reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja siedzę w przychodni. Magiczny drink wypity...

Dziś w nocy dopadł mnie taki ból brzucha ze szok... dwa dni nie byłam w toalecie...dopiero po tych skurczach jelit poszło...masakra...od tego żelaza kite odstawie chyba ...

A potem to już bolały mnie nerki brzuch pachwiny wszystko... poszłam o 6 w pojemnik na badania na sikac i przeszło...

Ah te nasze dolegliwości...

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Dziewczyny co myślicie o lataniu samolotem w ciąży? Wypadła mi nagła sprawa i w przyszłym tygodniu w czwartek mam lot, będę w 26 tygodniu i lecę na 3 tygodnie. Przeciwwskazań żadnych nie ma, bo z ciążą jest wszystko w porządku.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny co myślicie o lataniu samolotem w ciąży? Wypadła mi nagła sprawa i w przyszłym tygodniu w czwartek mam lot, będę w 26 tygodniu i lecę na 3 tygodnie. Przeciwwskazań żadnych nie ma, bo z ciążą jest wszystko w porządku.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
II trymestr jest chyba najlepszy na latanie, w III niektóre linie robią problemy a w I niekoniecznie lekarze pozwalają. Leć :)

Patuska ja pije za tydzien, ginka kazala na skonczonych 25 a przy okazji posiew moczu czy infekcja przechodzi po leczeniu

Jak masz problem z brzusiem i kibelkiem to polecam lactulosum, ja czasem popijam ;-) dostalam w szpitalu bo po lezeniu i kroplowkach z magnezu dostalam az hemoroidy. Teraz podpijam profilaktycznie zeby te "diably" nie wylazly ;-) smacznego :-D

Patuska ja pije za tydzien, ginka kazala na skonczonych 25 a przy okazji posiew moczu czy infekcja przechodzi po leczeniu

Jak masz problem z brzusiem i kibelkiem to polecam lactulosum, ja czasem popijam ;-) dostalam w szpitalu bo po lezeniu i kroplowkach z magnezu dostalam az hemoroidy. Teraz podpijam profilaktycznie zeby te "diably" nie wylazly ;-) smacznego :-D
Już zapisałam nazwę i też kupię. Ja przed ciążą odwiedzalam kibelek 2 razy dziennie a teraz z różnych przyczyn(podejrzewam magnez) czasami co drugi dzień i mi to wystarczy by już mnie dźgał brzuch. Po co się martwić, że to od czegoś innego jak można sobie pomóc, skoro lekarze polecają. Na wrazie czego poczytam jeszcze ulotkę w aptece :)

Ja w piątek robiłam krzywą... spędziłam w labolatorium prawie 4 godziny... tu są takie kolejki. Ale całe szczęście mam to już za sobą :)
Ja w piątek. I nie mam zamiaru stać w kolejce, Chyba,że będą same cięzarne:) W sobotę wyszłam ze sklepu i nie przez klienta a ignorancję sprzedawczyni. Mąż polecił mi kupić gniazdka do prądu, wchodzę do sklepu tam tylko jeden klient w dodatku jeszcze niezdecydowany. Podchodzę do lady a ta kobieta ignorując to, że już stoję pyta gościa czy mu w czymś pomóc a dodam,że zdążyła mi się przyjrzeć i brzuch mój to raczej nie jest malutki. Obróciłam się do córki z głośnym "wychodzimy". Kupiłam w innym sklepie :p

reklama
Do góry