Lizzy_
Fanka BB :)
Kupiłam przez bankujesz kupujesz - chyba z 80zł kosztował plus jakieś punkty.DRogo? Kiedyś ten z aventu kosztował około 150-180 zł, teraz wiem,że ceny zeszły nawet poniżej 100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam przez bankujesz kupujesz - chyba z 80zł kosztował plus jakieś punkty.DRogo? Kiedyś ten z aventu kosztował około 150-180 zł, teraz wiem,że ceny zeszły nawet poniżej 100
Ja prałam Martynce i w dzidziusiu i w loveli i nie widzę różnicyWitam!
U mnie znów spadek ruchliwości małej, z 10 ruchów było od rana, ale takie delikatne, jakby do pleców, że prawie nie czułam. Zwariuję przez to :/
U nas w końcu słoneczko!!
Madziolinka - mnie też się dużo wydawało, a miałam tylko 50g, musiałam sama rozpuścić, ledwo się udało, bo woda chyba za ciepła nie była :/
Alinko - też już chciałabym wić gniazdo, prać, ale jeszcze malowanie przed nami itp.
Nieufna, dlaczego błąd, że mąż był przy porodzie? Źle wspominał potem widoki? No właśnie, czasami przed porodem wydaje się, że ok, a potem coś pęka i się żałuje i bądź tu mądry i pisz wiersze...
A ja z chłopcami to w Dzidziusia prałam i było ok, co sądzicie??
Do szkoły rodzenia nie chodziłam, ale pewnie dużo daje, miałam 2 cc, teraz najprawdopodobniej też. Nie wiedziałam przed porodem, że będzie cc akurat, ale Mikołaj był ułożony pośladkowo.
Typowy grecki przysmakDziewczyny! Byłam w sklepie i dosłownie dostałam przez przypadek taki smakołyk, że nie umiem Wam opisać, ale jest świetny: słonecznik w KARMELU jakie to dooobre. nie wiem ile ma kalorii, ale nie interesuje mnie to
Witam!
U mnie znów spadek ruchliwości małej, z 10 ruchów było od rana, ale takie delikatne, jakby do pleców, że prawie nie czułam. Zwariuję przez to :/
U nas w końcu słoneczko!!
Madziolinka - mnie też się dużo wydawało, a miałam tylko 50g, musiałam sama rozpuścić, ledwo się udało, bo woda chyba za ciepła nie była :/
Alinko - też już chciałabym wić gniazdo, prać, ale jeszcze malowanie przed nami itp.
Nieufna, dlaczego błąd, że mąż był przy porodzie? Źle wspominał potem widoki? No właśnie, czasami przed porodem wydaje się, że ok, a potem coś pęka i się żałuje i bądź tu mądry i pisz wiersze...
A ja z chłopcami to w Dzidziusia prałam i było ok, co sądzicie??
Do szkoły rodzenia nie chodziłam, ale pewnie dużo daje, miałam 2 cc, teraz najprawdopodobniej też. Nie wiedziałam przed porodem, że będzie cc akurat, ale Mikołaj był ułożony pośladkowo.