reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A mi piwo nie smakuje w ciąży. Ani bezalkoholowe, ani alkoholowe jak próbowałam łyka od męża to mnie odrzucało... Nie wiem jak taki red's ale on już chyba jest więcej procentowy... a dawniej, to piwkiem tak przy jakiejś okazji nie pogardziłam ;)

reklama
Witajcie
Miałam ciężką noc było mi strasznie niedobrze.
Ale wczoraj był zwariowany dzień muszę zwolnić tepo ...i więcej odpoczywać.

A jak pojde w polsce do ginekologa to bedzie mogl mi jakos sprawdzic czy dodatkowe badania trzeba robic? Mam umowiona wizyte na wtorek. A tu w uk nie ma sensu isc bo mi da albo jakis antybiotyk albo kaze paracetamol wziac... :/
Chyba da ci tylko skierowanie na mocz. A tu będzie chyba też potrzebne usg żeby zobaczyć nerki

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Julita współczuję nocy. Może faktycznie odpocznij, później nie będzie na to czasu

Ja dziś nawet pospalam. Przymrozek na dworze Ale niebo bez chmur i słońce więc może być dziś ładnie.

Miłego dnia

Witam i ja

mnie od wczoraj gardło boli mam nadzieję że się nie rozwinie nic gorszego

umówiłam się też z położną ma przyjechać do mnie w środę

Cześć dziewczyny.
Julita współczuję nocy. Może faktycznie odpocznij, później nie będzie na to czasu

Ja dziś nawet pospalam. Przymrozek na dworze Ale niebo bez chmur i słońce więc może być dziś ładnie.

Miłego dnia

Muszę muszę. Dziś wszystko robię w zolwim tepie

cześć dziewczyny. mnie dziś 27 tydzien i 3 trymestr obudził mdłościami. zaczyna się ciekawie. mam nadzieje ze zaraz przejdzie bo piękne słońce w Zakopanem i szkoda dnia. mąż zrobił mi śniadanko, a teraz odpoczywam żeby mieć siłę ma resztę dnia

Cześć Dziewczyny! Ja za to dziś mam takie atrakcje, że szkoda gadać. Teraz siedzę z maseczką na włosach :D

Dziś mamy gości i zostają do niedzieli a na 18:00 mam dermatologa. Jadę sama a miałam pojechać z mężem :) ostatnio wolę jak on prowadzi na dłuższe trasy, bo ja mam budyń w głowie. Mam do wyboru jazdę autobusem albo swoim autem, więc jadę autem. Przeżyje.

Co do piwa to mam ochotę nawet na jakieś bez %, ale ja piję alkohol raz na rok, więc nie ryzykuje zgagą itp. :)

Współczuję mdłości :(

Asia28BK faktycznie mile zaskoczenie :)

Paula_dabro ja pije czasami takie piwko bezalkoholowe, w pierwszej ciazy tez pilam i jak karmilam pilam (piwo, drozdze piwne wzmagaja pokarm) :)

Julita1212 odpoczywaj jak najwiecej.. ja tez zwolnilam tempo.. jak cos robie to naprawde w zolwim tempie ;)

Iwonaimaja zdrowia!

Agula2016 ja tez mam budyn w glowie!! Masakra jakas! Tez rzadko wsiadam do samochodu bo sie zwyczajnie boje ze glupote jakas zrobie..

Witajcie piatusiowo :) :)
U mnie zapowiada się pracowity weekend.. trzeba porzadnie wyczyscic werande z afrykańskiego piachu i posciagac, poprac dywany i schowac bo juz za cieplo na nie, ale maz będzie zadowolony jak mu powiem ile roboty go czeka[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie piatusiowo :) :)
U mnie zapowiada się pracowity weekend.. trzeba porzadnie wyczyscic werande z afrykańskiego piachu i posciagac, poprac dywany i schowac bo juz za cieplo na nie, ale maz będzie zadowolony jak mu powiem ile roboty go czeka[emoji14]

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ładnie tak męża wykorzystywać? :D

Do góry