reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

aaaa dziewczyny czy przy tych badaniach robilyscie sobie cos dodatkowo oprocz glukozy, morfologii i moczu???
zwlaszcza ty Patuska bo masz nieco podobna sytuacje

reklama
Witajcie srodowo:)

No my póki co w lipcu na pewno się nie ruszamy nigdzie...sierpień tez..w domciu tzn spacerki spacerki spacerki :) mozeeee we wrześniu albo na początku października wyskoczymy gdzieś ale to nie wiadomo jeszcze na spontana zobaczymy:) Ja w dalszym ciągu biorę żelazo czuje się po nim normalnie czasem czuje ze mi się odbija żelazem..ale jest to do wytrzymania. No i w poniedziałek mam badania morfologia i glukoza- właśnie wy się czułyście po glukozie jakoś dziwnie..nie wiem słabo..?
Glukoze miałam dziś zniosłam ja bardzo dobrze. Cytryna nie była potrzebna. Smakuje jak roztwór wody z cukrem pudrem [emoji3] tylko trzeba duszkiem wypić szybko to się nie czuje tej mdlacej słodyczy.

Można kupić tez o smaku cytrynowym. Niestety w mojej aptece nie było ale dałam rade bez.

aaaa dziewczyny czy przy tych badaniach robilyscie sobie cos dodatkowo oprocz glukozy, morfologii i moczu???
zwlaszcza ty Patuska bo masz nieco podobna sytuacje

Tak od razu miałam morfologie mocz hbs i ta glukoze co by tysiąc razy nie kluc.

eiktkw7i1lgslap3.png

Glukoze miałam dziś zniosłam ja bardzo dobrze. Cytryna nie była potrzebna. Smakuje jak roztwór wody z cukrem pudrem [emoji3] tylko trzeba duszkiem wypić szybko to się nie czuje tej mdlacej słodyczy.

Można kupić tez o smaku cytrynowym. Niestety w mojej aptece nie było ale dałam rade bez.

Tak od razu miałam morfologie mocz hbs i ta glukoze co by tysiąc razy nie kluc.

eiktkw7i1lgslap3.png
rozumiem..ale jak kupic?Tzn ze nie robia Wam tego w przychodni??????????

Heeej! Wcięło mi post z rana :)

Jeśli chodzi o wyjazdy to my owszem z maluszkiem po porodzie, ale tylko palcem po mapie :D

Wczoraj byłam na wizycie, ale zbadała szyjkę czy zamknięta i czy twarda. Dzidzię zbada za 3 tyg.
Glukozę miałam ostatnio i też zniosłam dobrze :) hemoglobina mi spadła, ale niby jeszcze jest w normie :)

Boję się tego dermatologa za tydzień, ale cóż muszę iść :(
Samopoczucie dziś ok :) robię rosół :)

Heeej! Wcięło mi post z rana :)

Jeśli chodzi o wyjazdy to my owszem z maluszkiem po porodzie, ale tylko palcem po mapie :D

Wczoraj byłam na wizycie, ale zbadała szyjkę czy zamknięta i czy twarda. Dzidzię zbada za 3 tyg.
Glukozę miałam ostatnio i też zniosłam dobrze :) hemoglobina mi spadła, ale niby jeszcze jest w normie :)

Boję się tego dermatologa za tydzień, ale cóż muszę iść :(
Samopoczucie dziś ok :) robię rosół :)
czemu boisz sie dermatologa?

reklama
ojejj to trzymam kciuki żeby było wszystko ok..na pewno coś Ci przepisze żebyś stosowała co nie szkodzi dziecku. Daj znać jak będziesz po.

Do góry