reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Co chwila o tej wadze... nie dołujcie człowieka
Ja mam wzrost jak z tąd do nieba i wąże tyle że ja cię pierdzielę. :-D
Dziś mam dzień niskiej samooceny. Fajnie było jak jakiś facet łeb przekrecił zerkając a teraz to nie wiadomo gdzie oczy podziać taka wielka jestem.
Może dżinsy jutro zaloże... jakoś mi lepiej w spodniach a nie leginsach.... aaaaa idę spać. Jutro będę już myśleć normalnie
Bo to taka babska próżność, ale w sumie to właśnie teraz, w ciąży, możemy sobie tyć i nie powinnyśmy mieć wyrzutów sumienia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris a dawaj swoja fote

jak się zrobie w niej na bóstwo :-) to wstawię :-)

śliczna sukienka:)
a to na jakoś okazje?
Tak, idę w niej na komunię w maju do mojego chrześniaka

ja mam prawie 11kg na plusie także Doris chyba szczecinianki tak maja :p
może masz rację :-)

U mnie 15 do przodu. Niestety.
ja tak miałam w poprzedniej ciąży, zakończyłam z wagą prawie 25 kg na plusie, 15 zeszło samo dość szybko, nad 10 kg musiałam popracować ale rok po urodzeniu ważyłam tyle co przed ciążą

Iwona35 heheh co za sen :D js ostatnio tez mam strasznie schizowe sny :/ :/ podobno normalne w ciazy.

Needi oby to nie byla prawda bo ja tez licze na 500+ i to jak Juniorek sie urodzi to lapie sie w prog dochodowy i bede się starać na dwojke dzieci...
Edit: doczytałam ze to pryma aprilis... ufff :)

Lizzy jaka polozna :O
Chyba minela się z powolaniem...

Fazerkamm można sie ubiegać o ten dodatek mieszkając za granicą? Pytam, bo być może po porodzie też wyjade.

Ruda@91 tak ale nie mozesz za granica pobierac żadnych swiadczen na rodzine badz dzieci :)

Witajcie sobotnio
U mnie pieknie słoneczko swiaci ale co z tego, synek chory, maz do pracy dzis poszedł i sie wkurzam bo nie mam w domu ani jednego owoca ani warzywa a dzis bazarek mam zeby kupic (tylko w soboty mam) ehhh uwielbiam takie sytuacje :/

Ostatnia edycja:
Ruda@91 tak ale nie mozesz za granica pobierac żadnych swiadczen na rodzine badz dzieci :)

Witajcie sobotnio
U mnie pieknie słoneczko swiaci ale co z tego, synek chory, maz do pracy dzis poszedł i sie wkurzam bo nie mam w domu ani jednego owoca ani warzywa a dzis bazarek mam zeby kupic (tylko w soboty mam) ehhh uwielbiam takie sytuacje :/
Która u ciebie godzina?
Zawdze się zastanawiam jak sobie tam mieszkasz :-)
Współczuję małemu chorowitkowi. A mąż. .. no widzisz oni nie muszą się martwić o jakiś bazarek, poprostu idą do pracy ;-)

Godzina do tylu czyli teraz 8:17 :) a zyje mi sie choc skromnie (nie pracuje obecnie i nie pobieram znikad zadnej kasy) to wolę tu niz np Anglia czy Niemcy :) tutaj jest specyficzny klimat.. mowi się ze jak ktos tu chwile pomieszka to juz zawsze będzie chcial wracac.
Normlanie maz robi zakupy na bazarku ale ze mial okazje dzis dorobic to poszedł do pracy (normlanie w soboty nie pracuje) i z jednej storny mu sie nie dziwie bo wydatkow mnóstwo a kasy malo ale mam humory od wczoraj dlatego marudze ;)

reklama
Do góry