reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A mi piwo nie smakuje w ciąży. Ani bezalkoholowe, ani alkoholowe jak próbowałam łyka od męża to mnie odrzucało... Nie wiem jak taki red's ale on już chyba jest więcej procentowy... a dawniej, to piwkiem tak przy jakiejś okazji nie pogardziłam ;)

reklama
Witajcie
Miałam ciężką noc było mi strasznie niedobrze.
Ale wczoraj był zwariowany dzień muszę zwolnić tepo ...i więcej odpoczywać.

A jak pojde w polsce do ginekologa to bedzie mogl mi jakos sprawdzic czy dodatkowe badania trzeba robic? Mam umowiona wizyte na wtorek. A tu w uk nie ma sensu isc bo mi da albo jakis antybiotyk albo kaze paracetamol wziac... :/
Chyba da ci tylko skierowanie na mocz. A tu będzie chyba też potrzebne usg żeby zobaczyć nerki

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Julita współczuję nocy. Może faktycznie odpocznij, później nie będzie na to czasu

Ja dziś nawet pospalam. Przymrozek na dworze Ale niebo bez chmur i słońce więc może być dziś ładnie.

Miłego dnia

Witam i ja

mnie od wczoraj gardło boli mam nadzieję że się nie rozwinie nic gorszego

umówiłam się też z położną ma przyjechać do mnie w środę

Cześć dziewczyny.
Julita współczuję nocy. Może faktycznie odpocznij, później nie będzie na to czasu

Ja dziś nawet pospalam. Przymrozek na dworze Ale niebo bez chmur i słońce więc może być dziś ładnie.

Miłego dnia

Muszę muszę. Dziś wszystko robię w zolwim tepie

cześć dziewczyny. mnie dziś 27 tydzien i 3 trymestr obudził mdłościami. zaczyna się ciekawie. mam nadzieje ze zaraz przejdzie bo piękne słońce w Zakopanem i szkoda dnia. mąż zrobił mi śniadanko, a teraz odpoczywam żeby mieć siłę ma resztę dnia

Cześć Dziewczyny! Ja za to dziś mam takie atrakcje, że szkoda gadać. Teraz siedzę z maseczką na włosach :D

Dziś mamy gości i zostają do niedzieli a na 18:00 mam dermatologa. Jadę sama a miałam pojechać z mężem :) ostatnio wolę jak on prowadzi na dłuższe trasy, bo ja mam budyń w głowie. Mam do wyboru jazdę autobusem albo swoim autem, więc jadę autem. Przeżyje.

Co do piwa to mam ochotę nawet na jakieś bez %, ale ja piję alkohol raz na rok, więc nie ryzykuje zgagą itp. :)

Współczuję mdłości :(

Asia28BK faktycznie mile zaskoczenie :)

Paula_dabro ja pije czasami takie piwko bezalkoholowe, w pierwszej ciazy tez pilam i jak karmilam pilam (piwo, drozdze piwne wzmagaja pokarm) :)

Julita1212 odpoczywaj jak najwiecej.. ja tez zwolnilam tempo.. jak cos robie to naprawde w zolwim tempie ;)

Iwonaimaja zdrowia!

Agula2016 ja tez mam budyn w glowie!! Masakra jakas! Tez rzadko wsiadam do samochodu bo sie zwyczajnie boje ze glupote jakas zrobie..

Witajcie piatusiowo :) :)
U mnie zapowiada się pracowity weekend.. trzeba porzadnie wyczyscic werande z afrykańskiego piachu i posciagac, poprac dywany i schowac bo juz za cieplo na nie, ale maz będzie zadowolony jak mu powiem ile roboty go czeka[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie piatusiowo :) :)
U mnie zapowiada się pracowity weekend.. trzeba porzadnie wyczyscic werande z afrykańskiego piachu i posciagac, poprac dywany i schowac bo juz za cieplo na nie, ale maz będzie zadowolony jak mu powiem ile roboty go czeka[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ładnie tak męża wykorzystywać? :D

Do góry