reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień dobry :) dziś kurier przyniósł laktator. Dzięki za rady, wygląda na prawdę porządnie, rączka fajnie chodzi, oby w praktycznym.użyciu też tak fajnie było! ;)
U nas piękne słoneczko, kończę śniadanko i mykam do fryzjera...

Widziałam wczoraj promocję na Lovelę :) w Biedronie. Nie wiem jeszcze jaki mam kupić do prania :(
dla mojej starszej istniała tylko lovela bo inaczej było drapanko, szła już do szkoły jak wciąz tylko w dziecięcych można było jej ubrania prać
Nie dajcie się dziewczynki namówic nikomu na Białego Jelenia..Masakra.. Mi nawet dermatolog kazała całą serię kupic że niby takie dobre, delikatne a córka dostała takich plam jakby ją ktoś oparzył. Wczoraj poczytałam o tej firmie na stronce którą ktoraś z dziewczyn podała z chemiczną analizą kosmetyków i nie dziwię się,że córka tak zareagowała.
I witajcie środowo:) u mnie pięknie, słońce, ciepełko i nie pada :)

Dzień dobry :) dziś kurier przyniósł laktator. Dzięki za rady, wygląda na prawdę porządnie, rączka fajnie chodzi, oby w praktycznym.użyciu też tak fajnie było! ;)
U nas piękne słoneczko, kończę śniadanko i mykam do fryzjera...
DRogo? Kiedyś ten z aventu kosztował około 150-180 zł, teraz wiem,że ceny zeszły nawet poniżej 100

Agula2016 nalesnika odpuscilam :( pytalam sie w laboratorium czy moge zjesc to odradzila bo po glukozie jeszcze organizm do siebie nie doszedl.

Needi po po :) zjadlam pite ze szpinakiem i sok pomaranczowy wypilam :)
Wieczorem wyniki.. az ciekawa jestem czy ok sa.. oby byly!

Iwonaimaja tez musze zaczac prac ubranka, tylko najpierw plyn do prania musze kupic.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w środę,

Tak się naczytałam Was o tej szkole rodzenia że zadzwoniłam do szpitala się dopytać i mają wolne terminy od 31.05 - 28.06 Pani powiedziała że jak mam termin na 25.07 to spokojnie mogę zacząć wtedy a że były wolne miejsca to się zapisałam mam tydzień na wpłacenie zadatku więc się zastanowię chwilę i postaram się przekonać Męża bo to dość droga impreza...w moim przypadku 600zł bo nie mam meldunku w Warszawie. Tak sobie myślę, że w moim przypadku warto byłoby iść ze względu na to, że to moje pierwsze dzieciątko i dużo nie wiem a poza tym poznam położne i szpital. :)

Miała być dzisiaj cudowna pogoda a zimno i szaro jak nie wiem, mam nadzieję że się poprawi bo po południu jestem umówiona na ploteczki z koleżanką z poprzedniej pracy i chciałyśmy iść na spacer a później jakąś kawkę, wymarzyłam sobie kawę w ogródku na starówce :D

Biorę się za ogarnianie mieszkania, jakieś pranko i obiad.

Miłego dnia !

reklama
Do góry