jutro.

Wylądowałam i ja na IP:(
Ból był już nie do zniesienia, zaczął mnie z nerwów boleć też brzuch:(
Dostałam zastrzyk, z mała wszystko ok, waży już 1200gram (przez 3 tygodnie przybrała 400 gram), dr powiedział, że teraz będzie najwięcej rosnąć, co widzę po brzuchu. Poza tym ok, mam się nie stresować (a niestety tak było).
Idę Was doczytać.
Dziś mam urodziny, ale generalnie dzień do dupy.
Najważniejsze że z mala wszystko ok. Piękna waga Ci powiem.

A w dniu urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego spokoju i szczęśliwego rozwiązania w terminie.

eiktkw7i1lgslap3.png

Needi, oj lody zawsze chętnie, gdziekolwiek tylko w dużych ilościach :p zobaczymy jak dalej się sytuacja rozwinie, bo tej nocy spałam 3godziny może w sumie... dziękuję za zainteresowanie!

Nieufna, 3maj się, najważniejsze, że z dzidzią ok :) a w Dniu Urodzin, wszystkiego najnanajlepszego, spokojnej ciąży już do końca i szczęśliwego,.bezbolesnego rozwiązania :)

Nawet nie wiedzialam ze mozna przez neta. Ale mam troche umow bo z 2015 tez mi kazala pokazac dochody z dzialalnosci I przez to dostane na jedno dziecko prawdopodobnie [emoji19]

Teraz będzie wypłacany zasiłek (dodatek wychowawczy) na podstawie 2014 roku. Tak wypełniałam wniosek i tak słuchałam w radiu.

Wylądowałam i ja na IP:(
Ból był już nie do zniesienia, zaczął mnie z nerwów boleć też brzuch:(
Dostałam zastrzyk, z mała wszystko ok, waży już 1200gram (przez 3 tygodnie przybrała 400 gram), dr powiedział, że teraz będzie najwięcej rosnąć, co widzę po brzuchu. Poza tym ok, mam się nie stresować (a niestety tak było).
Idę Was doczytać.
Dziś mam urodziny, ale generalnie dzień do dupy.

Wszystkiego najpiekniejszego z okazji urodzin!!! Duzo zdrowia, siły i spenienia marzeń :-)

reklama
Nieufna - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim zdrowia, jak najmniej ciążowych stresów i szczęśliwego rozwiązania!! :)

Nie wiem czy teraz brać się za pranie ubranek, czy lepiej zająć się tym bliżej lipca. Jeśli wypiorę teraz to nie będą te ubranka wymagały odświeżenia za te 2-3 miesiące? :confused:

Do góry