reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Iwona po to jesteśmy :* a pozatym z tego co mi wiadomo odszkodowanie zus tylko wypłaca w razie wypadku przy pracy jest tego 2%.Bardzo dziękuje każdej z Was z osobna i razem za słowa wsparcia, dla kogoś kto raczej nie dzieli się swoimi emocjami takie forum to jak balsam na duszę i Wasze słowa też :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
iwonaimaja
Iwona na zakończenie leczenia powinien z klubu z ubezpieczenia dostać pieniądze
Mój mąż dostał z swojego z pracy i z klubu
tak, wczoraj prezes pisał protokół, więc powinno coś z tego byćIwona na zakończenie leczenia powinien z klubu z ubezpieczenia dostać pieniądze
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja już po wizycie, wszystko opisałam na odpowiednim wątku. Teraz muszę poczytać co u Was, bo mam od wczoraj straszne zaległości.
Ja już po wizycie, wszystko opisałam na odpowiednim wątku. Teraz muszę poczytać co u Was, bo mam od wczoraj straszne zaległości.
Needi
Idę spać. Jutro zamieniamy pokoje żeby Maja miała po urodzeniu. Będę mogła w końcu prać itd.
Zaczęły mnie pobolewac plecy szczególnie jak sobie podjem. Jakby taki ścisk.
Ehh zaczyna się najlepsze...
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaczęły mnie pobolewac plecy szczególnie jak sobie podjem. Jakby taki ścisk.
Ehh zaczyna się najlepsze...
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie z rana
CO od piwka to w ciazy z corka jak bylam to lekarz nie zabranial mi piwa nawet mowil zebym od czasu do czasu wypila jakies na poprawe nerek bo u mnie wodonercze sie wdalo choc nie lubie piwa na radlera sie wtedy zgodzilam.
CO od piwka to w ciazy z corka jak bylam to lekarz nie zabranial mi piwa nawet mowil zebym od czasu do czasu wypila jakies na poprawe nerek bo u mnie wodonercze sie wdalo choc nie lubie piwa na radlera sie wtedy zgodzilam.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witam weekendowo
Jeśli chodzi o piwo to ja nie pije, zresztą ja jestem antyalkoholowa wiec dla mnie to żaden problem czy wyrzeczenie.
Pogodę mamy zmienną ale niestety to przesilenie wiosenne źle na mnie wpływa bo złapałam jakiegoś doła...wiec czekam na słońce jak na zbawienie...
O ciążowych dolegliwościach chyba nie będę pisała bo już od rana musiałabym narzekać a nie chce;P
Dziewczynki miłego dnia
Mój synuś to już tak kopie że czasami to mnie nawet ten kopniak boli;P u was też tak???
Julka pokaż foto ze ślubu
Jeśli chodzi o piwo to ja nie pije, zresztą ja jestem antyalkoholowa wiec dla mnie to żaden problem czy wyrzeczenie.
Pogodę mamy zmienną ale niestety to przesilenie wiosenne źle na mnie wpływa bo złapałam jakiegoś doła...wiec czekam na słońce jak na zbawienie...
O ciążowych dolegliwościach chyba nie będę pisała bo już od rana musiałabym narzekać a nie chce;P
Dziewczynki miłego dnia
Mój synuś to już tak kopie że czasami to mnie nawet ten kopniak boli;P u was też tak???
Julka pokaż foto ze ślubu