reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Bardzo dziękuje każdej z Was z osobna i razem za słowa wsparcia, dla kogoś kto raczej nie dzieli się swoimi emocjami takie forum to jak balsam na duszę i Wasze słowa też :*
Iwona po to jesteśmy ;) :* a pozatym z tego co mi wiadomo odszkodowanie zus tylko wypłaca w razie wypadku przy pracy jest tego 2%.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Torcik zamówiłam i jutro będzie do odbioru.

Hmmm... Tak piszecie o tym piwku (oczywiście 0%) i aż sama nabrałam ochoty. Chyba się skuszę. :)

Powiem Wam, że mi to piwo 0% jak raz mi mąż kupił w ogóle nie podeszło. Nie wiem, jakoś tak dziwnie :p Teraz wolę jak np. znajomi wpadają i piją to jakiś dobry soczek, przynajmniej piję ze smakiem :)
Dzięki za link, ciekawy artykuł :)

Idę spać. Jutro zamieniamy pokoje żeby Maja miała po urodzeniu. Będę mogła w końcu prać itd.
Zaczęły mnie pobolewac plecy szczególnie jak sobie podjem. Jakby taki ścisk.
Ehh zaczyna się najlepsze...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana :)
CO od piwka to w ciazy z corka jak bylam to lekarz nie zabranial mi piwa nawet mowil zebym od czasu do czasu wypila jakies na poprawe nerek bo u mnie wodonercze sie wdalo choc nie lubie piwa na radlera sie wtedy zgodzilam.

reklama
Witam weekendowo:)
Jeśli chodzi o piwo to ja nie pije, zresztą ja jestem antyalkoholowa wiec dla mnie to żaden problem czy wyrzeczenie.

Pogodę mamy zmienną ale niestety to przesilenie wiosenne źle na mnie wpływa bo złapałam jakiegoś doła...wiec czekam na słońce jak na zbawienie...
O ciążowych dolegliwościach chyba nie będę pisała bo już od rana musiałabym narzekać a nie chce;P

Dziewczynki miłego dnia:)

Mój synuś to już tak kopie że czasami to mnie nawet ten kopniak boli;P u was też tak???

Julka pokaż foto ze ślubu:)

Do góry