reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja będę musiała wytrzymać do końca na weselu i do tego mamy poprawiny...mam nadzieje ze dam jakoś rasę... najgorzej z ta moja bezsennościa w nocy

Na własnym ślubie i weselu czas biegnie szybciej,nim się obejrzysz a już bedzie 12,potem tylko dotrwać do ostatniego gościa(nie życzę Ci niedobitków siedzących do 6 i niemajacych zamiaru iśc do domu;) tyle emocji w tym dniu że nie będziesz myślała o zmęczeniu i niewyspaniu,byle tylko nic Cię nie bolało.Będzie dobrze:happy:

U mnie jest 4kg na plusie w prawie 25tc, ale też zaczynałam z paroma ekstra :p Z tego co zauważyłam to wagowo się z dziewczynami o podobnym wzroście zrównałyśmy choć przed ciążą wagi były różne.

A ile masz wzrostu?

reklama
Nadrobiłam :)

Ja dziś byłam na glukozie i wyniki miałam już o 15:00. Wyniki ok tylko hemoglobina niska a żelazo w normie.
Jutro mamy gości na weekend :/ ..byliśmy na zakupach, sprzątałam a teraz ciasto robię czekoladowo-rumowe.

Padam już na cycki :(

Co do kota to też mam, ale małego kurczaka 3,5kg :D i ciągle się tuli to coś w tym jest :)

Zwolnienie lekarskie dostaje na 2miesiące przeważnie.

Dziś mam 25tydz. i 12kg na plusie :)

Kurcze ja mam już 12 kg na plusie... Jak patrzę na kartę ciąży to co miesiąc przybywa mi 3 kg ehhh jeszcze 3 miesiace to jak dojdzie jeszcze 9 kg to będzie chyba dużo☺

sukienka taka z- zdjęcie ze stronki happyMum
Zobacz załącznik 753072
ja jestem grubsza i mam wiekszy brzucch niż ta modelka :-)

Needi, mi zawsze się woda zbiera, po porodach sikam przez trzy dni non stop i po tyg mam kolejne 5 kg mniej :-) (oprócz tego co jest na minusie po samym porodzie)
śliczna sukienka:)
a to na jakoś okazje?

ja mam prawie 11kg na plusie także Doris chyba szczecinianki tak maja :p

dzudka mi tez tak mniej więcej przybywa także znow zlapie ze 20kg :) spoko... zjedzie później :) najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa :)

po porodzie znow sobie wmowie ze słodkiego nie wolno jesc jak się karmi to kg pojda w dol :p :D

Co chwila o tej wadze... nie dołujcie człowieka
Ja mam wzrost jak z tąd do nieba i wąże tyle że ja cię pierdzielę. :-D
Dziś mam dzień niskiej samooceny. Fajnie było jak jakiś facet łeb przekrecił zerkając a teraz to nie wiadomo gdzie oczy podziać taka wielka jestem.
Może dżinsy jutro zaloże... jakoś mi lepiej w spodniach a nie leginsach.... aaaaa idę spać. Jutro będę już myśleć normalnie

Co chwila o tej wadze... nie dołujcie człowieka
Ja mam wzrost jak z tąd do nieba i wąże tyle że ja cię pierdzielę. :-D
Dziś mam dzień niskiej samooceny. Fajnie było jak jakiś facet łeb przekrecił zerkając a teraz to nie wiadomo gdzie oczy podziać taka wielka jestem.
Może dżinsy jutro zaloże... jakoś mi lepiej w spodniach a nie leginsach.... aaaaa idę spać. Jutro będę już myśleć normalnie
ale ta waga jest kochana:)
bo w tych kg mieści się kochane szczęście !!!
nie ma się co dołować tylko cieszyć:)

reklama
Do góry