reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Doris trzymam kciuki! Ale na bank jest wszystko ok ;)

Ja przepraszam ze sie od piatku malo odzywam ale syn mi sie rozlozyl :( najpierw dwa dni wymiotowal tak ze nawet po lyczku naciagalo, a ze to jeszcze maly maluch to pojechalismy dzis na dyzur do szpitala (bo takie male dziecko moze sie szybko odwodnic) i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli :( goraczki brak, wymioty ustapily tylko kaszel ma.. lekarz nam powiedziała ze to albo skutki wirusa (wymioty to byl wirus) albo to alergiczne i wymioty byly od kaszlu.. teraz musze znalezc jakiegos alergologa zeby porobic malemu testy czy jest na cos uczulony bo nie pierwsze raz ma zapalenie oskrzeli.

reklama
Doris trzymam kciuki! Ale na bank jest wszystko ok ;)

Ja przepraszam ze sie od piatku malo odzywam ale syn mi sie rozlozyl :( najpierw dwa dni wymiotowal tak ze nawet po lyczku naciagalo, a ze to jeszcze maly maluch to pojechalismy dzis na dyzur do szpitala (bo takie male dziecko moze sie szybko odwodnic) i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli :( goraczki brak, wymioty ustapily tylko kaszel ma.. lekarz nam powiedziała ze to albo skutki wirusa (wymioty to byl wirus) albo to alergiczne i wymioty byly od kaszlu.. teraz musze znalezc jakiegos alergologa zeby porobic malemu testy czy jest na cos uczulony bo nie pierwsze raz ma zapalenie oskrzeli.
zdrówka dla małego!!!

Hej
Ja wylądowałam w szpitalu, brzuch mnie pobolewal i zobaczyłam jednorazowe mikroplamienie różowe. Przyjechałam na IP, usg wszystko dobrze, plamienia nie widać, ktg się trochę nie podobało takiemu młodemu ginowi, wiec mnie zostawili. Teraz był inny i na razie nie kazał powtarzać. Położna powiedziała ze idealne.prosze o kciuki za nas
Doris kciuki zacisnietę. Wszystko będzie dobrze :-)

Doris, Nafoczka będzię ok kciuki oczywiście są.
Frazerkamm zdrówka dla małego, moją córe też czekają testy bo coś często łapie infekcje a ze jako dziecko miała alergie pokarmową lekarka mówi ze profil mógł się zmienić na wziewne, tylko kurcze wszędzie mega kolejki, ostatnio pytałam to termin na listopad:wściekła/y:, poszłabym prywatnie ale o ile jeszcze na wizyte jakoś bym tam dała rade zapłacić to cały panel testów już przekracza moje możliwości:baffled:
Co do tematu o kocie to mój jest łagodny jak baranek, leń, obżartuch, złodziej i niemożliwy pieszczoch, czasem tylko podziabie mnie pazurkami jak się rozciąga, czeka go kastracja ale boję się żeby mu się charakter nie zmienił na gorsze. Dzisiaj mi papuga nawiała z klatki, nawet się nią nie zainteresował, córka z kuzynką jak były młodsze użytkowały go jako aktora w teatrzyku, więc jak dla mnie jak on kogoś zaatakuje to świat się skończy:eek:
Ja dziś wyciągnęłam ślubnego na małe zakupy pod pretekstem sprawdzenia ceny siatki w praktikerze:evil: i zdobyłam dla maluszka takie maleńkie skarpetkopaputki, czapeczke i łapki niedrapki wszystko niebieściutkie, córa oczywiście też skorzystała bo zgarneła balerinki i kask na deskę który musiała sama sobie zapłacić więc jest foch jak stąd do Warszawy:-p

reklama
Doris:-)
Trzymam kciuki i zdrówka życzę!!

Dziś dostałam zaproszenie na wesele w październiku. Z dumą mogłam oznajmić, ze wybieremy się jak znajdziemy kogoś do opieki nad dzieckiem :happy:
Ja też wesele mam w październiku:) Nie wiem jeszcze czy pójdę, wszystko będzie zależało od maluszka. Przeszłam już raz opcję zostawienia pod opieką tak małego niemowlęcia i drugą opcję zabrania ze sobą i w każdej sytuacji zero zabawy. Jeszcze pomyślę:)

Do góry