iwonaimaja
Fanka BB :)
U mnie rozpuscila babka w kubku a czy dużo proszku to wydaje mi się ze nie aż tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam wczoraj promocję na Lovelę w Biedronie. Nie wiem jeszcze jaki mam kupić do prania
Witam się w środę,
Tak się naczytałam Was o tej szkole rodzenia że zadzwoniłam do szpitala się dopytać i mają wolne terminy od 31.05 - 28.06 Pani powiedziała że jak mam termin na 25.07 to spokojnie mogę zacząć wtedy a że były wolne miejsca to się zapisałam mam tydzień na wpłacenie zadatku więc się zastanowię chwilę i postaram się przekonać Męża bo to dość droga impreza...w moim przypadku 600zł bo nie mam meldunku w Warszawie. Tak sobie myślę, że w moim przypadku warto byłoby iść ze względu na to, że to moje pierwsze dzieciątko i dużo nie wiem a poza tym poznam położne i szpital.
Miała być dzisiaj cudowna pogoda a zimno i szaro jak nie wiem, mam nadzieję że się poprawi bo po południu jestem umówiona na ploteczki z koleżanką z poprzedniej pracy i chciałyśmy iść na spacer a później jakąś kawkę, wymarzyłam sobie kawę w ogródku na starówce
Biorę się za ogarnianie mieszkania, jakieś pranko i obiad.
Miłego dnia !
Nie wiem czy mi odpisywalyscie, czy 75g glukozy to duzo proszku? Ja kupulam i mi sie wydaje bardzo duzo, w jakiej ikosci widy rozpuszczalyscie? Ja mam jutro
Dość dużo, rozpuszczają w labku pielęgniarki, samemu się nie rozpuszcza..w kubku wody..ciepłej, weż cytrynkęNie wiem czy mi odpisywalyscie, czy 75g glukozy to duzo proszku? Ja kupulam i mi sie wydaje bardzo duzo, w jakiej ikosci widy rozpuszczalyscie? Ja mam jutro
Ja czekam z praniem aż pogoda ładniejsza się zrobi, to sobie ładnie na słoneczku i wiaterku wysuszę.u mnie kolejne pranie się pierze dwa już wyprane i wyprasowane nie wiem gdzie dam te wszystkie ubranka bo już robi się ciasno
mi po glukozie było słabo
Jeden pelen kubek ten plastikowy standardowy, wymieszali mi z zimna woda takze bardzo słodkie az tak nie bylo wypicie tego to pikus pozniej sie karuzela zaczyna (przynajmniej u mnie tak bylo/jest) szok dla organizmu i nie czuje sie za dobrze.. odebralam malego ze szkoly, wylaczylam mu bajki a ja leze :/Nie wiem czy mi odpisywalyscie, czy 75g glukozy to duzo proszku? Ja kupulam i mi sie wydaje bardzo duzo, w jakiej ikosci widy rozpuszczalyscie? Ja mam jutro
oj współczuje ja też się źle czułam ale jutro będzie lepiejJeden pelen kubek ten plastikowy standardowy, wymieszali mi z zimna woda takze bardzo słodkie az tak nie bylo wypicie tego to pikus pozniej sie karuzela zaczyna (przynajmniej u mnie tak bylo/jest) szok dla organizmu i nie czuje sie za dobrze.. odebralam malego ze szkoly, wylaczylam mu bajki a ja leze :/
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom