reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi, Fazerkamm dziekuje ze pytacie, w boku bolalo 3-4godz. zjadlam nospe dodatkowo i magnez i wzielam prysznic i przeszlo. Strasznie sie tylko pocilam.
Jesli bedzie dzis wynik posiewu to bede miec wizyte. Bardzo bym chciala! Mam mase pytan.
A czy ktoras z was ma szew?

pozdrawiam
Ja nie ale ty masz chyba tak?

reklama
Witam sie i ja z rana . U nas ladna pogoda :)
Doris super ze wszystko ustapilo.
nafoczka moze to byl jaki jednorazowy wyskok a mnie czesto pobolewa w boku nie wiem co to jest podejrzewam ze poprostu dziecko uciska jak sie zle ulozy bo brzuch mi sie od tego nie stawia.

Eeehhh rozpisalam sie i niechcacy wylaczylam aplikacje i mi się skasowal post :/

Dziewczyny dziekuje za mile slowo :) oby synowi szybko przeszlo..

Doris super wiadomosci!

Iwonaimaja daj znac jak będziesz wiedziala cos wiecej.

Nafoczka jak się czujesz?

Witajcie poniedziałkowo :)
Rozpoczynam dzis 27tc :D
97dni do porodu, 83dni do donoszonej ciazy :D

Milego dnia :)
No u mnie też 27 tc a z tego co czytałam 7 miesiąc czyli III trymestr. [emoji5] Ten czas tak szybko leci jeszcze niedawno był 3 miesiąc.

Witam się poniedziałkowo; )

Dziewczyny w szpitalach szybko do domu ;)

Pogoda piękna idę na miasto pozalatwiac sprawy ;)

Po południu neurolog mnie czeka ;)

U mnie 102 dni do porodu 88 dni do donoszonej ciazy 95 dni jak mogę rodzic ;)

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

Witam się i ja w ten piękny poniedziałek. Dziewczynom przebywającym w szpitalu życzę szybkiego powrotu do domku. :)

U mnie dziś rozpoczął się 26 tc. Jestem w szoku jak ten czas pędzi...

Doris Iwona do domku dziewczyny ! trzymam za to kciuki !
Iwona napisz jak tam po usg...
Mnie też wczoraj blady strach obleciał...brzuch trochę mnie pobolewał.....oczywiście wszystkie złe mysli od razu się włączyły ...a jakże inaczej ....Tyle dobrze że wizytę mam w tym tyg....
Ja też 27 od jutra...... oby do 20 czerwca i bede happy !!!!!!!
miłego tygodnia wszystkim ! Dobrych wyników i miłych wizyt!

reklama
Cześć Wam,

U mnie 25 tydzien sie zaczął i 112 dni do porodu a 98 do donoszonej :-) czas leci jak szalony...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry