reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej Wam,

Ja dzisiaj miałam fatalny dzien. Dobrze ze juz sie kończy. Trzymajcie kciuki bo jutro idę na badanie obciążenia glukoza i juz sie boje i czuje ze mi słabo jak o tym myśle :-)

Dobrej nocy :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej Wam,

Ja dzisiaj miałam fatalny dzien. Dobrze ze juz sie kończy. Trzymajcie kciuki bo jutro idę na badanie obciążenia glukoza i juz sie boje i czuje ze mi słabo jak o tym myśle :-)

Dobrej nocy :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
trzymam:) za to Ty za mnie w piątek bo ja mam to badanie wtedy

Któraś z dziewczyn pytała o coś na zgagę mnie ostatnio tak męczyła,że jak jestem przeciwniczką leków w ciąży tak wzięłam Renie bo miałam ją 3 dni non stop, dzień i noc..

Needi mnie ginka blagala chciaz o 35tc ;-) wiec trudni mowic kto pierwszy, oby jak najdluzej. Co do kokardki to nie robie sobie jaj :-D ja je tylko znosze :-D ale dokladnie nazwala to pentelka ktora ma sluzyc potem to szybszego sciagniecia szwu co moze przelizyc sie na szybszy porod
tak wiec Patuska nie ciagne za sznureczek :-D

Hej Dziewczyny!

Wczoraj miałam zalatany dzień a dziś wizytuję :), ale pojawiło się nowe zmartwienie :( idę do dermatologa za tydzień. Mam skłonność do znamion i dwa które mam zrobiły się jak baloniki i odbarwiły. Jedno jest na linii stanika i obciera :( nie wiem co mi zalecą, ale podobno usuwają miejscowo to może usuną. Boję się, że to może być zmiana złośliwa pod wpływem hormonow. U dzidzi raczej ok, bo świruje jak szalona.

Nieufna- gratulacje dla syna!!! :)
Na zgagę brałam Rennie a teraz pije maślankę :D

Witam Was.
Ja ostatnio nawet nieźle sypiam, dzięki temu, że się nie stresuję leżeniem na plecach. Wprawdzie zdarza mi się leżeć na tzw pół plecach, pół boku, a to dużo daje, żeby biodra odpoczęło.

Wizytującym życzę udanych wizyt:)

Jutro mój syn kończy 18 lat :p Kiedy to zleciało ..... w niedzielę mamy imprezkę, cieszę się, bo czas szybciej zleci :D

Mój syn mnie zaskoczył, kupił małej prezent:D

Miłego dnia!!!!

Załączniki

• 12935235_1155344484497907_1941177567_n.jpg
    12935235_1155344484497907_1941177567_n.jpg
    102,6 KB · Wyświetleń: 98
Needi mnie ginka blagala chciaz o 35tc ;-) wiec trudni mowic kto pierwszy, oby jak najdluzej. Co do kokardki to nie robie sobie jaj :-D ja je tylko znosze :-D ale dokladnie nazwala to pentelka ktora ma sluzyc potem to szybszego sciagniecia szwu co moze przelizyc sie na szybszy porod
tak wiec Patuska nie ciagne za sznureczek :-D
:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry