reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

A ja wybralam juz wozek ale ilez za tym jest chodzenia, wybierania itp itd. Tym bardziej ze sie na tym nie znam wiec wszystko jest totalna nowoscia.
Wiec zapytam doswiadczone mamy- jakie foteliki samochodowe polecacie? Mysle o Maxi Cosi albo IziGo ale modelu jeszcze nie wybralam. O i jeszcze Cybex.

reklama
Obdzwonilam wszystkie apteki w mieście i okolicy nigdzie nie mogą mi sprowadzić tej immunoglobuliny. Pani z apteki przy szpitalu twierdzi że mają zakaz sprzedaży na terenie Polski dla pacjentow indywidualnych i mam sprowadzić z Czech! Zwariuje... podana i tak mogę mieć dopiero pod koniec kwietnia ale patrząc na to jaki z tym problem dobrze ze zabralam sie za to szybciej. Dystrybucja tylko do szpitali tak mi tłumacza..

Żelazo to na pewno zapycha ale magnez? Nie wiedziałam...

eiktkw7i1lgslap3.png

Żelazo to na pewno zapycha ale magnez? Nie wiedziałam...

eiktkw7i1lgslap3.png
No własnie na jednych działa przeczyszczająco na innych nie. Ja podejrzewam magnez bo brałam laptomag i w dwóch poprzednich ciążach i miałam to samo. Odstawiłam w 8 miesiącu i po problemach. Teraz mam 2x2 tabletki filomagu i znowu powtórka

Witajcie srodowo:)

No my póki co w lipcu na pewno się nie ruszamy nigdzie...sierpień tez..w domciu tzn spacerki spacerki spacerki :) mozeeee we wrześniu albo na początku października wyskoczymy gdzieś ale to nie wiadomo jeszcze na spontana zobaczymy:) Ja w dalszym ciągu biorę żelazo czuje się po nim normalnie czasem czuje ze mi się odbija żelazem..ale jest to do wytrzymania. No i w poniedziałek mam badania morfologia i glukoza- właśnie wy się czułyście po glukozie jakoś dziwnie..nie wiem słabo..?

No my póki co w lipcu na pewno się nie ruszamy nigdzie...sierpień tez..w domciu tzn spacerki spacerki spacerki :) mozeeee we wrześniu albo na początku października wyskoczymy gdzieś ale to nie wiadomo jeszcze na spontana zobaczymy:) Ja w dalszym ciągu biorę żelazo czuje się po nim normalnie czasem czuje ze mi się odbija żelazem..ale jest to do wytrzymania. No i w poniedziałek mam badania morfologia i glukoza- właśnie wy się czułyście po glukozie jakoś dziwnie..nie wiem słabo..?
Mi bardzo smakowała, bardzo dobrze się czułam.

słabo nie, ale nie mogłam jej przełknąć, normalnie zaciskało mi się gardło a po każdym łyku miałam odruch wymiotny no ale to było w czasach kiedy nie pozwalano na cytrynę:) liczę, że w piątek pójdzie lepiej

reklama
słabo nie, ale nie mogłam jej przełknąć, normalnie zaciskało mi się gardło a po każdym łyku miałam odruch wymiotny no ale to było w czasach kiedy nie pozwalano na cytrynę:) liczę, że w piątek pójdzie lepiej
hmmm ale byłyście same na tych badaniach nie? Ja ogólnie zle znoszę pobieranie krwi czasem jest wszystko ok czasem po prostu czuje ze mdleje no tak mam. Co do glukozy teraz będę miała 1 raz wiec dlatego pytam bo nie wiem...Moja koleżanka miała i osłabiło ja tak strasznie ze dobrze ze była z mężem...ja chyba sie odważne pójść sama:)

Do góry