reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka czemu mi się ubzdurało że to dziś? :p sie wychyliłam....kiecuszka juz jest w domu???
bede za tydz :D się powtarzać...teraz idę trochę poleżeć książkę poczytać....ale mnie w krzyżu łupie ajjjjjjjj ;/

reklama
Doris super sukienka. Też potrzebuje na komunię ale na 22 maja i planuje kupić tydzień wcześniej bo obawiam się że teraz jakbym zakupiła to na imprezę nie zmiescilabym sie☺
Właśnie co do sukienek to do tej pory chodze cały czas w jeginsach i super się czuje. Bo wyglądam jak w dżinsach a czuje się komfortowo z gumką. Ale dziś idziemy z M na imprezę do restauracji na 40-stke jego kumpla i pomyślałam że fajnie by było założyć coś innego niż do tej pory. Przejrzalam szafę i owszem mam jakieś sukienki w które się mieszcze ale tak się sobie w nich nie podobam że szok!! Wydaje mi się że jestem taka gruba, dupka już nie taka jak kiedyś i w ogóle jakoś mało apetycznie ☺a w spodniach na co dzień podobam się sobie ehhh chyba się łudzilam że te 12 kg to tylko w brzuszek poszło...☺
A szykuje mi się ta komunia i na początku czerwca jeszcze ślub przyjaciółki...trzeba pomyśleć o nowej garderobie ☺☺

Ale dzisiaj piękne słońce u mnie aż chce się wyjść na spacer. Jutro też ma być pięknie ☺
A dziś znowu w nocy nie mogłam spać kurcze drugą noc z rzędu a wcześniej problemów nie miałam...
Miłego dnia dziewczyny ☺

przywitam sie i ja ;-) nie pisze za wiele bo co tu pisac, chyba tylki marudzic :-(
Od zalozenia szwu minelo 3tyg. a moj brzuch nadal to odczuwa. Jak zaczal sie napinac to sie napina, glownie wieczorami, chwilowe skurcze lapie na bokach no i niestety mam infekcje od szwu. Poki sie wycisza po nocy to niby nic groznego ale jak czytam o zlym samopoczuciu to pewnie ja juz to mam :-( pomodlcie sie czasem za nami i do przodu
PS nie czytam duzo bo duzo piszecie a ja smucic nie chce

reklama
Hej ja dokonałam inwestycji i kupiłam sobie tą poduchę fasolkę ogromną, spało się super, biodra mniej bolą, tylko zmiana pozycji to cała akcja bo trzeba poduche obracać, mąż troche zły bo mówi że całe łóżko z tą poduchą zajmuje hehe.
Dziś u nas pogoda super, poszłam trochę do ogrodu i chciałam poskubać mlecze, jak uklękłam to wstac niemogłam za skarby świata, wogóle strasznie niezdarna się robie, niewiem co to będzie do końca:oo2:
W poniedziałek wizyta ciekawe ile młody przybrał.
Teraz w ramach diety cud idę wcinać kiełbaskę na kolacje:zawstydzona/y:

nafoczka-modlić się nie będe bo raczej w moim przypadku efekt mało prawdopodobny ale trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka

Do góry