julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
o tak u nas też pięknie świeci słonkoTak ale piekne slonce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tak u nas też pięknie świeci słonkoTak ale piekne slonce
Julita jest taki fajny spray do gardła Argentin się nazywa, można stosować w ciąży i skuteczny co najważniejsze.Cały dzien boli mnie głowa
poradźcie coś na ból gardła.....
Mi właśnie przed kilkoma dniami wyszedł wysoki cukier w badaniu moczu Mam cichną nadzieję, że to tylko przez niekontrolowane spożycie słodyczy kilka dni przed badaniem, zwłaszcza wieczorem przed.
Kazano mi odstawić słodycze (raz w tygodniu mogę sobie pozwolić ), słodkie owoce i generalnie zwracać uwagę na to co jem i przy następnej kontroli za pare tygodni będę mieć to badanie z glukozą.. Troche strachłam, więc też się sama na dietkę dla cukrzyków przerzuciłam tak na wszelki wypadek.
Ehh, a tu akurat Święta zaraz..