reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej
Ja tez potrzebuje ta sukienkę na 8 maja a w.sklepach nie widziałam nic ciekawego wiec kupowałam w happymum przez neta. Witam się ze wszystkimi sobotnio

reklama
Witam się i ja :D

u mnie dziś cudownie :) zrobiłam ciasto, posprzątałam i o 12 jedziemy po gości i idziemy do zoo :)

Po wczorajszej glukozie czuję się ok, ale ostatni raz jechałam autobusem zamiast autem. Jestem wykończona i bolą mnie plecy i krocze :( o nogach nie wspomnę.

Doris- kciuki!!! :)

Hej kochane ja witam się sobotnio ;) Pierwszy raz od 3 tygodni przespalam prawie całą noc z godzinna przerwa od 21 do 10 rano wiec czuje się wyspana ; ( Chodź ból wczoraj mnie taki napadł ze szok ale wzięłam kąpiel nospe i zasnelam na amen ;)

Napisane na GT-I9505 w Forum BabyBoom

u mnie też słoneczko :D może cudu z temp nie bedzie ale super jest ! Noi sama w domu ,wszystkich wyprawiłam za miasto...ja odpoczywam i lenię się dziś ,.,..
Julka ma dziś wielki swój dzień :D mam nadzieje że zdj wstawi jakieś :D WSZYSTKIEGO NAJ na nowej drodze życia kochana !

reklama
Do góry