reklama
Glukoze miałam dziś zniosłam ja bardzo dobrze. Cytryna nie była potrzebna. Smakuje jak roztwór wody z cukrem pudrem [emoji3] tylko trzeba duszkiem wypić szybko to się nie czuje tej mdlacej słodyczy.Witajcie srodowo
No my póki co w lipcu na pewno się nie ruszamy nigdzie...sierpień tez..w domciu tzn spacerki spacerki spacerki mozeeee we wrześniu albo na początku października wyskoczymy gdzieś ale to nie wiadomo jeszcze na spontana zobaczymy Ja w dalszym ciągu biorę żelazo czuje się po nim normalnie czasem czuje ze mi się odbija żelazem..ale jest to do wytrzymania. No i w poniedziałek mam badania morfologia i glukoza- właśnie wy się czułyście po glukozie jakoś dziwnie..nie wiem słabo..?
Można kupić tez o smaku cytrynowym. Niestety w mojej aptece nie było ale dałam rade bez.
aaaa dziewczyny czy przy tych badaniach robilyscie sobie cos dodatkowo oprocz glukozy, morfologii i moczu???
zwlaszcza ty Patuska bo masz nieco podobna sytuacje
Tak od razu miałam morfologie mocz hbs i ta glukoze co by tysiąc razy nie kluc.
rozumiem..ale jak kupic?Tzn ze nie robia Wam tego w przychodni??????????Glukoze miałam dziś zniosłam ja bardzo dobrze. Cytryna nie była potrzebna. Smakuje jak roztwór wody z cukrem pudrem [emoji3] tylko trzeba duszkiem wypić szybko to się nie czuje tej mdlacej słodyczy.
Można kupić tez o smaku cytrynowym. Niestety w mojej aptece nie było ale dałam rade bez.
Tak od razu miałam morfologie mocz hbs i ta glukoze co by tysiąc razy nie kluc.
Heeej! Wcięło mi post z rana
Jeśli chodzi o wyjazdy to my owszem z maluszkiem po porodzie, ale tylko palcem po mapie
Wczoraj byłam na wizycie, ale zbadała szyjkę czy zamknięta i czy twarda. Dzidzię zbada za 3 tyg.
Glukozę miałam ostatnio i też zniosłam dobrze hemoglobina mi spadła, ale niby jeszcze jest w normie
Boję się tego dermatologa za tydzień, ale cóż muszę iść
Samopoczucie dziś ok robię rosół
Jeśli chodzi o wyjazdy to my owszem z maluszkiem po porodzie, ale tylko palcem po mapie
Wczoraj byłam na wizycie, ale zbadała szyjkę czy zamknięta i czy twarda. Dzidzię zbada za 3 tyg.
Glukozę miałam ostatnio i też zniosłam dobrze hemoglobina mi spadła, ale niby jeszcze jest w normie
czemu boisz sie dermatologa?Heeej! Wcięło mi post z rana
czemu boisz sie dermatologa?
Muszę iść, bo znamiona z dnia na dzień strasznie mi się powiększyły i odbarwiły pod wpływem hormonów musi zbadać i powiedzieć co dalej.
Glukozę ja też musiałam kupić, nikt mi nie dał
reklama